PDA

View Full Version : מגן שמש שבור בפונטו ספייס

ffiiaatt
13-06-10, 22:28
ערב טוב

נשבר לי מגן השמש בצד של הנהג. נראה כאילו הקפיץ בתוך מגן השמש נשבר ולכן המגן לא "נתפס" בשום מצב והוא תלוי מתנדנד בכיוון למטה.
במוסך אמרו לי שמגן חדש יעלה בסביבות 300 שקלים ואני מניח שעם העבודה ומע"מ זה יעבור את ה 400.

השאלות שלי הן:
איך אני מפרק את מגן השמש כך שבנתיים הוא לא יפריע?
היכן אפשר לקנות מגן שמש חדש (מקורי או תחליפי) במחיר יותר סביר? (אם אפשר אשמח לחנויות באיזור חיפה)
היכן אפשר למצוא (ושוב אם אפשר באיזור חיפה) מגן שמש מתאים מפירוק (יד 2)?
היכן אפשר לקנות ספר רכב המכיל הסברים איך לבצע את כל התיקונים ברכב? (פה אם צריך, לא אכפת לי להזמין אפילו מחו"ל)
תודה
שחר

Lexxxa
13-06-10, 22:37
שני דברים;

באיזה רכב מדובר?

דובר על זה רבות, תבצע חיפוש.

ffiiaatt
16-06-10, 22:10
הדגם המדויק של הרכב הוא: פונטו 80 דינמיק אוטומאטי

לפני ששאלתי את השאלה, חיפשתי "מגן שמש" (בלי המרכאות) ולא מצאתי. למען האמת עכשיו חיפשתי שוב ואפילו את ההודעה של עצמי לא מצאתי :confused:. בטח אני עושה משהוא לא נכון

שחר

snufkin
17-06-10, 04:33
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=68412#post68412

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=50806#post50806

זה כמה שרשורים בנושא.

כמו שציינתי שם אני קניתי מפרוקיה. יש לך בחיפה כמה פרוקיות גדולות.

אני אישית קניתי מגן שמש בפרוקיה בנשר, על הכביש למטה איפה שיש שופרסל ומגה ואלוני וכו. על הכביש הזה ממש קרוב לצ'ק פוסט יש פרוקיה ענקית. אני לא זוכר את השם אבל קשה מאוד לפספס. תכנס לשם ותבקש, אני בטוח שימצאו לך.

אני קניתי ב-50 שח אבל הדרישה הראשונה שלהם היתה 100 שח. היה לי רק 50 והם הסכימו למכור לי ב-50.

הפרוק והרכבה של המגן מאוד פשוט, גם מוסבר בשרשור הנ"ל.

בהצלחה

ffiiaatt
30-06-10, 22:26
תודה לכל מי שענה.
למרות ההסברים, אני לא מצליח לפרק את מגן השמש (בצד של הנהג)
פרקתי את בורג הפיליפס ונראה שאז המגן זז קצת שמאלה אבל ממש מעט ונתקע. אני לא רוצה להפעיל כח מחשש נזק לגג.
האם מישהוא יכול להסביר שוב איך לפרק את מגן השמש?

תודה
שחר

snufkin
01-07-10, 02:04
אצלי בפונטו יש 2 ברגים. אצלך אולי זה שונה. באחד השרשורים כתוב להוציא בורג אחד ואז למשוך למטה וימינה.

בכל מקרה זה לא אמור להיות מסובך. אם אתה ממש מסתבך תכנס לכל מוסך או חנות חלקי חילוף או פרוקיה ותבקש שיורידו לך את זה, הם יעשו את זה בחינם

shi56
01-07-10, 17:51
גם לי זה קרה, זמנתי מEBAY לקח כמה ימים וזה היה אצלי. כל העסק כולל משלוח כמעט 100 ש"ח. לגבי פירוק, בורג אחד תמשוך את המגן הצידה ולמטה והוא נשלף.