התחבר

View Full Version : רק בישראל!!!

ליאור23
27-04-10, 23:29
........................................

BentzZz
27-04-10, 23:43
איזה אנשים חרא!
על מה האוטו עומד??

dodihob
27-04-10, 23:43
ג'אנטים של מאזדה אורגינל דווקא מאוד מבוקשים.
אצלנו השאירו מאזדה 6 שנת 2004 על בלוקים בחנייה מתחת לבניין.
מציע ברגי נעילה להרתעה, למרות שהם בטח גם יכולים לפתוח את זה.

ליאור23
27-04-10, 23:46
ואמנם לא רואים בתמונות אבל הזבלים כנראה הטיחו את האוטו בריצפה כי הדיסקיות התעקמו ויש קרע בפגוש הקדמי , ראבק הרכב אצלנו חודשיים וכבר נאחס, הכי טוב רכב לבן ומלוכלך עם ג'אנטים השחורים בלי הטאסות, הלוואי היו משאירים על בלוקים ככה אפשר להקל עלינו קצת כדי להזיז את האוטו , הביאו גרר עם כבלים חזקים והרימו את האוטו כמו לוויתן

idango
28-04-10, 00:27
לא יאמן , יש לכם את הגנב מצולם ?

ליאור23
28-04-10, 00:31
כן הכל מוקלט במצלמות אבטחה המסכנות האלה שמראות הכל מטושטש אבל הם לבשו קפוצ'ונים וכובע וכל הזמן היו עם הראש למטה, הם היו 4 ממה שרואים בוידאו לפחות בטח היה נהג שחיכה ברכב, כל אחד היה לו ג'ק משלו התלבש על גלגל ותוך חמש דקות כבר הם לא היו שם ,הסרט הועבר לחברת ביטוח ולמשטרה,אבל כצפוי מתגובת משטרת ישראל, '' נודיע לכם ברגע שנדע משהו'', אני כבר מתאר לעצמי מתי יהיה ברגע שהם יידעו משהו.

NatiShain
28-04-10, 00:35
כלומר, לעולם לא.

trademark
28-04-10, 00:46
לי פרצו פעמיים לאוטוביאנקי 87 שהייתה לי.
בפעם הראשונה גנבו רדיו דיסק ובפעם השנייה מגש אחורי עם הרמקולים ואת המצבר. אז מה כבר אפשר לצפות?

blueuno
28-04-10, 01:07
הייתי מציע לכל רכב להתקין אזעקת ביפר של כל חברה לא משנה ממליץ אל רב בריח.

הרכב שלי לשעבר נפרץ 7 פעמים, כולל ניסיון גניבת טסות מסקנות..
והאזעקה הצילה אותי תמיד ...
פשוט לא יאומן תמיד הצלחתי לרוץ לרכב ולהצליח לשמר את הרכב בזמן הפריצה,
לצערי לא הספקתי אף פעם ליראות את הגנבים.

מנש המטורף
28-04-10, 01:26
זה עוד כלום לשכן שלי השאירו לו את האוטו על בלוקים במקום גלגלים
גנבו לו את המראות מי לעזאזל גונב מראות
מדינת הפקרות הסיכוי לתפוס אותם אפסי רק עד ראיה אם לא הסיכוי לא קיים בכלל.

ליאור23
28-04-10, 01:36
נו עשו לשכן שלך טובה לפחות בלוקים השאירו לו ,וזה שפרצו לו לרכב 7 פעמים, באמת פרצו או ש7 פעמים הביפר צפצף כי עם כן זה לא אומר שזה בהכרח גנבים.

ארילו
28-04-10, 01:45
משתתף בצערך.

מאחל לגנבים שהם ישתמשו בכסף רק לתרופות.

באיזה עיר אתם גרים?

saar
28-04-10, 01:46
בצנעה כשהיו תופסים גנב, היו שואלים אותו שאלה אחת, איזה יד גנבה?

ימין? אז גיליוטינה ומורידים את יד ימין.
שמאל? אז גיליוטינה ומורידים את יד שמאל.

הבושה שהם היו מהלכים ברחוב ללא יד, וכולם היו יודעים שזה היה גנב.

