PDA

View Full Version : ראש מנוע פעם שנייה..

itai182
16-05-10, 20:07
שלום לכולם. ברשותי sx2002 והמנוע החל להתחמם.. עשיתי ניקוי רדיאטור, ניקזתי אוויר אך עדיין התחמם.. הלכתי למוסכניק שלי (אוטו Fix, אבנר - אשדוד) ויצא שיש לי ראש מנוע.. אז עשיתי ראש מנוע אצלו (1860 כולל חגורת מנוע וכולל מע"מ כמובן). השיפוץ נעשה אצל איתן ראשי מנוע(היחיד באשדוד).. אז לכותרת שלי.. כאשר זה קרה לי בפעם הראשונה (לפני שנתיים וחצי) עשיתי ראש מנוע במורשה באשדוד (מוסך דניאל). יצאתי מאוד לא מרוצה מהם עקב כמה בעיות יחס וכו'.. אז השבוע ביקשתי מהמוסכניק שלי האם הוא יכול לזהות אם נעשה ראש מנוע בכלל בפעם הראשונה.. הוא טען שהיה לו קשה מאוד מאוד לזהות אם נעשה ראש מנוע.. טילפנתי לאיתן ראשי מנוע וגם הוא אמר שלדעתו זו הפעם הראשונה שנעשה על הראש הזה שיפוץ (הוא לא ראה מילוי וכו'...)
שאלתי היא כזו: האם אפשר לזהות ראש מנוע לאחר שנתיים וחצי? במידה וכן (ז"א שלא היה אצלי ראש מנוע בפעם הראשונה קרי "עבדו עליי"), מה אוכל לעשות עם זה? האם תביעה תתפוס?
תודה לכל העוזרים..

yair068
16-05-10, 21:06
ראש מנוע יכול להיות גם אטם ראש מנוע.
ישנם סימנים וחריצים על המשטח המגע עם בלוק המנוע ולפי זה יודעים כמה הושחז מראש המנוע.
כמו כן לא נראה לי שבספייס שלך הייתה צריך להגיע למילויי.

גיא127
16-05-10, 22:44
בזמנו אני עבדתי הרבה עם דניאל. אין ספק שהוא ביצע את העבודה שלו כמו שצריך.
לא מחייב לעשות מילוי. קורה גם שהשטח נקי ויש צורך לעשות רק ישור ולשים סט שלייף חדש.
לגבי היחס של דניאל אני מסכים איתך אני מכיר אותו אישית והוא לא הכי סימפתי שיש.
באיזה מים השתמשת עד היום?

itai182
17-05-10, 08:08
ואגיד לך מה בדיוק נעשה.
תחושתי היא שלא נעשה ראש מנוע..
השתמשתי במים ירוקים, גם ערן מפולריס רדיאטורים-אם אתה מכיר שזה מוסך מאוד מאוד אמין, אמר שכל עניין הפרפלו וכו', זה שטויות.. העיקר לקנות מים איכותיים כמו פרסטון וכו'..

ronesbones
17-05-10, 09:28
אם אתה נהנה לעשות ראשי מנוע, תמשיך לשים מים ירוקים.
אני לא מבין את ההתעקשות הזאת. פראפלו עולה 49 שקל לליטר מרוכז. למה לשים משהו אחר?

NatiShain
17-05-10, 10:28
באוטו הקודם שלי, עשיתי ראש מנוע אצל דניאל, אתה מוזמן להצטרף לאשכול שפתחתי פה בנושא:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=8455&highlight=%F4%F8%F4%EC%E5

ואני אומר את זה פעם אחת, כי אני לא חושב שיש להגיד יותר מזה.

אם דניאל אמר לך שהוא עשה ראש מנוע, הוא עשה ראש מנוע, וללא ספק היה צורך http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=8455&highlight=%F4%F8%F4%EC%E5בזה

אני מטפל קבוע אצל דניאל באשדוד, והוא אחלה ... גם לגבי יחס וגם לגבי הכל. באמת מעולה.
בכלל כל צוות המוסך, בוריס וכל שאר הצוות עושים עבודה נפלאה שם.

גיא127
17-05-10, 22:10
ואגיד לך מה בדיוק נעשה.
תחושתי היא שלא נעשה ראש מנוע..
השתמשתי במים ירוקים, גם ערן מפולריס רדיאטורים-אם אתה מכיר שזה מוסך מאוד מאוד אמין, אמר שכל עניין הפרפלו וכו', זה שטויות.. העיקר לקנות מים איכותיים כמו פרסטון וכו'..
אין דבר כזה. הטעות היא רק שלך שלא השתמשת בפראפלו.