התחבר

View Full Version : מיגון בראבו 2009

eldorado
04-04-10, 19:00
חברת הביטוח דורשת מיגון ברמה 30
האם לדעתכם צריך יהיה להתקין משהו
והאם מומלץ להתקין קודנית? (אני רואה הרבה המלצות בפורומים שונים דווקא לא להתקין)
הבראבו ברמת איבזור magnifico

תודה למגיבים

רפי לין
05-04-10, 17:46
אם טרם עשית ביטוח, אז פנה אל סוכנות הביטוח (בניהול אריק יעקב) שמתמחה במכוניות איטלקיות ושיש להם עצמם בראבה כזאת: http://www.musach.co.il/details.asp?id=684
ובדוק איתם האפשרויות והשרות שלהם הנו כלל ארצי.
בברכה - רפי לין

eldorado
05-04-10, 18:20
בד"כ אני בכלל עושה אצל החברות הישירות שמעולם לא ביקשו ממני בדיקת מיגון.
אבל אצל הסוכן שעשיתי יצא לי הרבה יותר זול מכל השאר - 3700 לחובה ומקיף יחד והשתתפות עצמית 300 שקל.

saar
06-04-10, 18:12
מיגון ברמה 30 אם זכרוני אינו בוגד בי, ואני מאוד חושש שהוא כן, בכל זאת סבורני כי מדובר על דרישת קודנית עם עלוקה RF אלחוטית ושני ניתוקים - חשמל ודלק.

אל תתפוס אותי במילה יכול להיות שזכרוני בוגד בי בעיניין הזה.

בכל אופן, אתה רשאי להרים טלפון לכל מתקין באזורך ולשאול טלפונית מה דורש מיגון ברמה הזו, והם יאמרו לך טלפונית.

אם זה מה שהביטוח דורש, אזי מה זה משנה אם זה מועיל או מזיק, גם ככה תעשה זאת כי זהו תנאי הכרחי לקיום הפוליסה, שכן אם לא תעשה זאת, אזי הדבר נקרא הפרה יסודית של החוזה (להלן הפוליסה), ועל כן היא אינה תקפה, וכספף ילך לתוהו.

ההמלצה היחידה שאני כן יכול לתת לך בעיניין המיגונים היא, למצוא בעל מקצוע מקצוען ומצטיין בענף, אם תעשה כן, בטוחני כי לא תהיינה שום בעיות בעתיד עם המיגון, ושנים רבות יעבוד ללא בעיה.

מרבית חלקי המיגון לרכב הם זהים ויש אותם לכל המתקינים, מדובר בענף שהדבר היחידי השונה בו זוהי שיטת העבודה. כל מתקין מתקין כראות עינייו, ועל כן חשוב ללכת לאיש מקצוע מקצוען, זה ידע בדיוק מאיפה להעביר את החוטים, מאיפה לקחת זרם, וכו'. יש מתקינים ששמים שני חוטים יחד וזורקים עליהם דבק מבודד, ויש את אלה שיושבים ומלחימים ואז מבודדים, בקיצור יש ויש.

eldorado
07-04-10, 14:45
תודה רבה סער,
הרמתי טלפון לסוכן ביטוח. לא חייב עלוקה. מדובר בקודנית עם ניתוק אחד.
אמרתי להם למצוא לי פתרון אחר כי אני לא מוכן לשים קודנית בכלל.
שיעלה קצת יותר ו\או שהשתתפות עצמית תהיה קצת יותר יקרה אבל עד עכשיו הייתי חי בשלום עם הפונטו (אני נאמן לפיאט) בלי קודנית אז למה לשנות.