התחבר

View Full Version : שאלה בנושא בלמים אחוריים

Ero
17-05-10, 00:00
שלום לכולם.
אני נוהג על בארבו 1.6 SX 16V שנת 2000
רציתי לדעת האם זה אפשרי להחליף את ה'דראמים' מאחורה לבולמי דיסק?
ואם כן איזה דגם מתאים?
תודה

upetar
17-05-10, 00:09
יש לי בישבילך בלמי דיסק אחורים של טמפרה 2000 אוטומטית,תברר אצל יודעי דבר אים זה מתאים,אולי רב רפי לין.

saar
17-05-10, 01:39
הלוגיקה אומרת שאם תחליף את הדראמים האחוריים לצלחות דיסק, הרי שתצטרך גם קליפרים, והקליפרים צריכים לחץ נוזל בלמים גבוה יותר, מאשר המשאבות שמצויות אצלך כעת, אז יכול להיות תצטרך להחליף גם את המשאבה ו/או הבוסטר.

זאת לעניות דעתי, נמתין לרפי לין אם דבר כזה בוצע ואם אפשרי

גיא127
17-05-10, 08:10
שלום לכולם.
אני נוהג על בארבו 1.6 SX 16V שנת 2000
רציתי לדעת האם זה אפשרי להחליף את ה'דראמים' מאחורה לבולמי דיסק?
ואם כן איזה דגם מתאים?
תודה
אין בעיה לבצע את העבודה. אני בעבר כבר ביצעתי פרויקט כזה שכלל גם טורבו ועוד שיפורים.
איך השאלה היא למה? אתה לא תרגיש אבדל הרכב שלך לא מאיץ למהירויות כאלה שמצריכות בלימה חזקה. וגם אם משפרים את המערכת האחורית מין הסתם יש צורך לשפר גם מקדימה!

Ero
17-05-10, 22:40
אני מודע לכך שצריך להחליף משאבות, בוסטר וכבלים עם כל המסביב..
מקדימה יש בלמים מאווררים עם ABS.. ומאחורה יש דראמים.. זה סוג של חוסר איזון.. הייתי מחליף את הצלחות קדימה ליותר גדולות.. אבל כל דבר בזמנו.. אני לא מפוצץ בכסף..
אני אחד שאוהב לנהוג מהר... ואפילו עברה במוחי המחשבה להחליף את המנוע ל2000CC, אבל לפני שבוע הלך לי הגיר (אוטו') והחלפתי אותו בגיר רגיל.. השקעה לא קטנה.. בכל מקרה האוטו נוסע מהר מספיק בשביל שיהיו לו בלמים חזקים יותר.. ואני גר במקום שאפשר לנסוע מהר..

upetar
17-05-10, 22:49
משאבות ,בוסטר ,כבלים ,ו4בלמי דיסק ,וכול מה שמיסביב וגם מנוע 2000 דבל קמשפט יפיפה וגם גיר אוטומט.אים מתאים לך של טמפרה 2000 ,דבר איתי.