View Full Version : סך שמש
aviabutbul
20-04-10, 20:06
שלום..
משהו אולי יודע איך לפרק סך שמש? משום מה סונברתי מהשמש אז תוך כדי נסיעה הורדתי את סך השמש ופתאום הוא ירד לי ולא נתפס נשבר שם איזה משהו לערכתי ..אפשר לתקן?או לחפש מחלקי חילוף?
אחת המחלות הכי נפוצות בספייס.
גם אצלי זה כך.
לפרק: יש בורג פיליפס אחת בתפס בפלסטיק. אחרי שפותחים אותו פשוט מושכים ימינה ולמטה. אני מקווה שאני ברור - זה מאוד פשוט.
מה שנשבר בפנים זה סוג של פלדה קיצית, כדי להגיע אל החלק השבור צריך לחתוך בעזרת סכין יפני את הסך לאורך ההדבקה שלו, בערך 5 ס"מ, למשוך את הפלסטיק ולשלוף את הפלדה.
כד לתקן את זה צריך לקדוח ולתפוס באמצעות 2 ניטים, אני לא מצאתי חרט בתלפיות שהצליח לקדוח בחומר הזה אז אצלי זה עדיין שבור..
יש פה מישהו בפורום שתיקן זאת בדרך שהסברתי, נראה לי שיש גם תמונות של התהליך, בצע חיפוש.
חבל להתעסק כל כך. 50 שח מפירוקיה
aviabutbul
21-04-10, 17:56
חברה ..תודה.אני כנראה יקנה מפירוק וזהו..
ראיתי שפרקו הרבה מכונית פונטו "ספייס" ב"היפר חלף" שבפ"ת, בדוק אצלם:
http://www.hiper-helef.co.il/profile.html
בברכה - רפי לין
aviabutbul
21-04-10, 22:16
הבדוק שיהיה באזור..תודה רבה.
aviabutbul
09-07-10, 15:54
אז ככה הלכתי לפרוקיה קניתי סך שמש חדש והכל היה נראה בסדר כשהגעתי הביתה התברר לי שיש בסך שמש הזה אותה בעיה כמו שהיה לי...אז פתחתי עם סכין לרוחב בציר של הסכך ובאמת היה שם חתיכת פלדה קטנה הוצאתי אותה וריתחתי אותה וזה לא כל כך מושלם כי זה כל הזמן נשבר לי מהריתוך אבל זה סבבה לא 100 אחוז אבל כבר לא נופל..מסקנה מי שהולך לקנות שיבדוק שהחלק באמת בסדר וגם לא שבור כי זה מחלה בסך שמש הזה..
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.