PDA

View Full Version : האנשים במדינה הזאת פשוט חוצפנים!

amir684
17-03-10, 19:45
כרגע אני חוזר הביתה מפ"ת, עומד ברמזור, לפני עומדות כמה מכוניות וכמו כולם אני מחכה לאור הירוק, פתאום מגיע מצד ימין שלי בחור על קטנוע גדול מתקרב לאט לאט ונותן נגיעה קלה במראה שלי. אני מסתכל ואומר לעצמי " לא נורא זה רק נגיעה" והבחור מסתכל על המראה שלי ובלי לחשוב הרבה נותן גז שובר לי את המראה ונעמד ברמזור. תוך כדי שאני צופר לו וצועק לו (כמובן שפתאום הוא ניהיה חרש) אני רושם את המספר שלו.

עכשיו השאלה שלי אם יש טעם בכלל לשמור את המספר הזה או שחבל על המקום באנשי קשר?

ערב טוב ותזהרו מהאנשים בכביש :(

liorwohl
17-03-10, 20:24
ממה שהבנתי אם תלך למשטרה ותגיד להם שהוא פגע וברח (אבל אל תספר שזה היה על משהו קטן כמו מראה, שלא יזלזלו בך ויתעלמו) אז תוכל להשיג את הפרטים שלו

uno1.4
17-03-10, 23:16
זה לא משנה אם זה מראה, פשוט תלך למשטרה עם המספר של הקטנוע
ותגיש תלונה על פגע וברח.
הצעה שלי אם יש לך שוטר שאתה מכיר פשוט תבקש ממנו שיבדוק מי הבעלים.

simon377
17-03-10, 23:17
עזוב את המשטרה לרגע, ראוי שתפרסם את הסיפור בפורום כמו "פול גז".
אני לא חושב בכלל שכל הרוכבים חארות. יש לי כמה חברים טובים שהם בעצמם רוכבים.
פשוט ראוי שידעו שם מי מעורר אנטיגוניזם נגדם. לדעתי הם בעצמם צריכים להתארגן התארגנות פנימית מבפנים כנגד אלו המוציאים שם רע לרוכבים.

אגב, עם חברים במקומות הנכונים תוכל למצוא את הכתובת והטלפון שלו. צור איתו קשר ותבהיר לו שאו שהוא משלם או שזה יגיע לבית משפט.

בהצלחה.

מנש המטורף
17-03-10, 23:22
בוא נגיד ככה מזל לבן אדם שהוא לא עשה את זה לי למה הייתי יוצא מהאוטו ומפוצץ לו את הצורה
עם האופנוע שלו ביחד ברמזור איזה אפס דפוק אותו גם בשמי טיפוסים כאלה מביאים לי עצבים

idango
17-03-10, 23:49
ואם הוא 2 מטר ו150 קילו של שרירים ?

דניאל_חיפה
17-03-10, 23:53

אני מצטט שתי מילים מהתגובה של simon377 כפיתרון לבעיה של גודל הבחור, שני המילים הם: "פול-גז":D

amir684
18-03-10, 00:14
מחר אני ילך למשטרה, אני מקווה לקבל את הפרטים שלו בלי בעיה.

BentzZz
18-03-10, 00:20

מישהו ספציפי שפגשנו היום?.

תן למשטרה לפתור את זה, הכי מעצבן שפתאום אנשים הופכים לחרשים או לעיוורים.