View Full Version : הוריאטור של gsr בדרך...
מחר יישלח אליי מאנגליה ונקווה לטוב בעניין המכס... ביקשתי שיסווגו אותו ככלי עבודה... אם זה יעזור במשהו.
עדכון כשיגיע...
בהצלחה.
חלק מאוד מענין! צור קשר שהוא מגיע אני רוצה לראות אם יש הבדלים בינו ובין המקורי!
אתה מרכיב אותו יחד עם טיימינג?
superanime30
05-03-10, 10:06
יניב מאחל לך בהצלחה, אבל אתה יודע שאם עולים על זה, יתקעו את הוריאטור שם ואתה תשלם על אחסנה.
דרך אגב, דרך איזה חברת שליחויות אתה מביא אותו?
איפה ההודעה עם הכתובת לאתר שמסביר מדוע הוריאטור של GSR מחזיק רק 30K ?
גיא, חפש בwww.puntomk2.co.uk
אפשר גם לנסות בwww.fiatforum.com, למרות שהוא יותר כללי כזה (כמו קארספורום).
טוב, עידן רשם שזה מקצר את החיים של הטיימינג מ-60k ל-30k
עכשיו גיא רושם שצריך להחליף את הוריאטור כל 30k
מה שאני מצאתי
"its best to get a grs uprated bronze one, same price as standard but should last the life of the car"
מאת Dave אחד המנהלים ב-fiatforum
אישית לא מצאתי את השטות הזאת שצריך להחליף את הוריאטור של gsr כל 30K או שהוא מקצר את החיים של הטיימינג
הדבר הכי קרוב שמצאתי לזה:
I will never have to replace my variator again making cam belt changes every 36k considerably cheaper.
אשמח לספק שירותי לימוד אנגלית לכל המתקשים.
לכל הקנאים, תתחדש יניב!!
התכוונתי לקיצור הטיימינג כל 30K. לא קיצור חיי הוריאטור.
לדעתי מה שנקרא טלפון שבור
עידן לא הבין מה שהיה רשום באתר, ורשם שזה מקצר את הטיימינג ל-30k
גיא קרא את מה שעידן רשם, והתבלבל ורשם בכלל משהו אחר שצריך להחליף את הוריאטור כל 30k
אני עדיין מחכה לקישור שמראה שזה מקצר את הטיימינג מ-60k ל-30K.
ככה מתחילים שמועות
השאלה היא האם ישנם פוסטים של אנשים הנוסעים עם הוריאטור של GSR שנים/עשרות אלפי קילומטר ויכולים לאמת ממקור ראשון את הטענות לעמידותו.
מה הקשר בין וריאטור מסוג כלשהו לקיצור חיים של חגורת תזמון? הוריאטור בגדול פותח וסוגר מעברים של שמן אם אני לא טועה, אז איך הוא מקצר חיים של חגורה? חיים של חגורה יתקצרו אם המותחן לא מתאים או אחד הפולים עקום או משהו בסגנון. תקנו אותי אם אני טועה.
shais01,
אפילו במידה הכי גרועה והוריאטור יחזיק כמו וריאטור רגיל, העלות שלו היתה 600 ש"ח עם משלוח, שבארץ וריאטור רגיל עולה 1,400 ש"ח, עדיין משתלם.
ואת עמידותו הוא כבר יראה.
ערן תכניס למשוואה שלך סיכון נפילה במכס ואז זה קצת פחות משתלם.
רק שניה אם הוא נופל במכס, כמה אחוז ממחיר החלק הוא משלם?
הוא קנה אותו בפחות מ-600, אם הוא ישלם 100 אחוז מכס זה עדיין יותר זול מהארץ
לא נותר אלא לחכות חברים...
ערן תודה על הפירגון. אני מרוצה מהקנייה וזה מה שחשוב. את המשוכה של המכס אני מקווה לעבור בהצלחה. רק שיגיע כבר.
שחרון אני אכן אחליף כבר את הטיימינג באותה הזדמנות. כמה לקח לך על העבודה התלתן?
אכן מדובר באי הבנה לא נעימה .
כמוכן עכשיו שנופל לי האסימון שרושמים באנגליה 36K זה במיילים
ולכן בעצם מדובר ב 36 כפול 1.6 שזה 58K כלומר כ 60,000
אין הבדל .
מצטער על האי הבנה והבלבול .
יניב תתחדש מחכה לראות את ההבדל . השמועה בפורום אומרת גם שזה נותן שיפור בהספק...
כמה יותר הספק? בטח לא יותר כוח מאשר מדבקה של NO FEAR בחלון אחורי?!? נכון?
אין שום בעיה עם אורך חיים של הרצועת תיזמון הוריאטור הזה פשוט מדהים פותר את הבעיה לגמרי יש אותו כבר הרבה זמן בשוק ויש נסיון איתו הוא לא מרעיש בכלל גם אחרי אלפי קילומטרים תתחדש.
חבר שחוזר שבוע הבא מלונדון מביא לי וריאטור משודרג כזה הוא כבר קנה אותו עלה לו בערך 700 שקל איך שהוא יגיע אני ירכיב אותו ברכב שלי למרות שהחלפתי לא מזמן אבל אני חייב לנסות את הוריאטור הזה.
superanime30
07-03-10, 10:16
בררתי קצת ואם הוא שלח אותו עם חברת שליחויות או דרך הדואר כנראה שהוא יעבור במכס.
