PDA

View Full Version : פונטו 95 - כמה שאלות .

Or Layzer
06-07-10, 23:21
1. מה זה פונטו דור ראשון, שני וכו' ? (ואיך אני יודע איזה דור הפונטו שלי)
2. בצד שמאל של הרכב ליד מתחת למכסה מנוע רשום מס' 75, זה אומר שדגם הרכב הוא sx75 ?
נפח המנוע שלי הוא 1300 .
3. כל כמה זמן בממוצע צריך לבדוק שמן מנוע ?
4. אם הפונטו שלי ממש רוצחת אותי עם הדלק והיא פשוט טוחנת אותו מה האפשרויות שבגללם זה קורה ? (הנהיגה שלי היא לרוב בין עירוני ואני נוהג על 90 - 100) -
5. הבנתי שבפונטו כמו שלי במיכל דלק יש מצוף שבעצם אומר כמה דלק יש במיכל (במד שיש בלוח השעונים), אך זה לא אמין לגמרי - אף פעם + בעת פניות המצוף יזוז או לצד ימין או לצד שמאל ואז זה יראה לי כאילו יש לי פול \ אין לי כלום (אחד מהשניים תלוי בזווית הפניה)
על כך, רציתי לדעת עם מוסכים מתעסקים בהחלפת המצוף שם או משהו בסגנון ..

liorwohl
07-07-10, 09:55
1. דור ראשון זה 95-2000
דור שני זה מה שנקרא בארץ ספייס
שלך דור ראשון

2. אם כתוב 75 אז כנראה זה 75 כ"ס אבל לא חייב להיות sx, sx זה הדגם המאובזר ויש עוד כמה סוגים, בטח כתוב מאחורה על האוטו

4. האוטו עבר טסט עם הצריכת דלק הזאת? אם עוד לא אז אתה יכול ללכת למוסך שיבדוק זיהום אוויר ויסיק את המסקנות. אם עבר טסט אז אולי יש נזילת דלק?

5. ככה זה בכל הפונטו, זה לא תקלה ואין לך איך לסדר את זה

raanan_t
07-07-10, 10:50
4. אור, תסביר בבקשה מה הכוונה ב"רוצחת אותי עם הדלק". תן צריכת דלק מדויקת של כמות הק"מ שאתה נוסע ביחס לליטר. אל תרשום "אני מתדלק ב-100 ש"ח כל שבוע" זה לא אינדיקציה.

5. המחוג זז בעיה מוכרת, התייחס אליו רק כאשר הנסיעה שלך בקו ישר או שהרכב ללא תנועה.

Or Layzer
07-07-10, 11:13
4. אור, תסביר בבקשה מה הכוונה ב"רוצחת אותי עם הדלק". תן צריכת דלק מדויקת של כמות הק"מ שאתה נוסע ביחס לליטר. אל תרשום "אני מתדלק ב-100 ש"ח כל שבוע" זה לא אינדיקציה.

5. המחוג זז בעיה מוכרת, התייחס אליו רק כאשר הנסיעה שלך בקו ישר או שהרכב ללא תנועה.

קודם כל לתגובה הראשונה תודה על המידע לגבי התגובה השניה אני יבדוק בתדלוק הבא מה הצריכה, ויש לי עוד שאלה : אילו צמיגים מומלצים לפיאט אני הולך להחליף ל14 עם חתך של 185 ככה הצמיג רחב יותר .. הציעו לי חברה גרמנית והבנתי שלא להתקרב לסיניות או יפניות ..

liorwohl
07-07-10, 11:17
יפנית זה גם טוב
תכתוב איזה חברה לא כל גרמני זה טוב

Caveman
07-07-10, 12:46
דגם הצמיג הוא מה שקובע אם הוא טוב או לא. לא החברה שמייצרת אותו.

Or Layzer
07-07-10, 16:40
דגם הצמיג הוא מה שקובע אם הוא טוב או לא. לא החברה שמייצרת אותו.

איזה דגמים מומלצים יש ?

Caveman
07-07-10, 16:48
הייתי ממליץ על ה A.drive של יוקוהמה, אם יש במידה שלך.