View Full Version : חידוש לוח מתגים + הגה כוח - מוסך "שחר" נתניה מורשה יבואן
1. למה צריך לשפץ את לוח המתגים ואיך זה מתקשר לתקלת הגה?
2. אם מישהו יוכל להרים את הכפפה ולהשיג כזה הסדר עם שמשון, אני בטוח שהרבה חברי פורום ישמחו.
1. כי כשאחד מהמתגים לא עובד צריכים לתקן אותם (המחירים הרגילים הם חלק משופץ עולה 600 וחדש 1200) כמו כן מדובר שתי תקלות שונות ששתיהן מאוד נפוצות (המחיר הכי זול לשיפוץ מנוע הגה הוא 600 ש"ח אבל לא במורשה)
2. נתניה קרוב למרכז בדיוק כמו שמשון , ושמשון מוציא את העבודה הנ"ל החוצה ולכן לא יוכל להגיע למחיר הזה
מחירים מצויינים!
יפה עשית.
שחרון
מחירים מפתיעים מאוד, במיוחד כשמדובר על מורשה.
בן, תודה על קידום הנושא.
שמשון ויובב בחיים לא יגיעו למחיר כזה !
מנוע הגה זה מסרק הגה?
מנוע הגה חשמלי יש בפיאט פונטו ספייס, גרנדה פונטו, פיאט 500, ופיאט בראבו החדשה.
זה לא מסרק הגה.
מה שנקרא בשפה העממית "הגה כוח" - ברוב הרכבים עובד עם משאבת שמן הידראולית כשלפעמים יש שילוב גם של מנוע חשמלי במיוחד ברכבים החדשים, בפיאט אין משאבת שמן הידראולית אלא רק מנוע חשמלי, ששימוש לא נכון בו גורם ובלאי הזמן גורם לכשלים ומצריך חידוש\שיפוץ\החלפה
שלום Bentzz.
האם המחיר לשיפוץ מנוע הגה כוח כולל התחברות למחשב ואבחון, או שמחליפים את המנוע למשופץ ללא צורך באבחון?
כולל איבחון איפוס התקלה אחריות רישום בהסטורית רכב ולא כולל מעמ
ותזכור! פורום פיאט, בן שלח אותי :]
כל הכבוד בן!
ישר כח על קידום הנושא.
זה פשוט נהדר.
תודה תודה אבל תודה יותר גדולה מגיעה לזאביק ממוסך פיאט נתניה שאיפשר את הכל
כמו שאומרים. שני הצדדים יצאו מרוצים.;)
יוזמה מבורכבת !
שיעשה מחיר לוריאטורים, בטוח שזה גם ימשוך את רוב בעלי HGT לטפל במוסך.
מחיר לוריאטור עצמו הוא רגיל אבל המחיר לעבודה הוא. ללא תחרות בהתחייבות! אם תיבחן דרישה לעניין אני הפתח את הנושא
בשבוע האחרון עלו בעיות רבות בנושא (מחוץ לקוטלי הפורום) ואני רוצה להעלות כמה דברים נורא חשובים על הפרק על מנת להבהיר עניינים כדי שבאמת כולם יוכלו להנות מהשירות המצוין הזה שמוסך "שחר" נותן לחברי מועדון פיאט בכלל וחברי מועדון בעלי ספייס בפרט!
1. ראשית חשוב לי להדגיש שוב שהמחיר שניתן הוא לחברי מועדון בלבד ושכל אדם שמגיע ואינו קשור למועדון אינו זכאי לשירות ומחירים אלו ושהמחיר הרגיל לשיפוץ במוסך מורשה הוא פי 2 או 3 מהמחיר שניתן!.
2. מוסך "שחר" נתניה מורשה יבואן פיאט הינו מוסך בעל מעבדה שמאפשרת לו לתקן ולשפץ את המנועים החשמליים הנ"ל ולכן מוסכים אחרים אשר "מוציאים" עבודה זו החוצה אינם יכולים להתחרות במחיר הזה!.
3. החלפת מנוע חשמלי במנוע חדש (לא משופץ) היא בעלות משוארת של כשלושת אלפים שקלים.
4. בכל רגע נתון (ואם ימשכו הבעיות שעלו בשבוע האחרון) המוסך יכול לבטל את המבצע הזה , כי הרי זו פריבילגיה של המועדון ואם אנשים לא מסוגלים להעריך את ההשקעה שזאביק אריה ושאר מוסך "שחר" תרמו לנו אז אין סיבה שאותם אנשים יקבלו את ההטבה.
על מנת לחסוך את השאלות שאולי יעלו פה בהמשך השרשור! ויענו גם למנהלים על הסיבה לפתיחת השרשור הנוסף הזה אני הבהיר את מה שקרה!
** ככל הנראה אנשים שראו את המחירים החליטו שהם לא נוסעים לנתניה והם משפשפים את המחירים שניתנו לנו בפנים של מוסכים אחרים , במקרה מסויים אפילו היו קריאות גנאי כלפי מוסכים שנתנו מחיר רגיל להחלפת המנוע למנוע חדש! **
במידה ושוב יחזור ה"רעש" הזה אני אישית אבקש מהמוסך לבטל את המשך הפריבילגיה הזו
מדובר באנשים ספציפים שאני איני יודע מי הם ואם הייתי יודע הייתי פונה אליהם אישית, ראו זו כהודעה פרטית לאותם אנשים!
