View Full Version : אום קטן נשאב לתוך בית הפלג
יש את הבורג האחורי על מכסה השסתומים
הוא מסתובב על ריק, שמו אום וסובבתי עם פלייר על מנת לפתוח את הבורג. כשרציתי לסגור חזרה את הבורג האום נפל לאזור הפלג שמה ונכנס פנימה. קשה להסביר אבל זה באזור שמסומן בכחול
http://img199.imageshack.us/img199/84/82914664.jpg
זה מאחורי הבלוק לאן שהסליל הצתה הולך, זה הפלג שמה לא? האום נכנס פנימה אין לי מושג איך
האם זה צריך להדאיג? בינתיים התנעתי ולא הבחנתי במשהו מוזר.
מה פירוש נכנס פנימה?
הפלג היה בחוץ, והוא נכנס במקום הפלג למנוע?
או שהפלג היה מורכב והוא פשוט נכנס פנימה לתוך הפלאג עצמו?
אם הפלאג היה מורכב , וזה בסדר האום נכנס לאיפה שהפלג, אז פשוט תוציא את חוט ההצתה בזהירות (תפוס אותו מהראש ולא מהחוט), ותראה אם תצליח עם חוט קשיח נחושת או פלייר שפיץ לתפוס את האום ולהוציאו.
אם הפלאג היה בחוץ והוא נכנס לתוך החור של הפלאג, דומם מיד מנוע, פתח מכסה ראש שסתומים ותראה אם תאתר אותו.
הפלג לא היה בחוץ, אני במרחק קפיצה משמשון ואם זה לא מסוכן לנסוע ככה בינתיים אני יקפוץ על הבוקר רק רציתי לדעת אם הוא לא יכול בטעות להסתובב בתוך המכסה שסתומים
אז אתה אומר שאם הפלג היה בפנים אין סיבה שהאום יכנס ממש פנימה?
אם הפלאג היה מורכב במכסה ראש שסתומים, והאום רק נכנס שם זאת אומרת שהוא חיצוני והוא לא פנימי. אז אין שום בעיה לנסוע ככה גם מיליון שנה, רק תוציא אותו שהוא לא יגרום לאיזה בריחת ניצוץ או משהו כזה , למרות שאני ממש בספק.
הפלגים באונו מוברגים למיכסה שסטומים ?ולא לראש. ??? ("אם הפלאג היה בחוץ והוא נכנס לתוך החור של הפלאג, דומם מיד מנוע, פתח מכסה ראש שסתומים ותראה אם תאתר אותו.") מצטער ממש לא מבין את התשובה הזו.
השרשור הזה מאיזו שהיא סיבה מזכיר לי את הפרק של שאלת רב על הביצה והשניצל, נגע בביצה לא נגע, הפלג היה בפנים או בחוץ.
אם הפלג בפנים משמע הוא סוגר את הפתח שממנו הייתה אפשרות שיכנס אותו אום מסתורי! אי לכך ובהתאם לזאת אין לו לאן להכנס ולכן אין לו את האפשרות לגרום נזק!!! חג שמח שנה טובה.
מה לעשות זה מאוד מענין אותי ,שאים יפול לי פעם בורג לחור של הפלג,אפתח מיכסה שסטומים ואמצא אותו. (זה מיצוה לילמוד מפי הגורו שלכם)
יופיטר אם יש לך משהו לומר, אתה יכול לומר אותו, אין צורך להסתתר אחרי מילים (בכל זאת אני את כיתה ג' עברתי דיי מזמן).
לגבי השימוש במילים "מיצוה לילמוד מפי הגורו שלכם", אז אם כבר יכתב בעברית מצווה ללמוד מפי הגורו שלכם. לגבי השימוש במילה גורו - אני לא גורו של אף אחד, כך שאם אתה חושב שאני גורו הפוסל, במומו פוסל.
אני דווקא חושב שלתולעת מגיע יותר כבוד ממני. שכן אני בשביל להיווצר לעולם הזה נדרשתי לעבור שלוש פעמים בדרכי השתן (פעם 1 מאבי לאימי, פעם 2 בכניסה לאימי, פעם 3 היציאה מאימי לעולם), ואני יכול להראות לך זן של תולעים שלא צריך לעבור פעם אחת בדרכי השתן בשביל להיווצר, אלא הוא נוצר ממים.
