View Full Version : מה המחיר שאפשר להוריד לרכב דגם ידני 2006 יד 2
אני בודק אפשרויות רכישה של הדגם הנ"ל,
לפי מחירון יד 2, רוב הרכבים כבר יד 2, קשה למצוא יד 1 אז רציתי לדעת כמה אפשר להוריד
מהמחירון של יד 2, על היד 2 וקילומטראז' בין 80,000-90,000 שזה די גבוהה לטעמי בשביל שנתון זה,
אני מדבר על בעלות פרטית קודם,
שאלה נוספת האם ניתן לדעת מי היה היד הראשונה? איך עושים זאת?
שם האתר או ארגון שבו בודקים?
תודה מראש סרגיי
אפשר לדעת מי היה הבעלים, אבל לא יגידו לך.
אין דבר כזה כמה אפשר להוריד, הכל תלוי במצב הרכב, אם יש מלא תוספות לא סטנדרטיות לרכב מסוג הזה, המחיר יהיה בהתאם, אם יש מכות שלדה או מנוע פגום וכן הלאה, כנ''ל מחיר בהתאם.
אפשר לדעת מי היה הבעלים, אבל לא יגידו לך.
אין דבר כזה כמה אפשר להוריד, הכל תלוי במצב הרכב, אם יש מלא תוספות לא סטנדרטיות לרכב מסוג הזה, המחיר יהיה בהתאם, אם יש מכות שלדה או מנוע פגום וכן הלאה, כנ''ל מחיר בהתאם.
איך בודקים לגבי בעלים קודמים,אני רוצה לדעת אם זה יד פרטית או חברה/השכרה
לגבי הורדה אני מדבר על הורדה על קילומטראז' גבוהה ועל יד 2, לא מדובר על שום תוספות, ובלי להתחשב בפגמי מנוע או שילדה
בכל מחירון יש שיקלול מחיר, שם אתה מקבל מחיר אחרי שיקלול של ק"מ ויד.
בתור בעלים של פנדה 2006 (אוט') מזה שנתיים, אני ממליץ לך להימנע אם זה אפשרי עדיין.
לדגם משנתונים 2006 - 2007 יש בעיות חמורות בחיישנים - בהגה, בכריות האוויר ועוד. לי ולעוד 3 חברים בפורום יצא להחליף מוט הגה + חיישן בכמה אלפי שקלים. בפורומים באנגלית מתוארים בעיות דומות.
בקיצור להימנע....
בתור בעלים של פנדה 2006 (אוט') מזה שנתיים, אני ממליץ לך להימנע אם זה אפשרי עדיין.
לדגם משנתונים 2006 - 2007 יש בעיות חמורות בחיישנים - בהגה, בכריות האוויר ועוד. לי ולעוד 3 חברים בפורום יצא להחליף מוט הגה + חיישן בכמה אלפי שקלים. בפורומים באנגלית מתוארים בעיות דומות.
בקיצור להימנע....
אז נשארו שנתון 2005 ו 2007 האם בהם יש בעיה?
Speed King
06-08-10, 16:34
בקשר למחיר של הרכב תקנה מחירון של לוי יצחק ותראה כמה הפנדה משוכללת.
ומחירון של יד 2 הוא לא מחירון
כי בארץ עובדים על פי לוי יצחק .
בהצלחה סר'ג
תגיד לי, אתה עובד של לוי יצחק, לא עושים דברים כאלה, שיבדוק לפי איזה מחירון שהוא והמוכר רוצים, ואם כבר אז לוי יצחק זה לא מחירון, זה סתם קשיש הזוי.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.