View Full Version : עצבני על המוסך שלי (מורשה)
?*?*?*?*?*?*??**?**??*?*?*?*
?**?*?*??**??*?*?*?*?*?*???*?*?*
?*?&??&?^&?%^&?%^&?%^?&%^?&%^?&?%&*??*&*^&*&^*^&#$%^&*%
*^?%*%^&^&#$^&^*&*&$@%^$%^
יכול להיות שהייתה אי הבנב, תחשוב שיש עוד הרבה לקוחות חוץ ממך וגם תלוי מאוד למי פנית אם הבקשה, וגם אם פנית למנהל מוסך יש מצב שהוא שכח, לדעתי אין לך מה להתעצבן , הרי סך הכל הם
פיצו אותך , אם אתה רואה המשכיות של מקרים זה כבר משהו אחר.
כאילו לך תדע באמת מה הם עשו עם השמן האם הם שמו או לא בקיצור ניראה לי שאין דרך לדעת.
טוב מחר אני לוקח את הרכב מהמוסך הרכב היה הרבה במחלקת חשמל/דיאגנוזה כדי למצוא איזה בעיה מסויימת.
וואי כול היום ישתבש לי בגלל העצבים האלו
א. אתה יודע מה אני חושב בעניין ואת ההמלצה שלי למוסך לפני שנכנסת למוסך הנל ידועה.
ב. אני לא הבנתי, זיכו אותך או לא?
אני איתך, חושב שאתה צודק במאה אחוז.
מי שפותח עסק ומהות תפקידו זה מתן שירות, ראוי לו שלא יהיה שכחן.
מדוע זהות המוסך היא תחת סיווג? ציין את שם המוסך בבקשה.
בן בן אני יודע ומכיר את דעתך אבל....
מי שרוצה לדעת שישלח הודעה פרטית
אני חושב שיש לפרט את פרטי המוסך הנ"ל, חוצפה פשוט שאי אפשר לקבל שירות אמין ממוסך ועוד ממוסך מורשה! למה צריך "לשמור" על המוסך ועל עובדיו ואי אפשר ללכת להמשך יומך ולחזור לקחת את הרכב בראש שקט?!
היום הייתי במוסך לא מורשה, החלפתי את השמן ואת הפילטר, הבאתי למוסך את השמן שקניתי ואת הפילטר שקניתי במוסך פיאט והוא הרכיב לי תמורת 50 שקלים (כולל מע"מ) ועוד אחרי העבודה שטף לי את האוטו והוציא לי אותו מצוחצח
הרכב עדיין במוסך אז רק מחר אני ארשום את שם המוסך
lrl23, שלום.
צבע של השמן שקנית הוא בגוון אפור, אתה יכול לפתוח את הגלון שמן ולהשוות עם גוון שמן במד שמן במנוע. כך תוכל לדעת איזה שמן יש לך במנוע.
מחר נדע הכול כמה עלה הטיפול ומה הייתה הבעיה של הרעידות המעצבנות!
אז ככה הטיפול עלה ש"ח500
ובדקתי את סיפור השמן כאשר הוצאתי את המדיד של השמן הוא היה בצבע חום
ובתוך הבקבוק שהבאתי הוא אפור כסף.
חזרתי לאוטו דיפו ביקשתי מהבחור שיבדוק והוא בדק ואמר לי חד משמעית שזה לא השמן שיש לי בגלון שקניתי. ניכנסתי לעוד מוסך והתשובה הייתה אותו הדבר זה שמן אחר ןלא מה שיש לך בגלון.
העיניין הוא שהוא לא חייב אותי אבל העיקרון פה שהוא שיקר ואת זה אני לא אוהב!!!!!
ואני לא יעבור על זה בשתיקה אני מתכוון לגשת למשרדים של פיאט ישראל.
איזה שמן קנית מאוטו דיפו? ליקווי מולי אפור?
שעושים טיפול לרכב שלך, תדאג להיות בסביבה כל עוד אתה יכול, בעיקר במקרה כמו שלך שהוסיפו שמן אחר ולא את שלך למרות שביקשת, אני לא אומר שהם לא עושים עבודה טובה, אבל תמיד טוב להשגיח בדיוק למקרים כאלה.
ערב טוב
כן בידיוק את השמן הזה.
טוב מחר ניראה מה אני עושה אני אצלצל למוסך ואומר לו מה שיש לי לומר ואחרי זה אני אצלצל לפיאט ישראל!
נו מה שם המוסך, אני לא מבין מה הבעיה.
זכות הציבור לדעת
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.