הייתי במוסך חצי שעה על השעון.
אבחון מקצועי, טיפול מהיר ומחיר ללא תחרות.
(החלפת מנוע של הגה כח)
תודה רבה.
בן אתה פשוט חבר יקר ערך לפורום ותותח על.
אני אישית מעוניין להודות לך על הסבלנות, ההקשבה, המעקב והפיקוח אחר הנושא.
כולי תקווה כי החברים לפורום מעריכים זאת כמוני, וה"רעש" יפסק.
תודה לך שוב
הייתי אצל זאביק היום לאחר שההגה נהיה קשה חיבר לאקסמינר הופיע הודעה על בעיה\קצר במנוע הגה תוך חצי שעה הוחלף ההגה 500 + מע"מ = 581 בויזה 3 תשלומים ללא ריבית. שירות נפלא ויחס טוב ענה על כל שאלותיי והיו לי שאלות . אני בעלים גאה של ELX 2001 יד ראשונה שמורה בטרוף 180K ורק עכשיו הלך המנוע הגה .
בקיצור תודה רבה לפיאט קלאב מת עליכם .
תוספת : קודם כל צר לי לבשר שזאביק הנפלא הלך לעולמו לפני 4 חודשים.:-(
אחרי חמש שנים ועוד 75K חזרתי למוסך השחר עקב תקלה בחיישן צעדים/סל"ד.
הפעם ניסו לרמות אותי. אי אפשר ליפות את זה. והנה השתלשלות העיניינים.
לא זוכר את שמו אך תיאורו בחור מבוגר רזה ונאה מנהל העבודה כנראה הבעלים. התחבר למחשב ואישש את מה שחשדתי בו עם הודעה על תקלה :"נתק מחיישן צעדים התרחש 26 פעם."
הגעתי למוסך בהודעה מראש והם אמרו שהעלות היא בערך 300-350 ש"ח להחלפת חיישן.
לאחר הדיאגנוזה הממוחשבת הביא המנהל מדלפק החלפים את החיישן ואמר שעלותו 486 ש"ח ביקשתי לראותו ונראה היה שהוא משומש. נקי אבל מספיק מלוכלך באזור הטקסטים המובלטים, לא ציפוי גומי שחור ומבריק כמו שחלק חדש אמור להראות.
שאלתי בקול בוטח עד כמה שיכולתי אם החלק חדש והוא שאל את האפסנאי אם "החלק מקופסה או מהמדף", והאפסנאי אמר שמהמדף ומלמל עוד משהוא כמו "אמרתי לך..."לא הצלחתי לשמוע בדיוק מה.
אז הוא אמר לי " אם זה משומש יעלה לך חצי מחיר" נו באמת! אם היה אומר לי שזה חדש הייתי מאמין לו, לפחות במעמד מול עוד אנשים בסביבה לא הייתי מטיל ספק פומבית. אבל אתה, תתבייש:x, כן אתה, המנהל המדובר .שיטת המצליח. אתה שכל יום מחזיק חלפים חדשים ומשומשים ידעת מיד שיש לך ביד חלק משומש אבל בכל זאת ניסית לדחוף לי אותו כחדש.:mad: אפילו היכל התקווה האחרונה למוסך אמין נגוז אנא אפנה ואני יד ראשונה.
בקיצור דחף לי עוד 225 ש"ח על "שעת עבודה" ורשם דיאגנוזה ואיפוס מחשב. למרות מחאותיי שבקושי עבדו על האוטו רבע שעה אם הפסקות. בפועל עבדו על האוטו נטו 5 דקות דיאגנוזה ואיפוס ו5 דקות החלפת החיישן.
בחיים לא אחזור עליו וגם שלושה חברים שהמלצתי עליו בפניהם כבר לא יראו את ניצוץ טמבוני מכוניותיהם במוסך שכנראה 'האמינות הלכה לעולמה'.:cry:
בהמשך להודעה הנ"ל ובגלל מישהו ספציפי מבאר שבע שהחליט להרוס לכולם!
בוטל מבצע שיפוץ מנועי הגה חשמלי במוסך מורשה "שחר" בנתניה לצמיתות!
המון תודה וסליחה מכל הלב לזאביק שעזר לפורום והיו פה אנשים שהחליטו להרוס לכולם אז ממש תודה לאותו אדם מב"ש.
לאאא, זאביק חכה עד יום ראשון נו בחייאת:eek:
רציתי לדעת האם המוסך מתעסק גם בשיפוץ של המכלול הגה של פונטו גרנדה??
טלפן ישירות אליהם וברר את האפשרויות: http://www.musach.co.il/details.asp?id=222
בברכה - רפי לין
שאלה?
האם חזר המבצע של מוסך "שחר"?
יש לי בעיה עם הגה בפונטו
הכי טוב, טלפן ישירות אליהם ובדוק האפשרויות, מחירים וכו'.
כנראה שלפעמים צריך לעשות דברים בשקט וללא "רעש" רב כדי לא להעיר דובים משנתם ורעים ממקום מרבצם.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.