מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אתר המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   תקלות באתר (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2880)

ארילו 15-12-07 17:58

המממ, אין לי מערכת כזאת באופן זמין לנסות איתה. תנסה (לשם הניסוי) להשתמש בפיירפוקס ותגיד אם התקלה קורית גם שם. (לדעתי זה בטח איזה באג של מייקרוסופט).

רקובי 08-02-08 00:32

חיפוש מילה עם 3 אותיות - לא עובד! (נסו: הגה, טסט, גיר ועוד)
 
אני מבין שלרוב מילים קצרות מעמיסות על השרת, אבל בחייכם! שלושת הדוגמאות הנ"ל ממש מעיקות - וזה לא נוח, ולבטח יגרום לכפל הודעות של חדשים...

לטיפולכם!

stio 09-02-08 11:11

ישנה בעיה בצפייה בתמונות בגודל 1024X768, כתמונה המצורפת לתוכן ההודעה ע"י קוד משרת חיצוני.

מה שקורה שהתמונה בורחת לצדדים וחצי ממנה לא רואים.

ארילו 09-02-08 11:21

אתה יכול לתת דוגמא?

ארילו 09-02-08 11:31

צטט:

במקור פורסם על ידי רקובי (הודעה 21500)
אני מבין שלרוב מילים קצרות מעמיסות על השרת, אבל בחייכם! שלושת הדוגמאות הנ"ל ממש מעיקות - וזה לא נוח, ולבטח יגרום לכפל הודעות של חדשים...

לטיפולכם!

זאת מגבלה של הדטה בייס שאנחנו משתמשים בו ששייך לחברת אחסון. נברר את זה מולם.

stio 09-02-08 11:46

זאת תמונה באיכות מיטיבית ובגודל 1024X768 שאני צילמתי.
פעם התמונה היתה מוצגת כמו שצריך, אבל מאז שהגדרתם שכל תמונה תקטן ורק לחיצה עליה תגדיל אותה- התמונה בורחת לצד ימין...

http://img205.imageshack.us/img205/9409/003hc0.jpg

וככה אני רואה את זה על גבי המסך (צילום מסך. העלתי ב- 800X600):
כמו שאפשר לראות אני משתמש בדפדפן אקספלורר 6.0 הפופולרי (עדיין) ו-Windows XP.

http://img151.imageshack.us/img151/554/01ra3.jpg

Caveman 09-02-08 13:04

באיזו רזולוציה אתה עובד גיא?

stio 09-02-08 13:47

1024X768 כמובן, מסך 17 אינץ'.

רקובי 21-02-08 21:07

יש חדש בקשר לחיפוש מילה עם 3 אותיות ?
 
זה פשוט מוציא אותי מדעתי!
בפעם הבאה אני קונה אוטו בלי שמן, הגה, מים, דלת, אטם וכו'... זה נורא. אני מצ'טגע.

ארילו 21-02-08 23:35

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 21628)
1024X768 כמובן, מסך 17 אינץ'.

עשיתי איזה פטץ' זמני כדי שתוכל לראות תמונות בנוחות. הבעיה היא כמובן במייקרוסופט שמנסים לעבוד לא לפי התקן בגרסה 6, ובגרסה 7 החליטו לעבוד לפי התקן.

אז כרגע הוספתי פטץ' זמני - אני צריך להוסיף שם קוד שיזהה אם מדובר באקספלורר 6, או 7.

רקובי, פשוט צריך לאתחל את השרת שלהם כדי שהשינוי הזה יתפוס, יקח קצת זמן לצערי.


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:56.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©