אך במדינת היהודים הנאורה, גם אם הם יתפסו, תיהיה בטוח שהשופט ישחרר אותם לעבודות שירות ומאסר על תנאי, שכן הם יצליחו להוכיח שעברו ילדות מסכנה, ויש להתחשב במצבם שכן זו הפעם הראשונה שהם נתפסים, ויש לראות זאת כמעידה חד פעמית.

ליאור23
28-04-10, 02:00
באשדוד, אני ייקח את התקווה שלך ויקצין אותה ,שמעתי שיש תרופות לסרטן שעולות המון כסף שלא כלולות בסל התרופות, אני מקווה ששהם יזדקקו לתרופות האלה ולא יספיק להם הכסף, למרות הנזק העצום שהם גרמו לרכב, הלכו 4 דיסקיות בלמים, שני דודים וממיר קטליטי ,פגוש קדמי נשבר ולקינוח מלא מכות מהג'ק על החצאיות

moty003
28-04-10, 04:31
ממש ניבזות, צריך להיות ממש בשפל כדי לעשות דבר כזה.
מצטרף ל"ברכות" של קודמי.
ומשטרת ישראל? חה חה חה.

blueuno
28-04-10, 12:36
"נו עשו לשכן שלך טובה לפחות בלוקים השאירו לו ,וזה שפרצו לו לרכב 7 פעמים, באמת פרצו או ש7 פעמים הביפר צפצף כי עם כן זה לא אומר שזה בהכרח גנבים."

כן באמת פרצו את כל ה7 פעמים הרכב היה פתוח פיזית, אבל זה לא הכל 5 פעמים פרצו רגיל כלומר היו פותחים את הדלתות בדרך כלשהיא, בפיאט אונו הדלתות נפרצות ב-5 שניות.
אז אחריי הפעם החמישית ביטלתי את פתיחת הדלתות עלי ידי מפתח כלומר ניתקתי פיזית את המוטות שמתחברות למנעול, והשארתי פתיחה רק על-ידי נעילה מרכזית, כלומר פיזית היו מחוברים רק מוטות של המנועים לפתיחת הדלת...
אז בפעם השישית והשביעית עיקמו לי את הדלתות כמה שזה נשמע מטורף כן כן ממש פיזית עיקמו לי את החלק העליון של הדלת כלפי מטה, למזלי החזרתי את הדלת למצבה המקורי ושם דבר לא נפגע,, מה שיורת מצחיק שגנבו לי טסות מקוריות של אונו , ומי שיודע אי אפשר להוריד אותם בלי להוריד את הגלגל אז פשוט הספיקו לישבור לי אותם.
אז לסיכום אזעקת ביפר הצילה אותי 7 פעמים..
דרך הגב אני מאשדוד, וכן היתה לי מערכת די נחמדה כנראה זה הסיבה לכל הפריצות

NatiShain
28-04-10, 14:01
מאיפה הביפר וכמה עלתה (אם אפשר לשאול)

raanan_t
28-04-10, 19:28
היה איזה מקרה שפורסם בקארס פורום שם גנבו למישהו שתי דלתות + מכסה תא מטען בהונדה כלשהי, ככה שג'אנטים זה בקטנה. בכל זאת, מדובר על מקרה בהחלט לא נעים ובדיוק לזה יש ביטוח.

ליאור23
28-04-10, 22:16
ומה אם אני יגיד לך שהכולה ג'אנטים מסתכם בנזק של 38 אלף ש''ח כולל מע''מ ועבודה ,אתה תאמין לי?

superanime30
29-04-10, 01:43
אני פשוט לא מאמין, איזה נבלות ועוד איך השאירו תאוטו, האוטו שלי בכל מקרה יושב בחניה סגורה לפעמים גם מסונדל + אזעקה של הבית + אזעקה ברכב . מי יודע מה יכול להיות בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה

moty003
29-04-10, 01:50
superanime30, מה קורה כאשר אתה יוצא לאנשהוא?
אין חניה סגורה ושום כלום, ובמקומות כאלה הבעיה.
רק אני ניזכר במקרה הזה ופשוט אני מתעצבן, כמה רוע!!