View Full Version : פונטו XTZ - שתי שאלות טכניות לפני קניה
1.איך אני יודע אם ההגה כוח הוא חשמלי או הידראולי בדגם הזה לפני שאני לוקח אותו לבדיקה במכון (ובמידה שמוכר הרכב לא יודע מה יש לו).
2. אמרו לי שבדגם זה חובה להשתמש בנוזל קירור פארפלו, האם זה באמת הכרחי ? כי בינתיים כל רכב שראיתי השתמש בנוזל קרור אחר.
לפונטו דור ראשון יש רק הגה הידראולי, לא חשמלי. (או בלי הגה כוח בכלל..)
בקשר לנוזל קירור - זה דיי חשוב שיהיה נוזל קירור נורמלי, אבל מי שיחפש פונטו ישנה ישים לב מהר מאוד שאף אחד לא דאג לזה.. אז אם המערכת לא מלאה בחלודה וג'יפה כנראה שזה החזיק מעמד בסדר. (תסתכל במיכל של הנוזל קירור אם הוא נקי או שהדפנות שלו מלאות טינופת חומה)
הפונטו שלי היתה עם מי ברז הרבה מתחת למינימום ובלי טרמוסטט, אבל משומה הכל היה נקי. שטפנו קצת את המערכת, שמנו טרמוסטט, משאבת מים, פרפלו ונגד מהירויות למאוורר ועכשיו האוטו מתחמם בדיוק עד קו לפני החצי ועומד שמה על המילימטר ולא עולה אפילו בצחוק... ככה שזה לא שחור ולבן, תבדוק אם המערכת שרדה עד עכשיו, ואם תקנה אותה תשים פרפלו וכל מה שצריך כדי שישאר ככה.
הבנתי בקשר לנוזל קירור.
בקשר להגה כוח xtz שנת 2000 נחשב דור ראשון ?? אין שום סבירות שיהיה הגה חשמלי ברכב מהסוג הזה ??
כי מה שנאמר לי זה שמשנת 2000 כבר התחילו לשים הגה חשמלי לא משנה אם זה xtz או פונטו ספייס
שנת 2000 זה דור ראשון וזה רק הגה הידראולי ישן וטוב
שנת 2001 זה כבר פונטו ספייס שזה אוטו שונה לגמריי אז שמה כבר יש הגה שונה (חשמלי)
שלי שנת 2000 וההגה הידראולי...
אם אתה קראת את זה באינטרנט יכול להיות נכון
כי הספייס שווקה בעולם במילניום כבר בשנת 2000 ושווקה התחיל אצלנו ב 2001 הסיבה היא שהיבואן דחה השווק לעוד שנה בכדי להתפטר מהמלאי שנשאר לו מהדור הראשון
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.