והעליות הן כאלה :
1. משלם מכס 8.5% .
2. מס קניה 12%
3. תמא 60% (תוספת מכסת אחוזים-קשקוש של המדינה שלנו, כדי שלא יקנו דברים מחו"ל)
עם הוא שולח אותו דרך חברת שליחויות אז זה עוד כמה אחוזים
משהו כמו 200-400 משלוח
1% ביטוח
ומשהו כמו 200 ש"ח על שחרור ממכס (עוד קישקוש)
ולא לשכוח אחרון חביב המע"מ 16.5% .
יותר מוריאטור אחד מחייב באישור משרד התחבורה אני חושב.
דא"ג זה אחרי בדיקה עם מסווג .
גם אני בדרך להביא אחד לארץ, פשוט מחכה למישהו שיחזור משם .
לא כדאי שיפול במכס, מבאס וגם משלוח לא .
shais01,
אפילו במידה הכי גרועה והוריאטור יחזיק כמו וריאטור רגיל, העלות שלו היתה 600 ש"ח עם משלוח, שבארץ וריאטור רגיל עולה 1,400 ש"ח, עדיין משתלם.
ואת עמידותו הוא כבר יראה.
ההדגשה בציטוט שלך היא שלי.
זה לא המקרה הגרוע ביותר.
המקרה הגרוע ביותר הוא שמדובר במוצר דפוק, שאחרי 5000 ק"מ נתפס וגורם לקריעת רצועת הטיימינג ואיתה ראש מנוע, בוכנות, טלטלים וכו'.
אני לא אומר שזה יקרה, כנראה שלא, אבל כשמתקינים רכיב כ"כ משמעותי במערכת כל כך רגישה, אני מעדיף ללכת 'על בטוח', גם אם המצב הזה הוא בינוני, על פני להוות שפן ניסיונות של חברה בריטית קטנה שבכלל (למיטב הבנתי, אולי אני טועה) הפסיקה לייצר אותו.
שוב, אולי זה נכון, אולי המוצר הזה מצויין ופותר לחלוטין בעיה שחברה גדולה לא הצליחה לפתור, אבל אני אישית לא משוכנע.
נסכם, שכשילך אצלי הוריאטור המקורי החדש שקניתי עכשיו, בעוד 50,000 ק"מ, אעלה כאן פוסט ואבקש המלצות לגבי GSR. אם תמליצו ואם עדיין יהיו כאלו למכירה - אני בפנים :smile:
שי
דבר ראשון יש עליו ביקורות בחו"ל והוא מומלץ, אנשים שם התקינו את המוצר כבר לפני כמה שנים כך שאם היה תקלה היא בטוח והייתה עולה בתרד' באתר.
החברה הקטנה הזאת גם מתעלה על חברות כמו K&N, ושאר החמוצים בייצור קיטי יניקה לפיאטים למינייהם, והוכיחה את עצמה פעמים שאי אפשר לספור בתחום הזה.
זה בסה"כ וריאטור של פיאט, אשר החליפו לו את החלקים הפנימיים לברונזה.
למכירה רק עכשיו באי ביי אנגליה- וריאטור ( לא של GSR ) ב 1 פאונד . ( סליחה- ב 99 פני )
מהר לקנות.
http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-156-TS-TWIN-SPARK-CAMSHAFT-VARIATOR_W0QQitemZ160411025559QQcmdZViewItemQQptZU K_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25593e00 97#ht_500wt_1182
אני גם מחכה לתגובות ראשונות בארץ של הוריאטור של GSR, אולי גם אני יחליף, הרעשי דיזל רק הולכים וגוברים..
שבוע הבא אני מרכיב אחד אצלי אני ישמח להעלות רשמים ומסקנות לאחר מכן.
למכירה רק עכשיו באי ביי אנגליה- וריאטור ( לא של GSR ) ב 1 פאונד . ( סליחה- ב 99 פני )
מהר לקנות.
http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-156-TS-TWIN-SPARK-CAMSHAFT-VARIATOR_W0QQitemZ160411025559QQcmdZViewItemQQptZU K_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25593e00 97#ht_500wt_1182
כבר לא משתלם להתעסק עם הוריאטור הרגיל ! רק GSR !
מעכשיו אני קורא לך עידן 360
עכשיו ברצינות, במידה ו-gsr הפסיקו ליצר את הוריאטור המשודרג, למה לא לפנות אלייהם בבקשה לייצר כמות מסויימת של החלקים הפנימיים העשויים נחושת במחיר סימלי ולשלוח לישראל.
בארץ תתאגדו קבוצה תשיגו מחיר קבוצתי למישהו אשר יתקין בוריאטור שיש לכם כבר ברכב את החלקים הנ"ל וזהו, יש לכם וריאטור gsr.
הדבר הכי טוב זה שאין מכס, ומשלוח בטח לא יעלה יקר.
סתם רעיון
רעיון טוב במידה ויש לך את החלקים הפנימיים אין שום בעיה הוריאטור ניתן לפירוק מלא.
superanime30
08-03-10, 11:37
ערן מי אמר שאין מכס?
*** הצעתי רעיון, ממש לא בשבילי כי אני לא צריך את החלק.
אני מאמין שלא יהיה מכס על כמה חתיכות ברזל, ברור שלא אם תעשה הזמנה של יחיד.
אם תרצו ללכת על זה תצטרכו כבר לדבר עם gsr אם הם בכלל יסכימו, ולבדוק עלויות משלוח וכדומה.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.