View Full Version : מתקרב להחלפת רצועת טיימינג פונטו MK1 שנת 2000
הרכב נקנה ב 112000 ק"מ ,ולא בטוח מתי הוחלפה רצועת הטיימינג (היום הרכב עם 116000 ק"מ).
מה עליי להחליף\לבדוק באותו הזמן?
תודה רבה לעונים
בפונטו שהיא לא 16v אם נקרע הטיימינג אז המנוע לא נהרס, ככה שלא צריך להיות בלחץ.
אבל להתקע זה לא כיף ויש דברים כמו משאבת מים ונזילות שצריך לבדוק שמה, ולכן כדאי לעשות טיימינג גם אם לא פדנטיים.
אצלי בפונטו עשינו טיימינג לבד לא מזמן - כי ראינו שכל האזור היה עם נזילות.
בעקרון מה שצריך לבדוק זה את המשאבת מים - זה הכי חשוב. זה לא כזה עניין יקר אז לפי דעתי כל עוד היא לא נראית חדשה - להחליף. אצלי היה בה חור קטן שנזלו ממנו טיפות. אם מחליפים את המשאבה כבר נוזל הנוזל קירור, אז אפשר גם לשלב את זה עם טרמוסטט חדש ולהשלים יישור קו יפה, אם כי טרמוסטט אפשר להחליף בכל שלב. כמובן שצריך אחרכך למלא נוזל קירור פרפלו ולא שום דבר אחר!!
יש שמה גם מחזירי שמן ופקקים של מים. בפקקים של המים אצלי לא נגענו, אבל מחזיר שמן החלפנו. החלפה זולה ומהירה מאוד ואין סיבה לא לעשות את זה כדי שלא ינזלו משמה טיפות שמן.
כמובן שמחליפים גם את המותחן של הטיימינג.
חוץ מזה, יש את הרצועות של המזגן והאלטרנטור וההגה כוח שאם כבר מפרקים את האיזור יהיה יותר קל לפרק גם אותם. אצלי הם היו המקוריות והתפוררו כבר, כדאי להחליף אותם אם הם נראות במצב לא טוב.
דבר שחשוב לשים לב אילו אם עושים את העבודה לבד זה שהגלגל שיניים התחתון של הטיימינג יושב טוב טוב ושהשן הזאת שיש לו מאחורה נמצאת במקום, כי אצלי זה נשבר ואז היינו צריכים לקנות את זה ב300 ומשהו שקל ולפרק שוב את הטיימינג :rolleyes:
אחרי תשובה כזו - אין לי מה להוסיף. כל מילה שלך בסלע.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.