View Full Version : מד חום חיצוני - פונטו XTZ 60
talelovits
20-03-10, 05:27
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי בפונטו 99 XTZ60.
לצערי ישנה בעיה בנורית חיווי חום מנוע. הלכתי למוסך, החלפתי יוניט חום ועדיין ישנה הבעיה. לטענתו ישנה בעיה של קצר (לא זוכר בידיוק איפה)...
רציתי לדעת איפה אני יכול להתקין, בעלות הנמוכה ביותר, שעון חום מנוע חיצוני (או בלוח שעונים עצמו אם זה יותר זול).
תודה רבה לעוזרים,
טל
אל תתקין שעון חום בזול מאיכות סינית ירודה שיזייף וירמה אותך, אלא בצע התקנה איכותית.
בדוק האפשרויות, מחירים וכו' אצלם:
1. http://www.musach.co.il/details.asp?id=133 לפניאל או רפי.
2. http://www.musach.co.il/details.asp?id=601 לסיגל או שמואל.
בברכה - רפי לין
talelovits
20-03-10, 14:46
יש אולי מוסכים שמתמחים בזה באיזור כ"ס?
למיטב ידיעתי אין בכפ"ס/רעננה ואני מסתובב הרבה בין המוסכים בארץ.
בברכה - רפי לין
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי בפונטו 99 XTZ60.
לצערי ישנה בעיה בנורית חיווי חום מנוע. הלכתי למוסך, החלפתי יוניט חום ועדיין ישנה הבעיה. לטענתו ישנה בעיה של קצר (לא זוכר בידיוק איפה)...
רציתי לדעת איפה אני יכול להתקין, בעלות הנמוכה ביותר, שעון חום מנוע חיצוני (או בלוח שעונים עצמו אם זה יותר זול).
תודה רבה לעוזרים,
טל
שלום לך בקשר לשאלה אני התקנתי שעון פצצה לחום מנוע בBOMB-BASS באר שבע מחיר כולל שעון 220 שקל בלבד בהחלט ממליץ!!!
הבחור מחפש מקום בכפר סבא.
באר שבע נראה לי טיפה רחוק :D
talelovits
24-03-10, 00:22
אם יש גם באזור פתח תקווה זה מעולה.
אני מעדיף להמעיט בנסיעות ארוכות עד שאתקין שעון
למה להתקין שעון כאשר הרכב מצוייד באחד מהיצרן, שממוקם היכן שצריך ?
לדעתי כדאי להתמקד בתיקון יעיל של הבעיה, ולא לעקוף.
תקנה לוח שעונים עם שעון חום וסל"ד
תשחיל חוט חדש למד סלד . ואם חוט הטמ"פ מקצר אז על הדרך עוד חוט .
יוניט חום מתאים לשעון 200-250 ש"ח ואתה מסודר ..
יש מדריכים באתר להרכבה עצמית .
עמית
talelovits
24-03-10, 10:11
למה להתקין שעון כאשר הרכב מצוייד באחד מהיצרן, שממוקם היכן שצריך ?
לדעתי כדאי להתמקד בתיקון יעיל של הבעיה, ולא לעקוף.
כי הנקודה שנהיית אדומה אינה מספקת מידע רלוונטי אלא רק כאשר האוטו מתחמם. אני רוצה לקבל תמונת מצב כל הזמן ולא רק כאשר האוטו מתחמם
הוא מתכוון שקיים שעון חום מקורי (לא מנורה ) בדגמים מתקדמים של פונטו . וניתן להרכיב אותם בדגמים פשוטים ללא הרבה טירחה ..
חיפוש בפורום ימנע הרבה שאלות .
עמית
אם יש גם באזור פתח תקווה זה מעולה.
אני מעדיף להמעיט בנסיעות ארוכות עד שאתקין שעון
אז ככה תקשיב עם אין לךמקום תעשה את זה בעצמך עם אני מבין יש לך שעון בדש מקורי אך הוא לא עובד תקן אותי עם אני לא צודק בכל מקרה לך לכל חנות חלפים קנה שעון מכני ב70 ש"ח השעון עצמו מאוד אמין תעשה קדח בדש מימין להגה עם מקדח כוס (לא מה שאתה חושב:o) שים שעון בפנים תעביר את החיווט דרך צד שמאל מתחת לתא כפפות יש שם מקום לאחר מכן במנוע צד שמאל ליד מדיד שמן יש לך כניסה של יונית חום עם יש לך שעון מקורי בדש אז לא צריך מתעם לחדש עם יש לך רק נורא בדש אז פתח את הכניסה עם מפתח 19 כך מתעם מארכה שבא עם שעון שים תפלון תבריג חזק ואז תבריג את היונית החדש דרכו תניע עד שמנוע מגיע לטמפ" עבודה תבדוק קריאות השעון המאוורר עמור לפעול בקו בין כחול לצהוב עליון בדוק נזילות והנה יש לך שעון תקין חדש 8-)8-) בכל מקרה עם יש צורך אני יכול לעשות את זה עם צילומים!!!!
talelovits
24-03-10, 17:28
הוא מתכוון שקיים שעון חום מקורי (לא מנורה ) בדגמים מתקדמים של פונטו . וניתן להרכיב אותם בדגמים פשוטים ללא הרבה טירחה ..
חיפוש בפורום ימנע הרבה שאלות .
עמית
לדעתי כוונו הייתה לא ללכת ולהתקין שעון חום אלא להסתפק בנקודה האדומה שיש לי ולתקן את הבעיה שקיימת במקום ללכת ולהתקין שעון חום וכו' וכו'.
בכל מקרה ניסתי לתקן אותה אבל המוסך אמר שישנה בעיה במחשב לדעתי, הוא החליף יוניט חום ואמר שאין כל סיבה שהרכב יתחמם (נוזל קירור של פיאט, שמנים והכל יש ותקין, כך גם כל הגומיות)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.