התחבר

View Full Version : התרשמות ראשונית אחרי נסיעה בגרנדה פונטו

11-09-06, 20:36
היום יצא לי לנסוע על הגרנדה פונטו החדשה יש אחת כזו במוסך המרכזי מדובר על רכב גירסת הדיזל 90 כוח סוס. הרכב נוסע מצויין יש לו רק 90 כוח סוס אבל מרגישים שיש הרבה יותר מזה הרכב היה אצלי כמה שעות והתרשמתי ממנו לטובה זאת גירסת ה 2 דלתות נראית הרבה יותר טוב מהגירסה הרגילה שיפור ניכר במתלים כמעט שלא מרגישים מהמורות בכביש סחיבה מדהימה אבל רעש די חזק למנוע דיזל בקיצור יש למה לצפות יש גם גירסה של מנוע דיזל עם 130 כוחות סוס נקווה שיביאו אותה לארץ בקיצור לפי דעתי רכב מצויין עם הרבה שיפורים לעומת הדגמים הקודמים.

11-09-06, 20:53
איזה גרסאות מתכוונים לייבא לישראל? האם מדובר על מנוע 1.4 וגיר רובוטי בלבד?

11-09-06, 20:58
זה יהיה נהדר אם ימכרו כאן את הגרסה הזו. 1.3 90 כ"ס.
יהיה נפלא אם המולטיג'ט 130 תמכר גם.
אבל מה שבהחלט יהיה יוצא מן הכלל, זה אם יגיעו כל רמות האיבזור, וכל הצבעים.
כלומר, בלוטות', בקרת אקלים מפוצלת, מחזיק הדרדרות, 6 הילוכים, מערכת הרמקולים הטובה, בקרת שיוט וכו'

12-09-06, 16:01
איש המערות אל תעלב:

ש כ ח מ ז ה

תחשוב כמה הרכב יעלה אם יביאו את כל הדברים שכתבת.

אני רק מקווה שיביאו את הרכב אך ורק עם 6 כריות אוויר כך שרק הפונטו והסוויפט בינתיים יהיו בקטגוריה עם 6 כריות אוויר ורק הפונטו תהיה גם עם 5 כוכבי בטיחות.

מה שבטוח - אני ממש מאוכזב שיש רק תיבה רובוטית ואני אישית שיש לי תיבה רציפה בספייס ויש עוד אחת כזו במשפחה, אנחנו כרגע בכלל לא שוקלים את האפשרות שאולי הרכבים יוחלפו בגרנדה פונטו רובוטית.

מה אני צריך - כל עלייה של מעלה אחת להרים הנדברקס, לתת גז, להוריד הנדברקס. איך אתה נוסע בפקק בעלייה עם ההמצאה המוזרה הזו?. ומספיק יש לי כאב ראש בעבודה אני לא צריך גם לקבל מחלת ים כל פעם שהאוטו מעביר הילוך.

איש מוכר בסמל"ת אמר לי שאני בגדול (אבל רק בגדול) צודק אבל במקביל שאני לא יכול לתאר לעצמי כמה התיבה הרציפה יקרה וכמה היתה עולה הגרנדה פונטו אם היו מנסים לשדך לה תיבה רציפה מתאימה לגודל המנוע ולהספק. (וגם בעיה של זיהום אוויר טיפה גדול יותר שבאירופה זה סופר קריטי).

12-09-06, 17:31
לא אמרתי שכל אלו יהיו איבזור סטנדרטי :twisted:
אופציות זה תמיד טוב.

12-09-06, 17:35
לא אמרתי שכל אלו יהיו איבזור סטנדרטי :twisted:
אופציות זה תמיד טוב.

גם לא אפילו אופציה, אולי רק איזשהו חלק אפסי ושולי יביאו וגם זה אני מעריך שכל הרכבים יהיו "סטנדרטיים" - בחרת מנוע מסויים או תיבת הילוכים אז כל מה שנותר לך לבחור הוא את צבע הרכב :twisted:

12-09-06, 19:25
די כבר עם רצח האופי של התיבה הרובוטית.
השד לא נורא כמו שמתארים אותו.
5 דקות ולומדים להכיר את התיבה על יתרונותיה ומגרעותיה :roll:
כבר 3 חודשים עם הפנדה וטפו טפו טפו הכל בסדר.

13-09-06, 19:38
הפונטו החדשה נמכרת בכל אירופה כבר המון זמן וזוכה להצלחה.
האם מישהו יודע על סמך הפורמים בחו"ל או ע"י מקור אחר, איך האמינות של הרכב הזה? יש תלונות על תקלות או בעיות למיניהם?
האם אפשר לומר שפיאט השתפרו בנושא לעומת המכוניות הישנות שלהם?

13-09-06, 21:35
אין יותר מידי תלונות לפי מה שאני רואה.
בעיקר שאלות, של "איך אני עושה ככה", "איך מחליפים את זה" וכו'

מה שכן, אנשים רוצים גרסאות בנזין נורמאליות, לא מנוע 1.4 8 שסתומים מיושן :|

14-09-06, 00:51
האמינות של הרכבים משתפרת כל הזמן- אצל כל יצרני הרכב...