התחבר

View Full Version : טיפולים שוטפים לפונטו ספייס וחור באגזוז

ליאור23
16-03-10, 22:38
שלום לכם חברי פורום נכבדים
רכשתי לאחרונה פונטו 2001elx במצב טוב מאוד פלוס אך המוכר הודיע לי שיש שני חורים באגזוז למען ההגינות עכשיו התייעצתי עם כמה אנשים וחלק אמרו לי להשאיר את זה ככה ולחכות שהאגזוז ימות וחלק אמרו לי לסתום את החורים רציתי לדעת מה באמת עדיף אם מישהו יודע ואיך אפשר להשיג ספר טיפולים של הפונטו מהסוג הזה כי לשלי אין ואם אפשר עצות לתחזוקת הרכב כדי לשמר אותו עד כמה שאפשר
תודה ולילה טוב

ברא
17-03-10, 01:02
תריץ חיפוש בקשר לספר טיפולים אני בטוח שתמצא פה בפורום
לגבי האגזוז גש למקום מומחה רפי ליין יכול לעזור בזה אני אישית הייתי מתקן מיידית כי זה משפיע על סחיבה על המכונית ועל צריכת הדלק חוץ מרעש שיכול שוטר להוריד מהכביש
תחליף החלק שיש בו חורים הכי בטוח והכי יסודי חבל לאלטר פתרונות
בקשר לתחזוקה תעשה טיפול כהצהרות יצרן ויהיה אחלה
בברכה

alon-amos
17-03-10, 02:14
אני במקומך הייתי מרתך את החורים עד לטסט במקום להשקיע פעמיים.. ובקשר לטיפול ברכב..
קודם כל ממליץ על יישור קו (ולא משנה מה מצב הרכב.) שזאת אומרת טיימינג מותחנים מחזירי שמן רצועות מנוע מותחני רצועות טיפול כולל פילטר אויר-שמן-דלק להחליף שמן לדאוג למים ירוקים אכותיים להחליף רדיאטור. וזהו. מכאן יש לך רק "לתחזק" את הרכב טפל בו בזמן. כל 10 אלף בערך..

ליאור23
17-03-10, 09:25
תודה על העזרה חבר'ה אך האמת עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום על ספר רכב יכול להיות לא חיפשתי טוב אבל אם מישהו יודע איך אפשר לארגן את הוראות היצרן לטיפולים שיגיד תודה

רפי לין
17-03-10, 13:38
פנה אל מוקד שרות הלקוחות של יבואני פיאט בטל' 1800-22-57-59 והשרות שלהם מצוין ואדיב והם ישמחו לסייע לך.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

ליאור23
17-03-10, 22:21
אכן עזרו