התחבר

View Full Version : פיאט פונטו 60 יאנג, הוספת שעון חום

שמואל33
11-06-10, 14:20
שלום לכולם קניתי לאחרונה פיאט פונטו 60יאנג הלוח שעונים שלה דל מאוד אין בו שעון חום מנוע הלכתי לברר אצל חשמלאי רכב האם ניתן להוסיף שעון חום הוא אמר לי שלא ניתן במידה והוא יוריד את הגלאי חום תדלק מנורת תקלה מנוע רציתי לדעת האם ניתן לעשות משהו בנידון כי מפחיד אותי לנסוע בלי מד חום מנוע האם ניתן להחליף לוח שעונים או להרכיב מד טמפ אני לא אוהב לנסוע עם מנורות דולקות אודה לכם אם תעזרו לי בבקשה שמואל

רפי לין
11-06-10, 16:37
מה שנת הייצור של המכונית?.
בברכה - רפי לין

ליאור23
11-06-10, 17:20
יש פה שרשור ארוך מאוד על זה, תעשה חיפוש בנושא אתה תמצא מספיק מידע, בעיקרון מי שתכנן לעשות את זה הגיע למסקנה שזה מסובך מאוד.

upetar
11-06-10, 19:43
תמיד ולכול אוטו אפשר להרכיב יוניט חום יבש לשעון ,ושעון חום חיצוני יפה (בניפרד מהלוח).עבודה קלה,זולה,וכול חשמלאי רכב יכול לבצע.

שמואל33
11-06-10, 20:44
מה שנת הייצור של המכונית?.
בברכה - רפי לין
שנת הייצור של הרכב 2003

רפי לין
12-06-10, 05:43
במכוניתך, פונטו ספייס, לוח השעונים הנו ממוחשב ומקבל אותות הפעלה ממחשב המרכזי ברכב
(BODY COMPUTER) שמצידו מקבל את נתון חום המנוע מחיישן חום במנוע.
נתוני החום מהחיישן משמים גם למע' נהול המנוע והילוכים אוטומטיים (אם יש).
ניתן להתקין שעון חום מנוע חיצוני סטנדרטי עם חיישן חום נוסף משלו או לבדוק האפשרות להחלפת לוח השעונים ללוח שעונים מקורי של פיאט עם שעון חום וזאת ללא כל צורך בהחלפת חיישן חום.
בברכה - רפי לין

שמואל33
12-06-10, 22:34
תודה רבה לך רפי רציתי לדעת איפה ניתן להתקין חיישן חום נוסף ברכב ומה העלות של החלפת לוח שעונים מקורי אני מבאר שבע

snufkin
12-06-10, 23:35
את אותה שאלה אני מפנה ליופיטר להמלצה על מקום לעשות זאת ועלות

upetar
13-06-10, 01:31
מיצטער אין לי תשובה לשאלה,כי אצלי עשיתי לבד (סט של VDO העברתי כבר 4 מכוניות).אני חושב שהפיתרון לשבת ליד הטלפון ולהיתקשר לחשמלאי רכב ולישאול ,או לעשות סיבוב בין חנויות החלקים לבקש ליראות סטים של שעון ויוניט ,ואני בטוח שתקבל גם הדרכה או שיש הוראות הרכבה על הקופסה.

רפי לין
13-06-10, 13:42
ביררתי ובדקתי וניתן לבצע שדרוג ללוח שעונים מקורי שכולל גם שעון חום מנוע
וזאת במחיר כולל של 900 ש"ח + מע"מ כאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=64
אם תרצה לבצע זאת, בקש את שלמה ומכיוון שאתה בא מרחוק תאם את בואך מראש.
המחיר נראה לי סביר מאוד ביחס לתמורה שמקבלים.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

שמואל33
13-06-10, 22:19
ביררתי ובדקתי וניתן לבצע שדרוג ללוח שעונים מקורי שכולל גם שעון חום מנוע
וזאת במחיר כולל של 900 ש"ח + מע"מ כאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=64
אם תרצה לבצע זאת, בקש את שלמה ומכיוון שאתה בא מרחוק תאם את בואך מראש.
המחיר נראה לי סביר מאוד ביחס לתמורה שמקבלים.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
תודה רבה רפי