התחבר

View Full Version : יום מסלול בנחשונים

raanan_t
11-05-10, 20:58
מועדון אלפא מארגן יום מסלול בנחשונים וקיבלנו הזמנה להצטרף אליהם.
ההרשמה פתוחה לכולם אך כמות האנשים מוגבלת, לכן תינתן עדיפות לחברי מועדון רשומים.

תאריך: 5.6.2010, יום שבת.

עלות לחבר מועדון: 150 ש"ח.
עלות למי שאינו חבר: 200 ש"ח.

לפרטים נוספים, הרשמה ותשלומים צרו עימי קשר.

רענן.

רשומים:
1. דניאל (עדיין לא שולם)

raanan_t
16-05-10, 03:31
ברצוני לתזכר אתכם בנושא.
אם יש מעוניינים פנו אלי.

raanan_t
18-05-10, 15:31
בררתי קצת יותר פרטים לעומק וגיליתי משהו מעניין. במהלך כל קטעי הנהיגה, יושב לצד הנהג גם מדריך נהיגה שייתן טיפים, הכוונה ויתקן טעויות נפוצות. מנסיוני הקטן, ההבדל בין לעשות מסלול מהר (בפוקס) ללעשות אותו יותר מהר (במתכוון) ולהצליח זו בדיוק המשמעות של הטיפים הללו.

נכון לכרגע יש נרשם אחד וככל הנראה גם אני בפנים (תלוי בעבודה).
מציע לכם להתחיל לגבש כיוון היות ואנחנו שלושה שבועות לתאריך היעד, כמות הנרשמים מוגבלת ולא ניתן לדעת מתי נוכל להשתלב שוב לתוך יום כזה.

שי-ורד
21-05-10, 23:37
שלום לכל חברי מועדון פיאט.

מצ"ב לינק להפנינג מוטורי בנחשונים בפורום מועדון אלפא רומיאו:

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6281

אני רוצה להזמין אישית את מועדון פיאט, גם להשתתף (אני מבין שיש כבר 2-3 חברים שבקשו להשתתף) וגם לבוא ולהנות מיום כייף מוטורי איתנו בנחשונים.
לדעתי זו הזדמנות להכנס איתנו למסלול במחיר נמוך בגלל ריבוי המשתתפים, דבר שלא יהיה קל למועדון פיאט להרים לבד. אז לכל אוהבי המוטוריקה והצופים כמובן, הרשמו ובואו להפנינג מוטורי משובח.

מצפים לראותכם שם וגם ביום שישי ה-4/6/10 (שישי ראשון לחודש יוני) איתנו בהרצליה.

שי.

שי-ורד
29-05-10, 20:25
חברים, המועד מתקרב ואני מזכיר למי שעדיין רוצה להרשם, להכנס ללינק שפרסמתי או להתקשר אלי ישירות לנייד 054-7977036 (אפשר גם דרך רענן כמובן) ולהרשם.

להלן רשימה מעודכנת של הנרשמים, שימו לב שיהיו שם גם פיאטים של חברי מועדון אלפא:)

1. עמיקם גרשונוביץ- 159
2. אלעד גרשונוביץ- 159
3. בועז עצמון- אלפא GT
4. ניר רוב- 159
5. ענר שהם- 159
6. לירון שטרן- 159
7. יובל -מיטו
8. רן פידל- עדיין לא בחר עם מה http://www.iaroc.org.il/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif
9. אנדרי - פיאט 500
10. ערן ראובני- 156
11. בוריס- 145
12. דני- GTV
13. עידו (146)- פיאט 500
14. איציק-145
15. רפי-164
16. שי- GTV (מותנה בסיום הרצה )
17. ליאור שקלרז - GTV
18. משה ריימונד
19. שגיא
20-22 - חברים ממועדון פיאט

raanan_t
02-06-10, 04:40
חברים, אני תוהה בעניין מסויים ואשמח לשמוע את דעתכם.
בעבר דיברו איתי הרבה אנשים על הרמת יום מסלול מודרך לחברי המועדון. במקרה ההוא לא הצלחנו להרים מינימום משתתפים גם כשניסינו לשלב עוד כוחות של החברים הקרובים. הפעם, באה קבוצה גדולה ממועדון אלפא ומרימה ארוע כזה ופותחת את הדלתות גם לנו.
יש כאן אנשים שמעולם לא עברו אירוע נהיגה מודרך ומפתיע אותי שאתם לא תופסים את ההזדמנות בשתי ידיים. אלמלא טיול מטעם העבודה, היו סמוכים ובטוחים שאני הייתי הראשון שנרשם. לידיעתכם, הרמת ארוע כזה דורשת הרבה עבודת הכנה מראש מצד המארגנים וללא גיבוי מלא מצד ה"נרשמים" ארוע יכול ליפול כלא היה. לכן, אם אתם חושבים ש"לא נורא, מקסימום בפעם הבאה" דעו כי הדבר לא פשוט ושהפעם הבאה יכולה להיות מאוד רחוקה.

לדעתי, ארוע כזה כולל ההדרכה לא יהיה שוב בזמן הקרוב אז אני אישית חושב ששווה לכם (לפחות לחלק שמתעניין בנהיגה ספורטיבית) לשקול שוב. עדיין לא מאוחר להחליט ואפשר עדיין לסגור הרשמה. נצלו את המפגש בשישי לדבר עם שי-ורד ממועדון אלפא, אני בטוח שהוא יוכל להאיר את עיניכם.

רענן.

שי-ורד
03-06-10, 19:23
תזכורת אחרונה לכולם, מי שרוצה יכול ומוזמן להגיע ביום שבת ב08.00 לנחשונים ולהרשם שם גם ללא הרישום המוקדם, רק לא לשכוח רשיונות רכב ונהיגה.
לפי מה שידוע לי גם עומר (מנהל מותג אברט') מגיע עם הרכב למסלול.

מצטרף לקריאה של רענן לחברים, נצלו את ההזמנות ליום מסלול מסודר הכולל גם הדרכה מקצועית. מניסיון לכל אחד יש המון זמן מסלול, לפעמים יותר ממה שיש לאנשים כח לנהוג;)
אני מזכיר למי שמחליט להגיע, לנהוג עפ"י הכללים שכתבתי בפורום מועדון אלפא רומיאו.

תודה.