התחבר

View Full Version : תצרוכת דלק אונו 1400

denis108
18-07-10, 14:23
לאחרונה יש לי הרגשה שהאוטו שותה יותר מידי דלק..כאילו אני מתדלק 100 שקל ופשוט תוך נסיעה בעיר של שעתיים-3 אני רואה ירידה משמעותית בדלק
ואני יודע שבתוך העיר האוטו אוכל יותר..אבל עד למצב כזה? וגם בין עירוני הוא לא כזה חסכוני..
כי אני נוסע לאותו מקום שחבר שלי נוסע יחד איתי וחזור לו יש סוברו נפח 200 ובסוף יוצא פחות או יותר אצלו 120 שקל דלק ואצלי 90 ..
יחסית לפיאט אונו זה קצת הרבה נראלי לא?
במה זה יכול להיות? עד לא מזמן נפל לי האגזוז אבל התקנתי לו אגזוז חדש ככה שעדיין יש את הבעיה עם הדלק..או שזו לו בעיה..
כמה אונו 70 1400 אמורה לאכול עירוני ובין עירוני?

תודה מראש :)

uno1.4
18-07-10, 15:07
צריכת הדלק משולבת צריכה להיות בסביבות ה-15 ק"מ לליטר.
בעיר הצריכת דלק יחסית גבוהה כ-11 ק"מ לליטר.
ומחוץ לעיר צריכת דלק מאוד נוחה ויכולה להיות כ-17 ק"מ לליטר.

almogxxx
17-08-10, 10:33
תאמת שהכל זה רק מספרים כמה שלא בדקתי וגם לי יש את אותו הדגם שנת 95 מנוע 1.4 הזרקה דגם S70
וכמה שלא בדקתי וכמה שאני לא אבחן את הרכב בחיים הוא לא יגיע לנתונים שבאמת כותבים .. הוא תמיד נע בין 12-13 במקרה הכי טוב לליטר .. ורוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות בלי פקקים וכאלה נסיעה זורמת ( אני גר בשמרון ) אז הציעו לי לעשות איפוס למערכת הזרקה ולבדוק . לפי דעתי אני אנסה את האיפוס אבל אני סקפטי לגביו כמה כבר איפוס יכול לשנות ?! מ12-13 קילומטר לליטר להגיע לנתונים של החברה שזה 15-17 קילומטר לליטר ?!?!?1
נראה לי קצת הזוי .. אבל אני אנסה . בכל מקרה לדעתי אין הרבהמה לעשות עם הצריכת דלק של הרכב שלך dinis18