NoamS
22-06-10, 02:01
שלום לכל החברים.
היום נסעתי לטיפול 120K אצל שמשון.
אציין לטובה את השירות האדיב המקצועיות והבורקסים של המאפיה ממול!
כרגיל. אין על חיים
לעינייננו:
חוץ מהטיפול 120K הברקסים שלי היו כבר גמורים וחיים אמר שחייבים להחליף. אמר אמר.
בנוסף לכך הוא אמר (והראה לי) שחייבים להחליף 2 נבות אחוריות כי כנראה חיזקו לי את הברגים יותר מדי חזק עם הפטיש אוויר והם שחקו את ההברגה. חיים אמר שהם בקושי הצליחו לפתוח את הברגים. וכן, גם הברגים עצמם הלכו לעזעזל ואחד הגאנטים היה בכלל מוחזק על בורג בודד (כל השאר סתם היו רופפים). אז החלפתי גם 8 ברגים.
לפני כחודש היה לי קרע בצמיג האחורי והחלפתי את שתי הצמיגים האחוריים בפאנצ'ריה ידועה.
אני נוטה להאמין שמשם הגיע הבעיה. אם הבעיה לא הגיע משם אז בפאנצ'ריה היו להיתקל בבעיה הזו
(לא מצליחים לפתוח את הברגים) ולא היו אמורים לתת לי לעלות על הכביש כך. לא בטיחותי בלשון המעטה...
כמו כן, אני ראיתי במו עיניי שהגאנטים הוצאו בקלות בפאנצ'ריה, בזמן ההחלפה.
בקיצור אחרי כל הסאגה שכתבתי פה:
מה הייתם עושים? יש טעם ללכת להרים צעקות בפאנצ'ריה? פיצוי?
חיים אמר שיהיה לי קשה להוכיח שהם המקור לתקלה.
אני רשמתי כבר מהבנתי הפשוטה את הטיעון שלי ואני חושב שהוא דיי מתיישב על הדעת. אני לא מבין למה חיים אמר שיהיה קשה להוכיח
הפאנצ'ריה באמת יכולה לטעון שזו לא הוא??
תודה,
סורי על החפירה
היום נסעתי לטיפול 120K אצל שמשון.
אציין לטובה את השירות האדיב המקצועיות והבורקסים של המאפיה ממול!
כרגיל. אין על חיים
לעינייננו:
חוץ מהטיפול 120K הברקסים שלי היו כבר גמורים וחיים אמר שחייבים להחליף. אמר אמר.
בנוסף לכך הוא אמר (והראה לי) שחייבים להחליף 2 נבות אחוריות כי כנראה חיזקו לי את הברגים יותר מדי חזק עם הפטיש אוויר והם שחקו את ההברגה. חיים אמר שהם בקושי הצליחו לפתוח את הברגים. וכן, גם הברגים עצמם הלכו לעזעזל ואחד הגאנטים היה בכלל מוחזק על בורג בודד (כל השאר סתם היו רופפים). אז החלפתי גם 8 ברגים.
לפני כחודש היה לי קרע בצמיג האחורי והחלפתי את שתי הצמיגים האחוריים בפאנצ'ריה ידועה.
אני נוטה להאמין שמשם הגיע הבעיה. אם הבעיה לא הגיע משם אז בפאנצ'ריה היו להיתקל בבעיה הזו
(לא מצליחים לפתוח את הברגים) ולא היו אמורים לתת לי לעלות על הכביש כך. לא בטיחותי בלשון המעטה...
כמו כן, אני ראיתי במו עיניי שהגאנטים הוצאו בקלות בפאנצ'ריה, בזמן ההחלפה.
בקיצור אחרי כל הסאגה שכתבתי פה:
מה הייתם עושים? יש טעם ללכת להרים צעקות בפאנצ'ריה? פיצוי?
חיים אמר שיהיה לי קשה להוכיח שהם המקור לתקלה.
אני רשמתי כבר מהבנתי הפשוטה את הטיעון שלי ואני חושב שהוא דיי מתיישב על הדעת. אני לא מבין למה חיים אמר שיהיה קשה להוכיח
הפאנצ'ריה באמת יכולה לטעון שזו לא הוא??
תודה,
סורי על החפירה