View Full Version : עזרה בקביעת מחיר לרכב
אני עומדת להחליף את הרכב שלי-גרנדה פונטו 1400 , דגם אקטיב פלוס, שנת 2007 עם 45,000 ק"מ, יד ראשונה.הטיפולים כולם מתועדים. מבקשת את עזרתכם בקביעת המחיר כי יש שוני בין המחירונים השונים.
תודה.
חברות הביטוח במדינת ישראל כמו גם איגוד שמאי הרכב במדינת ישראל וכמו גם רוב האוכלוסיה במדינת ישראל קובעים על פי מחירון של מר לוי יצחק, אפשר לומר שהוא מונופול בעיניין הזה.
אך בישראל כמו בישראל זה מתחלק ל 2, שימי לב:
אם אתה הקונה אז כמובן שתחפש את הרכב שאתה רוצה לקנות במחירון המציג את השווי הכי נמוך שלו, ואיתו כמובן אתה תלך לפגישה עם המוכר (פה לפתע אתה חסיד מאמין של אותו המחירון המציג את השווי הנמוך של הרכב).
אם אתה המוכר אז כמובן שתחפש את הרכב שאתה רוצה למכור במחירון המציג את השווי הכי גבוה שלו, ואיתו כמובן אתה תלך לפגישה עם הקונים או תפרסם אותו (פה לפתע אתה חסיד מאמין של אותו המחירון המציג את השווי הגבוה של הרכב).
כך שהיות ואת המוכרת, בדקי היכן שווי הרכב הגבוה ביותר, אם את ואני מדגיש את חושבת שמגיע לך יותר מהמחירון עקב קילומטרים נמוכים או שמירה מיוחדת של הרכב, אז תוסיפי על המחירון כראות עינייך.
איגוד שמאי הרכב עברו למחירון יד 2 . כמו כן לאט לאט שאר המדינה ..
הכי טוב לדעתי זה לעשות ממוצע של 2 המחירונים במידה ויש הבדלים.
בהצלחה במכירה.
חברות הביטוח במדינת ישראל כמו גם איגוד שמאי הרכב במדינת ישראל וכמו גם רוב האוכלוסיה במדינת ישראל קובעים על פי מחירון של מר לוי יצחק, אפשר לומר שהוא מונופול בעיניין הזה.
אך בישראל כמו בישראל זה מתחלק ל 2, שימי לב:
אם אתה הקונה אז כמובן שתחפש את הרכב שאתה רוצה לקנות במחירון המציג את השווי הכי נמוך שלו, ואיתו כמובן אתה תלך לפגישה עם המוכר (פה לפתע אתה חסיד מאמין של אותו המחירון המציג את השווי הנמוך של הרכב).
אם אתה המוכר אז כמובן שתחפש את הרכב שאתה רוצה למכור במחירון המציג את השווי הכי גבוה שלו, ואיתו כמובן אתה תלך לפגישה עם הקונים או תפרסם אותו (פה לפתע אתה חסיד מאמין של אותו המחירון המציג את השווי הגבוה של הרכב).
כך שהיות ואת המוכרת, בדקי היכן שווי הרכב הגבוה ביותר, אם את ואני מדגיש את חושבת שמגיע לך יותר מהמחירון עקב קילומטרים נמוכים או שמירה מיוחדת של הרכב, אז תוסיפי על המחירון כראות עינייך.[/QUOTE]
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.