PDA

View Full Version : דעתכם בנוגע להצעת מחיר במוסך שחר

ליאור23
11-07-10, 18:00
שלוווום לכולם

בהמלצתו של בן, דיברתי עם זאב ממוסך שחר, ביקשתי ממנו הצעת מחיר למיכל עיבוי של מי קירור, מי קירור פראפלו כחולים, רדיאטור ועבודה, אמר לי 1600 ש''ח ללא מע''מ, לדעתכם המחיר הוגן?
ראוי לציין שנכנסתי למוסך דניאל באשדוד ושם קיבלתי תשובה שלא קיים בארץ ובמחסנים של פיאט מיכל עיבוי לhgt , ומעולם לא היה קיים וצריך להזמין בפיאט איטליה, זאב אמר לי שיש לו את הפריט המקורי במלאי, הוא חזר אליי בעצמו כדי לתת לי מחיר, נשמע כמו בחור אמין וישר, הם המחיר הוגן?

Roi b.e
11-07-10, 18:29
עם יש לך קצת ידע טכני,
תקנה רידאטור ומיכל עיבוי,
תעשה את זה לבד!
זה ממש לא מסובך אני עשיתי את זה לפונטו שלי, בלי ידע בכלל.
היה פשוט וקל ומה גם שלמדתי דברים חדשים.

ליאור23
11-07-10, 18:36
עזוב שאין לי ידע טכני ברמה כזאת, אבל באמת שאין לי ראש לפרק פגוש
ואין לי מרחב עבודה וזמן.

BentzZz
11-07-10, 18:41
מחיר טוב מאוד , לגבי זמינות המיכל עיבוי מה שאמרו לך במוסך דניאל כנראה נובע או מחוסר ידע או שבמוסכים מסויימים נשארו מיכלים במלאי (אני יודע שעידן החליף אחד במוסך שמשון לפני חודשיים ).

yair068
11-07-10, 19:21
נשמע יקר
תבדוק אצל אביפרטס

ליאור23
11-07-10, 19:22
בן, אני בעצמי ראיתי שהוא הקיש את המק''ט וזה לא העלה לו כלום, הוא התקשר גם למרכזי ברמת החייל, והם אמרו לו שאף פעם לא הייתה דרישה לחלק הזה מאז שקיימת Hgt (משהו מאוד הזוי), בגלל זה לא קיים החלק.

רגע בן אם החלפת את התמונה בצד, אז אני גם יכול להחליף או שאתה עדיין לא הגעת לשלב הזה? :smile:

אבי פרטס נתן לי הצעה לרדיאטור ועבודה ללא מים, כי הוא מספק ירוקים, ואני לא מסתכן במים אחרים חוץ מפראפלו, עם עבודה ומ''עמ 870 ש''ח, אבל זה רדיאטור תחליפי עד כמה שאני יודע, לא חושב שיש לו מקורי של hgt.

dodihob
11-07-10, 19:58
למה הרדיאטור הכלול במחיר של נתניה מקורי? לא נראה לי.
ומקסימום אתה מביא לו פראפלו, והוא ימלא לך :)

ליאור23
11-07-10, 20:48
תראה, הוא אמר לי שהכל מקורי מהיצרן, אם הוא בנה לעצמו שם של מוסך אמין ומקצועי, הוא לא יהרוס את זה בשביל להרוויח כמה שקלים מסכנים על הגב שלי, לפחות לדעתי, בכל אופן אקפוץ גם לאביפרטס, שמעתי עליו הרבה המלצות טובות מהרבה אנשים שהיו אצלו.

וכן אחד העובדים באביפרטס אמר לי שאין בעיה שאני יביא מים מאיזה סוג שאני רוצה והוא ימלא לי בחינם אין כסף :-)

BentzZz
11-07-10, 20:58
1600 כולל עבודה פראפלו וללא מעמ זה מחיר מצחיק לדברים הללו במיוחד כשמדובר במיכל עיבוי ורדיאטור מקוריים! ולא לשכוח שמדובר במוסך מורשה בהפרשי מחירים האלו לא הייתי הולך על חילופי.

dodihob
11-07-10, 21:30
אישית קשה לא להאמין שזה חלק מקורי במחיר הזה, אבל אם כן, שווה לקנות במחיר הזה.

raanan_t
12-07-10, 06:48
חשוב לבדוק אם מדובר בראדיאטור חדש או משופץ. בנוסף, נכון ללפני כשנה חבר חיפש ראדיאטור ל-HGT ונאמר לו שיש מקורי בלבד! אין חליפי לרכב הזה בארץ.

אם אכן כל החלקים מקוריים וחדשים, מדובר על מחיר טוב.

ליאור23
13-07-10, 00:32
אחרי בירור חוזר לאחר שערערו את הביטחון שלי פה :smile:, אכן מדובר בחלקים מקוריים, בעלי המקטים שרשומים במחשב, מדובר במוסך שחר מורשה כמובן, קיבלתי הצעה למיכל עיבוי ופראפלו ועבודה ומע''מ 350 ש''ח, אותו הדבר בתלתן, 450 ש''ח, לתשומת לבכם, מה גם ששמעתי הרבה המלצות חמות על זאב, מכמה בעלי פיאט וHgt בפרט.

