View Full Version : בעיה בסאב וברמקולים בעת הגברת הווליום
יש לי בעיה במערכת בזמן האחרון. כשאני מגביר את המערכת לסביבות ה50+ (במערכת יש אפשרות להגביר עד 62 ומעל ה-50 זה כבר ממש חזק, וכשאני אומר חזק אני מתכוון חזק מאוד) אז הסאב מתחיל לזייף (לתת בומים לא קשורים) ולפעמים המערכת אפילו קופצת לשנייה (כאילו השיר מפסיק לשנייה ואז חוזר). הסאב מחובר למגבר משלו (מונובלוק) והרמקולים והמערכת למגבר משלהם. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :confused::confused:
יתכן והמתח על המגבר יורד מסיבה לא ברורה . יתכן כי המצבר חלש או הכבלים שמובילים את הזרם לשם לא עושים את העבודה . תעבור על החיבורים ותחזק אותם . תוכל לאמת את הבעיה עם רב מודד דיגיטלי תמדוד מתח על המגבר בזמן עבודה .
קבל גדול במקביל למגבר יכול לסייע בבעיה .
עמית
תפרט את המוצרים. איזה סאב, איזה רמקולים, איזה מגברים, איזה ר"ד, הספק של כולם.
לדעתי סאב לא מכוון טוב או שפשוט חלש מידי.
DAn-BP 1.8
24-07-10, 22:46
לדעתי יש לך בעיה במערכת החשמל ולכן הבעיה קוראת שהמוזיקה מפסיקה לשניה וממשיכה.
תבדוק את כל החיווט של החשמל בעיקר(דרך אגב כמה G יש לך קבל +-?)
וממליץ לך לבדוק את המערכת פעם הבאה ע"י זה שאתה נמצא ליד המגברים ולראות מתי שהשיר מפסיק לשניה לעבוד אם אחת הנורות של PROTECTION נדלקות על אחד המגברים.
בהצלחה.
גם לי זה התחיל בשבועיים האחרונים...
נפילת מתח במערכת החשמל והפעלת מעגל הגנה.
בדרך הכלל הבעיה הזו נפוצה ברדיו דיסקים של חברת פניונר, הארקה במכשיר נשרפת, ואז יש ליצור הארקה חדשה.
בטוחני כי הנפילה היא דווקא ברדיו דיסק ולא במגבר, בדוק הארקה של הרדיו דיסק, וודא שהיא מחוברת לבודי בנקודה נקיה ותקינה. בדוק התנגדות בין המינוס לבין גוף הרדיו דיסק וגם לבין המגע החיצוני של ה RCA. צריכה להתקבל התנגדות 0, משלא מתקבלת התנגדות זו, יש לבצע חיווט הארקה מחדש.
הבעיה נפתרה כבר מזמן.. למי שמעוניין הבעיה הייתה הפיוז הראשי של המערכת שהיה מלא בחלודה ושבור, החלפתי אותו והמערכת עובדת חלק.
איזה פיוז איפה שמחובר במצבר?
איזה פיוז איפה שמחובר במצבר?
בדיוק.
אוף נמאס לי כבר להחליף אותו.. בשנתיים האחרונות כבר 5 פעמים...
DAn-BP 1.8
04-08-10, 21:30
I22
האם אתה נוגע בחיווט של המגברים ומנסה דברים? או שזה נשרף לבד?
לבד, ואח"כ אני נוגע בחיווט של המגבר...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.