View Full Version : השוואה בין מחירוני רכב
בדקתי במחירוני יד 2 ובלוי יצחק לדגם
פולקסווגן פולו COMFORTLINE 16V ידני 75 כ''ס 1.4
לאחר שיקלול
יד שלישית + קילומטראז' 114,000
ביד 2 יצא 33,500
בלוי יצחק יצא 25,500 לאחר שהמחירון היה 29,000 לאוטומאט ועל ידני 15% פחות
יש מצב שההפרש ביניהם הוא 8 אלף שקל?
ד"א אני רוצה לקנות את הרכב.
יש מצב שההפרש הוא 8 אלף.
כמובן שאם אתה הקונה נסה לסגור עם המוכר על מחיר הקרוב ביותר למחירון של לוי יצחק.
בהצלחה
כמובן שהמחיר שיסגר יהיה כמה שיותר קרוב למחירון של לוי יצחק מה גם שהוא יותר אמין והרבה יותר אנשים מסתמכים עליו.
בכל מקרה מישהו יכול לתת חוות דעת על פולו 2001 ידני 1.4 עם 75 כ"ס.. קומפורטליין ?
חוות דעת על פולו,
ראה ידידי המלומד, לאחר שנים של ניסיון עם החברה הגרמנית, ולאחר ניסיון לא מועט עם מוסכי המורשה שלה, הם מקבלים אצלי ציון מאוד מאוד נמוך.
בזמנו עוד שעבדתי במכונאות אני זוכר שהיו אומרים לי תמיד, פולקסוואגן הוא אחלה רכב לשנתיים הראשונות שהוא יצא מהיצרן, לאחר מכן רק תאכל איתו מרורים. מיותר לציין שחלפיו יקרים.
מקבל אצלי ציון נמוך - זאת אומר לעניות דעתי, אתה רשאי לקחת אותה בערבון מוגבל.
לא חשבתי שאקבל חוות דעת כזאת שלילית על הרכב.. בכל זאת גרמני..
למישהו יש עוד חוות דעת?
ההתרשמות שלי מפולו הינה חיובית רכב קטן ונוח מרווח יחסית איכות חומרים גבוה מאוד . מנוע סביר חסכוני. עלויות אחזקה כיאה לכל הגרמניות יקר מעבר לכך הכל מצויין . הייתי רוכש אחת.
ואגב המחירון של לוי יצחק כבר לא בעיניינים ורוב התעשייה אפילו השמאים עצמם וחברות הביטוח עובדים על פי מחירון יד 2 !
אגב ההבדלים שאתה מתאר יכול לנבוע ממבט על דגם אחר למשל יש גירסא 16V ספורטיוית ואולי התבלבלת בדגמים ואז אכן יתכן ההבדל.
בהצלחה.
אני עדיין ידבוק במחירון של לוי יצחק. זה יכול רק לעזור במיקוח על המחיר
המחירון שבדקתי הוא בטוח הרכב.. לא יכול להיות אחר.. הנה הדף שלו ביד 2
http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=24275&Year=2001
לא חשבתי שאקבל חוות דעת כזאת שלילית על הרכב.. בכל זאת גרמני..
למישהו יש עוד חוות דעת?
איך המדינה שבה הרכב מיוצר קשורה למשהו?
כדאי שתתנער מסטיגמות, זה לא מועיל לאף אחד.
מהתרשמות שלי, רכב נחמד מאוד, נותן תמורה יפה לכסף.
בכל זאת הוא מרגיש מעט זול בפנים, הפלסטיקה של הקונסולה והדשבורד, ההגה עצמו, משהו לא מסתדר לי שם.
הגרסה הידנית לדעתי עדיפה על האוטומטית.
הידני עדיף על האוטומאט באיזה פרמטרים בדיוק?
משהו נתקל בסדקים או "פיצוצים" כפי שמישהו אמר לי בדשבורד ?
מרגישה זריזה יותר ומגיבה יותר טוב.
איך המדינה שבה הרכב מיוצר קשורה למשהו?
.
הרכבים הגרמנים ידעים כבעלי איכות חומרים גבוה אך עלויות אחזקה יקרות.
הרכבים הקוראנים ידועים כאמינים מאוד אך איכות הנסיעה ותחושת הנהיגה מאוד זולה!
הרכבים האמריקאים ידועים כספינות שיוט נוחות מאוד אך זוללות דלק.
האיטלקיות מהנות לנהיגה אך יש להיות עם יד על הדופק בנוגע לאמינות .
הרכבים הסינים וההודים זולים מאוד בתחושה הנהיגה ,איכות חומרים ובטיחות אך מאוד זולים לקניה.
הצרפתיות מציגות איכות בינונית עלויות ממוצעות ונסיעה רכה(לא כולל הספורטיויות)
לכל מדינה יש את המתחרות שלה קודם כל , דוגמא ב.מ.וו מתחרה ישירה במרצדס . רנו ופיז'ו וכדומה ולכן רוב הסיכויים שהמדינה מאודקשורה מכיוון שהקהל יעד זהה וכל חברה תעשה את המקסימום על מנת לתת למקומיים את מבוקשם קודם כל. כמו כן יש חברות כמו טויטה או פורד שמיצרות במדינות שונות לדוגמא - לחברת פורד הידוע - חברה אמרקאית לכל דבר יש רכבי פורד אמריקאים שמותאים לאמריקאים - מנועים גדולים מאוד ונוחות מדהימה וגם יש לה חטיבה אירופאית במציאה רכב אירופאי כגון הפוקוס. להונדה יש 2 סוגים שונים של האקורד - יש אקורד אמריקיית שמיוצרת בארה"ב ויש אקורד שונה לגמרי - פה הם אפילו השאירו את השם זהה.
אסור להתנער מהסטיגמות - יש הגיון מאחורי הדברים.;)
סגנון הרכב אולי קשור למדינה ממנה הוא מגיע, זה הגיוני, אבל הכוונה שלי הייתה לאמינות, אחזקה, וכו'.
הוא ציפה לשמוע דברים טובים על הרכב, "כי הוא גרמני", אבל במקום זאת הוא קיבל תגובה על עמידות לקוייה וכו'
אני טוען שרכב שמטופל כראוי יפגין אמינות טובה. ללא קשר להיכן מייצרים אותו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.