MAOR HGT
13-07-10, 02:33
המחיר נמוך אמנם, אך נשמע הגיוני בהחלט.
אני החלפתי רדיאטור לפני כחודש והרדיאטור לבד עלה לי 1100 ש"ח כולל מע"מ (כמובן בלי עבודה).
אכן לא קיים בארץ לצערינו רדיאטור חליפי לרכב הזה.

ליאור23
18-07-10, 13:38
היום נסעתי למוסך שחר בנתניה, הגעתי ב8 אחרי הפקקים הנוראיים, ישר קיבל אותי זאב הבחור הנחמד הזה, שמר לי מבעוד מועד ליפט, ותוך שעתיים סיים לי החלפת מיכל עיבוי עם מים חדשים, איטום מכסה גיר והחלפת שמן גיר, בדיקת ברקסים ודיסקים מיוזמתו, עבדו על הרכב שלוש חבר'ה מקצועיים מאוד בו זמנית, לקחתי פילטר אוויר חדש סתם שיהיה, המחירים גם ככה זולים למוסך מורשה ועל המחיר המקובל הוסיף 10 אחוז הנחה, מחיר ממש ברצפה, על אותו טיפול יש לציין שקיבלתי מחיר כמעט כפול מזה במוסך מורשה אחר, ובמוסך לא מורשה קיבלתי גם הצעה גבוהה בקצת יותר, הוא הראה לי שכל מה שהוא שם מקורי עם השם פיאט שרשום עליו.
אני רציתי להחליף רדיאטור מזגן, אבל מפאת חוסר זמן לא הספקתי, אך הובטח לי על ידי יעקב המחסנאי שהוא ישיג לי מקורי שיעלה כמו תחליפי. בקיצור נהניתי מכל דקה שהייתי שם, הרבה זמן לא יצאתי מרוצה ממוסך, גם מבחינת שירות וגם מבחינת מחיר, היה שווה את כל הפקקים שבדרך, ממליץ עליו בחום חמסין :), ומשהו שלא נתקלתי בו פעם, לקוחות שצריכים להשאיר את הרכב להרבה זמן, מקבלים הסעה הביתה על חשבון המוסך.

ולכל חובבי הוריאטור, המחיר המעודכן לפני מע''מ הוא 3400 ש''ח ואחרי מע''מ יעלה כ3900 ש''ח לפני עבודה :o, צרה צרורה.

dodihob
18-07-10, 15:27
אני שמח שיצאת מרוצה :)
בקשר לוריאטור היתה ירידה במחיר פעם שעברה שבדקתי במוסך מורשה, 3,900 זה בטוח לא המחיר.
ואפילו אם כן, אז להזמין מ-ebay לא להתפשר למחיר שערורתי שכזה.

ליאור23
18-07-10, 16:32
הוא הראה לי בקטלוג את המחיר, הוא אמר לי שברגע שאני צטרך הוא כמובן ימכור בפחות, אבל גם הוא אמר לי שעדיף שאני יזמין מחו''ל, אין סיכוי לעולם לקנות אותו בארץ במחיר אפילו כפול מאיביי, אבל הבעיה שאין לי מושג וחצי מושג איך מבצעים הזמנות מחו''ל

dodihob
18-07-10, 16:40
" מחיר וריאטור זה הנו 1405 ש"ח + מע"מ (ירד המחיר).
בברכה - רפי לין "
כמו שזכרתי, המחיר ירד. זה היה לפני כחצי שנה שעשיתי טיפול על הרכב כאשר הודיעו לי על הירידה במחיר במוסך מורשה מסויים.
אני לא יודע איך נתנו לך מחיר של 3,900 ש"ח לפני עבודה.

ליאור23
18-07-10, 16:44
יכול להיות , אבל הבנתי שהמחיר משתנה ללא הפסקה לפי ביקוש או משהו כזה, אתה יכול להרים טלפון ולבדוק בעצמך, רפי נתן לך נתון לפני חצי שנה, לי זה נאמר היום, הלוואי שאתה צודק ואני טועה.

עריכה:

אכן אתה צודק :-), מחיר וריאטור אצל סודאי יעלה 1400 לפני מע''מ, טוב לדעת שיש מישהו בשם סודאי.

dodihob
18-07-10, 16:49
רפי רק אימת את מה ששמעתי במוסך המורשה בו אני מטפל.
אני אישית לא צריך וריאטור לכן גם לא כל כך מעניין אותי מחירו, אך המחיר שקיבלת פשוט דיי הדהים אותי כך שרציתי לעזור לך.
בדיקה אפשר לעשות אצל נחום סודאי.

zeevlm
18-07-10, 21:49
בקשר לוריאטור העברתי לך מחיר שהיה רשום לי במחשב ללא בדיקה מקיפה לרכב שלך!

יתכן ויש מק"ט חדש אולי במחיר הרבה יותר נמוך - זה יבדק! כמו שבדקתי את מחיר מיכל העיבוי

ספציפית לאוטו שלך וקיבלת מחיר נמוך

נהיה בקשר

לשרותך

זאביק - מרכז שירות שחר נתניה מורשה פיאט

ליאור23
18-07-10, 22:03
כמו שאמרתי זאביק אכן מחיר נמוך , בצורה מפתיעה מאוד, רק תיתן לי להיות קצת יותר ליד האוטו ולא להיות בפנים :), שוב תודה על המקצועיות ועל הכל.

zeevlm
18-07-10, 22:08
:smile: אבל אני לא יכול לעשות אפליות (מה שכן לפעמים אני לא יסתכל איפה אתה....;-) )