View Full Version : פורד פיאסטה 1.4 ידנית שמורה ומושקעת!
דניאל_חיפה
09-07-10, 16:33
מכונית חסכונית מאוד 1-16 בדלק, קרבורטור כפול של וובר, משאירה אבק לאונו ופונטו ברמזור, חלפים זולים וזמינים.
צבע שחור 3 דלתות+מזגן+מערכת סאב ומגבר+ג'נט 14+ספויילר+סלוןם עור אמיתי ועוד המון תוספות במחיר חסר תקדים!!
מושקע מכל הכיס, מצב מכני מעולה, פרטים מלאים בקארספורום בישור הבא
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=329528
דניאל_חיפה
13-08-10, 16:10
נמכרה
משאירה אבק לאונו, לא בטוח!!
דניאל_חיפה
13-08-10, 17:07
שוקלת פחות מאונו, עם יותר כוח במקור מאונו, וצמיגים רחבים, שהאונואים מפרפרות לי בראשון אני בורח מהמקום, אונו 205 קליאו, כל ה1.4 בסגמנט הזה לקחתי אותם ובהפרשים לא קטנים, יש לו הרבה כוח.
זה כבר לא רלוונטי, אבל צמיגים רחבים מורידים מעט מביצועי הרכב, אבל זניח, מה שכן הייתי מעדיף את הפורד על כל אונו מהשנים האלו.
תלוי את מי שואלים..
אני מעדיף את האונו ואני חושב שהוא ברמה אחת מעל.
אני הייתי מוכן לצאת איתך ולהשאיר לך אבק..
אהבתי את ה קטע של משאיר אבק לאונו.
אבל לא הייתי ממהר לדבר.
הפיאסטות אף פעם לא היו מהירות וגם אם תשים 2 קרבורטורים כפולים הפיאסטות לא נוסעות בגלל ה גיר הקצר שלהן.
ועוד דבר שחשוב לזכור לא כל אחד שעומד איתך ברמזור ומתחיל נסיעה לוחץ איתך.
ואם לחצת עם אונו 1000 סמ"ק לא הופך אותך לחזק מאונו ולצורך השוואה אני מוכן לשים את האונו שלי.
ותיסלח לי אבל יש לי חבר עם אוטו זהה לשלך ובאמת באמת שהאונו מביישת אותו ובהפרש גדול מזה גדול רוצה לדעת?
אוקיי אז אני אומר האונו שלי ובלי בושה אלה ממש בגאווה 6 מכוניות אחורה.
והנהגים האלה ש"מפרפרים" לך ואתה בורח אז כנראה זה מהסוג הזול שלא יודע ממש לפתוח אלה פשוט לשחרר קלץ' עם הרבה גז.
וללחוץ על הגז לא הופך אף אחד לנהג.
יכול להיות שהחבר שלך מסתובב לפעמים בצפונית ויש לו גם שחורה שהוא מוכר, ורוצה עליה 8000 ש''ח?( זה חייב להיות הוא כי הוא טען בטלפון שיש רק 2 כאלו שחורות בארץ שלו ושל פותח השרשור)
יכול להיות שזה הוא קוראים לו יניב.
ואם יש 2 או יותר אני לא יודע ליאור .
דניאל_חיפה
15-08-10, 14:24
יודע מה, אולי זה קשור לרמה שתיחזקתי את הרכב, או שזה קשור לרמת הנהיגה שלי (לא שיש לי כזאת) אבל בכל מקרה עשיתי פתיחות עם אונו 1.4 וזה היה חבר שלי והוא ידע שפותחים, וככה כנ"ל ל205 1.4 וקליאו 1.4, כולם ידניות, היו גם גם טוסטוסים 125 סמ"ק בחנייה של בית ספר אבל זה משהו אחר :D
צמיגים רחבים גורעים מהפתיחה בדרך אחת, בדרך שנייה הם לדעתי עוזרים כי בצמיגים דקים יותר צריך להיות מאוד מדיוק כדי לקבל פתיחה טובה ולא לפרפר.
ד"א, פיאסטה 1.4, הרבה יותר "אוטו" מהאונו.
retrohaifa
17-08-10, 23:09
ושתיהן גרוטאות שמתאימות לבני 18 שלומדים נהיגה לפני הצבא.
בזה מסתכם הדיון :confused:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.