PDA

View Full Version : ג'נטים וצמיגים חדשים ב-HGT שלי

BenDa 36
07-03-10, 22:54
אוקיי, אז לפני כשבועיים עליתי על בור בירידה מהר-מירון במהירות של כ-60 קמ"ש, הרגשתי מכה חזקה ומיד אחרי תקתוקים קשים שמושכים ימינה, האטתי לאט עד לכדי עצירה, מכיוון שיש לי בעיה בצירייה הימנית חשדתי שהיא נדפקה לגמרי, לאחר העצירה ירדתי מהאוטו והסתכלתי על הצמיג הימני קדמי, הוא היה פשוט ללא אויר, באותו רגע הבנתי שהתפוצץ לי גלגל, ליתר ביטחון שלפתי את ספריי הקצף ל"תיקון" פנצ'רים וניסיתי למלא אויר על מנת לסיים את הירידה בכדי להגיע למישור, לאחר כחצי דקה של ניפוח, אני רואה שהצמיג לא מתמלא אפילו מעט, הבאתי פנס והארתי תוך כדי ניפוח, פתאום אני רואה משהו מאחורי הצמיג, אני מסתכל ומגלה קצף שדולף מהצד הפנימי של הצמיג במהירות, הבנתי שאין ברירה ולמרות החושך, הקור וכל היצורים שמסתובבים באזור הזה, אני חייב להחליף גלגל, קיפול מהיר של הבגאז' ניתוק הסאב וכו' ומוציאים את הצמיג הרזרבי שנראה לא פחות מחדש, כמו מהחברה, לא עבר שימוש בכלל, בדקתי שהוא קיים לפני כ-3 חודשים בקנייה של האוטו אבל לא התעמקתי בו, לאחר עבודה מפרכת בקור מפחיד (כ-2 מעלות, היה שלג בקצוות הכביש) וחימום תוך כדי עבודה, החלפתי צמיג וגיליתי שהג'נט המקורי של הרכב התעקם, למחרת במזל מצאתי מקום ליד הבית ליישור ג'נטים מגנזיום, הוא סידר לי את הג'נט אבל ראיתי שזה לא יוצא ב-100% לאחר שיחה עם עידן (תודה רבה על העזרה ידידי!) ובירור לגבי מחירים של ג'נטים וצמיגים, הזמנתי ג'נטים של לנסו sc-01 מסדרת סמוראי.
החלטתי להישאר במידה הנוכחית ולא להגדיל את הרדיוס ל-16" בגלל חוקיות. גם צמיגים הזמנתי, רביעייה של TOYO דגם- T1R שלבסוף הורכבו בהיפר צמיג בפתח-תקווה שבועיים לאחר מכן, למחרת גם הורכבה צירייה פנימית ימנית וככה הושלם מסע יישור הקו שלי!

אחרי החפירה, הגיע הזמן לכמה תמונות לאחר ההרכבה ולאחר ניקיון ווקס לרכב, בקרוב כל התמונות לגלרייה, עד אז תסתפקו...
http://img651.imageshack.us/img651/3912/12022010038.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/60/12022010048.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/4898/12022010040.jpg

Michael
07-03-10, 23:11
תתחדש, נראה מעולה :-).

idango
07-03-10, 23:52
נראה פגז!!

dodihob
08-03-10, 00:29
נראה מצויין!! אהבתי
תתחדש :)

BenDa 36
08-03-10, 01:35
תודה רבה לכולם!
עידן, זה אמיתי? אתה מוכר את האוטו??

amimalka
08-03-10, 01:41
פצצה! תתחדש... יושב מושלם על הרכב.

אתה לא יכול לעשות כלום בעניין הבור שהיה בכביש?! לפנות לרשויות ? אני יודע שדוד שלי בזמנו קיבל ג'אנט למאזדה 6 פרימיום + צמיג בסך של 3000 +/- מהעיריה.

BenDa 36
08-03-10, 19:00
שטויות, נזהרתי שלא להחליק בשלג והייתי יותר מדי על הברקס, כשחושבים על זה, בברקס המתלה במצב סגור ויותר קשה להכניס אותו יותר פנימה במצב הזה, זה דבר שיכול לגרום לג'נט להתעקם..
לא נורא, בכל מקרה, החלפתי ג'נטים ואני מרוצה, אין סיבה עכשיו להתחיל לעשות בלאגן, הכביש ידוע בתור כביש בעייתי עם בורות..

פיליפ
08-03-10, 19:39
תתחדש, ניראה מעולה.
כמה עלו לך הגאנטים עם אפשר לשאול?

raanan_t
08-03-10, 19:54
אהבתי את הג'אנטים, פחות את הסיבה שגרמה להחלפה.

Caveman
08-03-10, 21:06
לכשעצמם, הם יפים.
על האוטו פחות.
לדעתי המקוריים מתאימים יותר.

העיקר שאתה מרוצה עם הקנייה, תתחדש :)

BenDa 36
09-03-10, 00:23
תודה שוב לכולם,
גדעון, אני דווקא חשבתי לפני ההחלפה וכל הסיפור שהמקוריים הכי מתאימים, אבל שיניתי את דעתי לאחר ההרכבה על האוטו, חששתי שלא יתאים, אבל הסתבר שטעיתי ואני מקבל פידבקים חיוביים בכל יום כמעט, על האוטו והג'נטים. אני מאושר בעיקרון מהתוצאה ובגלל שהרווחים גדולים יותר ורואים את הברקסים בבירור עכשיו, הפרוייקטון הבא הוא צביעת הקאליפרים של הברקסים באוטו. ברגע שיבוצע אני יעלה תמונות!

שכחתי להוסיף, בעקבות השימוש בחומרי הניקוי שהומלצו ע"י גדעון (ופה הזמן לומר תודה!) התוצאות פשוט מדהימות, הרכב הרגיש חלק מיד עם הסרת הוקס, זה מדהים! תוצאות באמת שלא חשבתי שאני יגיע אליהם!
אז תודה גדעון! מי שלא מכיר יש בגלרייה את השרשור של גדעון ושם הומלץ על חומרים של חברת Carplan, השתמשתי בשמפו הפולימרי ובווקס אוטופיניש, כאשר אני יעלה את כל התמונות, אני יסביר בפירוט!

alon-amos
09-03-10, 00:48
מצטרף לזה שמעליי הם לא "להיט" על הרכב... אבל תתחדש על טעם ועל ריח אין להתווכח