התחבר

View Full Version : מחפש רדיו דיסק מקורי למריאה

צביקוש23
12-07-10, 20:24
לחברים היקרים שלום

אני יודע שבישראל לא נמכר פיאט מריאה עם רדיו דיסק מקורי (אני יודע כי בדקתי אם פיאט ישראל ועם פיאט העולמית) אלא רק עם רדיו טייפ מקורי.
באירופה נמכרו פיאט מריאה רבים עם רדיו דיסק מקורי שיוצר עבור פיאט ע"י בלנקפונט.
אני מחפש זה זמן רב (ותאמינו לי ניסיתי בכל אתר אפשרי כולל אי בי ועשרות אתרים נוספים) רדיו דיסק מקורי לפיאט מריאה אך ללא הצלחה.

אם מישהו מכיר אתר שאני לא מכיר שמוכר רדיו דיסק מקורי לפיאט מריאה (תוצרת בלנקפונט) אשמח מאד מאד לדעת ולקבל עדכון.

בחברת פיאט ישראל מוכנים לייבא עבורי דרך פיאט העולמית רדיו דיסק מקורי חדש בעלות של (תחזיקו חזק) 7400 ש"ח (לא..זו לא טעות).

לכן בינתיים מוותר עם האופציה הזאת שהיא שערוריתית.

אם מישהו יכול לסייע אשמח מאד.

תודה רבה

צביקה

dodihob
12-07-10, 21:01
לדעתי ההצעה מאוד סבירה :roll:
מה מיוחד ברדיו דיסק הזה?

yossi136
12-07-10, 21:08
צביקה תגיד אתה בטוח שהם לא נתנו לך הצעה על IPAD 9.7 אינץ לאוטו??? או כל תלבט אחר?
מה זה הדבר הזה תאמינו לי פיאט חיים בלאלא לנד!!!

צביקוש23
12-07-10, 21:24
זו לא טעות. זה נבדק ע"י פיאט בישראל וגם קיבלתי אישור לדברים מפיאט העולמית במייל.

זה המחיר של רדיו דיסק מקורי לפיאט מריאה . מחיר הזוי מנותק מהמציאות . כמו שציינתי בישראל אין להשיג מאחר ולא נמכר כאן דגם המריאה עם רדיו דיסק מקורי (עוד בחירה הזויה מבית סמל"ת)

כרגע האופציה ההזויה והמחיר המנותק לגמרי מהמציאות מבחינתי לא באים בחשבון.

אני לא רואה שום סיבה שרדיו דיסק גם אם הוא בייבוא מיוחד דרך הסוכנות צריך לעלות מחיר כזה הזוי .

צביקוש23
12-07-10, 21:26
לדעתי ההצעה מאוד סבירה :roll:
מה מיוחד ברדיו דיסק הזה?

הצעה סבירה ? לרדיו דיסק ? אני מקווה שאתה צוחק.

מה מיוחד? לא מיוחד פשוט מדובר ברדיו דיסק מקורי בילט אין . מה לעשות ואני לא חסיד גדול של מכשירי רדיו לא מקורים ובעיני הרבה יותר יפה רדיו דיסק מקורי בילט אין.
היופי הוא בעיני המתבונן.

shais01
12-07-10, 22:37
באי ביי תמצא לא מעט מפרסמים המציעים למכירה פריט תמוה כמו מכסה לונטיל ב 0.1 יורו/פאונד.
כשתיכנס לקישור תראה שהם מפרקים רכב שלם, ומזמינים אותך לפנות אליהם בבקשות לחלקים.
חפש כאלו ושאל על רדיו דיסק מקורי.

אתה לא בודד במערכה, גם אני מחפש רדיו דיסק מקורי לGTV שלי, באותה הטכניקה...

שי

greasemonkey
13-07-10, 02:19
חבר שלי פעם מצא CD מקורי (לא זוכר לאיזה רכב האמת) באתר הזה www.autoleads.co.uk תנסו....

trademark
13-07-10, 02:41
למה שלא תשים רדיו-טייפ מקורי ותחבר לו צ'יינג'ר?