כך שבעינייני כבוד (גורו) - לא מגיע לי, ואני אף בורח ממנו.
לגבי מה שכתבתי, אם תראה את קצב התשובות שלי כאן בפורום בכללי תבין, לא תמיד אני מתעמק בפרטי הרכב והדגם, יש בעיות שאין לי טעם להיכנס לפרטי פרטים. אני נורא מתנצל שלא לקחתי בחשבון שמדובר באונו, שכן שם הפלאגים מורכבים בראש המנוע ושלא לקחתי בחשבון שתפקח עלי.
עם זאת התשובה המוטעת שכתבתי, כל בר דעת יכול להסיק ממנה את המשפט הפשוט שכתב החבר בן, אם הפלג בפנים משמע הוא סוגר את הפתח שממנו הייתה אפשרות שיכנס אותו אום מסתורי! אי לכך ובהתאם לזאת אין לו לאן להכנס ולכן אין לו את האפשרות לגרום נזק!!!
אך אתה דווקא בחרת לפעול ולהתבטא אחרת, אבל זה בסדר גמור, אתה צודק, אני טועה. אני מתנצל מעומק ליבי על שבכלל העזתי לפעול כפי שפעלתי, ומקווה בתקווה אינסופית שתצליח לסלוח לי אי פעם, בכל זאת אתה מעולם לא עושה טעויות, ואתה שאיפה של בני המין האנושי.
ומכול תשובה אתה עושה סיפור,כבר כמה פעמים הערתי לך שאתה טועה ומטעה,ואתה מעז להגיב(הנה הגיע המכריע סער ).אז תדע שהאנשים המיקצועים היחידים שאני לומד מהם ומעריך אותם על מיקצועיות וצניעות זה רפי לין וצביקה קרבורטורים ,ואולי עוד כמה שעונים תשובות קצרות ומיקצועיות .אומנם אתה מיתנדב תמיד לענות,אך תמיד תשובותך ארוכות ולא מדויקות.במיקרה האחרון,אין קשר בין המיכסה שסטומים לצילינדר,ואים באמת היה נופל בורג לצילינדר דרך החור של הפלג המנוע היה ניטחן.שקול טוב את תשובותך,ואל תיקפוץ לענות גם אים אתה לא יודע.זה לא בושה לילמוד מאנשים שיודעים.מקוה שהובנתי.
סבור הייתי בכתיבת תשובתי אליך כי לא תחפוץ ב-אתה צודק ואני טועה פעם אחת בלבד, אז אכתוב זאת בשנית אדון יופיטר, אתה צודק ואני טועה.
לגבי המקצועיות שלי, אופן כתיבת תשובותי (שאינך חייב לקרוא אותן) וניסיוני בענף, אומר רק
תרשה לי שלא להגיב לך.
עשינו עסק.אתה תתקן אותי בשגיעות כתיב,ואני אתקן אותך בשגיעות בהבנת הידראוליקה,ברקסים ,נזילות פנמיות,לחצי מ"ע מיזוג,והבנת המנוע ופעולתו.ושננו נילמד ונשכיל.
הבעיה תוקנה תודה לכולם :)
הצחקת אותי ואין לי אפילו חשק לצחוק
חברים, תפסיקו לריב, זה מאוד שטותי, כולנו טועים לפעמים! גם בהסברים וגם בכתיב! ועוד אפ אחד לא מת מזה. אני אישית לומד הרבה גם ממך סער וגם ממך יופיטר.
סער ויופיטר נא להירגע!.
פה זה לא גנון, וזה לא המקום לריבים מהסוג הזה.
תיקון מידע טכני זה נחוץ וחשוב מאוד.
והתיקון של יופיטר אכן נכון (הפלאגים מורכבים בראש המנוע. הם הרי צריכים גישה לחלל הצילינדר) אבל למה בצורה כזאת?
בקיצור נא להשלים ולחזור להיות חברים.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.