View Full Version : מסרק הגה
כבר תקופה ארוכה שיש לי רעש בהגה בעיקר כשאני עושה חניה.
המוסכניק שלי אמר לי שיש בעיה עם המסרק הגה אבל זה לא קריתי ואין בעיה לסוע ככה.
מישהוא יכול להסביר לי מה זה בידיוק מסרק הגה וכמה הכרחי לתקן אותו?
זה המנגנון שמחבר בין ההגה לגלגלים הקדמיים כלומר בזכותו אתה פונה ימינה ושמאלה.
לגבי "הכרחי לתקן", לא יודע אם מתקנים אותו, אבל אפשר להחליף לחדש (350ש"ח חדש, החלפתי לפני שבוע). אגב זה אביזר שבזכותו אתה שולט אל האוטו, אז תעשה את החישוב לבד אם הכרחי או לא להחליף.
ההגה הוא הגה כח. בכל מקרה חשוב לי להדגיש שהאוטו נוסע מצוין , ההגה מאוזן , אין הרגשה של חופש בהגה והרעש הוא רק כשהאוטו עומד או כשאני עושה חניה. חוץ מזה האוטו אחרי טיפול (החלפת אגזוז, החלפת גומיה של ראש מנוע , ניקוי רדיאטור , ניקוי בית מצערת , טיפול 5000 ועוד כמה דברים קטנים ) אז לרוץ להחליף גם מסרק הגה לא בא לי , בעיקר לאור העובדה שהמוסכניק אמר שזה לא דחוף! איך אפשר לדעת מה הדחיפות?????
עפ"י מה שאני יודע ועד כמה שאני מבין אם יש לך רעשים כשהרכב עומד או בעת ביצוע חנייה
אז כנראה שזה מהמשאבת הגה כוח ולא מהמסרק עצמו.
מהמסרק מתחילות לצוץ בעיות לאחר שרואים הזעות או רטיבות ממנו.
זה המנגנון שמחבר בין ההגה לגלגלים הקדמיים כלומר בזכותו אתה פונה ימינה ושמאלה.
לגבי "הכרחי לתקן", לא יודע אם מתקנים אותו, אבל אפשר להחליף לחדש (350ש"ח חדש, החלפתי לפני שבוע). אגב זה אביזר שבזכותו אתה שולט אל האוטו, אז תעשה את החישוב לבד אם הכרחי או לא להחליף.
מה?? 350 שקל חדש??? אני החלפתי משופץ ב1600 שקל!! במוסך לא מורשה, במוסך של הטסטים... שוב עבוד עליי? מה נסגר איתי...
i12z. לא עבדו עליך, 350 ש"ח זה מסרק הגה רגיל ולא כוח!
[QUOTE=Amit-IL;.
מהמסרק מתחילות לצוץ בעיות לאחר שרואים הזעות או רטיבות ממנו.[/QUOTE]
איפה בידיוק רואים הזעות או רטיבות ואיפה הוא בכלל נמצא המסרק הגה הזה ?
ואיך זה שכל הזמן אנשים כאן מחליפים חלקים באוטו שלהם וחושבים שזה נורמלי?
ולמה הטויוטה של ההורים שלי לא רואה מוסך בכלל אפילו שהיא עשתה 100,000 קילומטר יותר מהפונטו שלי והעולם שותק:confused:
אלביס, הפונטו שלי עשתה הרבה יותר מזה ולא רואה מוסך
נו , אז תגלה לי את הסוד שלך ?! אה , אתה בטח איזה סוג של מכונאי רכב...
אז איפה טעינו:mad::(
הטריק הוא שבערך פעמיים בשנה אני מחליף כל מה שצריך. אני לא דוחה שום דבר לאחר כך.
(פעמיים בשנה = כל 10,000 ק"מ).
סליחה שאני מתערב ;-)
ארילו, מה זה כל מה שצריך? מה עוד אתה מחליף חוץ ממה שצריך בטיפולים השוטפים (שמן,פילטרים,פלאגים, רענון פראפלו)?
אני בוחן את כל המכלולים של הרכב ומחפש מה לא בסדר. מה שלא בסדר מוחלף. (אלא אם מדובר בפלסטיקה, צבע, או כל דבר קוסמטי אחר).
האמת שכבר הרבה זמן לא היה לי מה להחליף, ובטיפול הבא אני אחליף גומיות של המוט המייצב.
תאמין לי שזה לא מספיק. זה תמיד יגיע בצורת קלץ או אגזוז או משאבת מים או יוניט או אנג'קטור . לא תתחמק. אלא אם כבר החלפת הכל ואז באמת נשאר רק פלגים ופרפלו.
אנשים , קדימה , תגיבו! הרי כולם כאן רק מתקנים ומתקנים כל היום...
נו מה אתה רוצה שנעשה,היתה לי סוברו משעמם. אז קניתי פיאט עכשיו לא משעמם.
אתה בטוח שהרעש מגיע ממסרק ההגה? זה נדיר שמסרק ההגה מרעיש. אם כבר הוא דווקא אוהב לנזול.
אם המשאבה מרעישה, תבדוק שלא חסר נוזל.
קלאצ' מחליפים בכל אוטו ידני. זה כמו ברקסים - נשחק לאט לאט. ומשאבת מים מחליפים כשעושים טיימינג. תמיד. יוניט, טינג'קטור ושאר ירקות לא החלפתי מעולם ויש לי פונטו שנת 98' ואונו שנת 95'.
אם אני זוכר נכון אז מסרק הגה כח מקורי של פיאט לפונטו דור ראשון עולה בערך 1200 ש"ח.
לא חסר נוזל בהגה. בכל מקרה תודה רבה על התגובה. מיצידי שישאר ככה בינתיים!
גם מצידי שישאר ככה בנתיים, אני אחייה עם זה בשלום.
ארילו יש מצב שאתה מתקרב הגה הידראולי להבנתי לא צריך להרעיש מה שכן כמו שפותח השירשור מתאר שיש לו רעש בחנייה יש מצב למשולשים.
בעיית ההגה כח בד"כ הזעה ממחזיר שמן ואז השמן נשפך דרך הגורמושקה והלך הטסט
יש אפשרות או כדאיות לשפץ מסרק הגה הידראולי שכמו שרשמת נוזל מהגרמושקה?
מה שאני כן יודע זה שלא כל כך פשוט לפרק את המסרק הידראולי בפונטו ויש צורך לפרק גשר תחתון ועוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.