התחבר

View Full Version : צריך עזרה בייעוץ בקשר לקניית רכב

mao0or
03-03-10, 02:43
DYNAMIC 16V SPICE אוט' 1.3 (פיאט פונטו ספייס) 2006

כמה שאלות :)

1. איזה בעיות כלליות יודעות יש לרכב ?
2. מה הצריכת דלק המומצעת שלו בעירוני ובבין עירוני?
3. האם בגרסת האוטמט יש בעיות עם הגיר?
4.ובגלל שנפח המנוע קטן מאיזה קילומטר לא לקנות?
5. מה היתרונות של המכונית ?

תודה רבה לעונים :]

Caveman
03-03-10, 15:35
חיפוש הרצת?
יש שם תשובות לכל השאלות ששאלת.

mao0or
03-03-10, 19:51
כן *** אני לא כל כך מבין במכוניות ולא כל כך הבנתי מה הדגמים ומה כל אחד אומר הבנתי רק שelx זה הדגם הכי מפואר כיביכול אבל שאני עושה חיפוש זה כמעט לא מוצא יש מלא דגמים כמו active spice 16v מזה אומר ? ואם אפשרי שתענה לי על שאר השאלות

Caveman
03-03-10, 20:53
תנסה להתחיל מכאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739

mao0or
04-03-10, 11:29
נכנסתי לשם אבל עדיין אני לא מבין כל דגם ומה הוא יש כל כך הרבה דגמים ובשוק הם כתובים בכלל אחרת ! במקום לטחון מים זה רק כמה שאלות בודדות יש אפשרות שרק תענה לי וזהו ?

Caveman
04-03-10, 19:24
ידידי, זה בדיוק העניין.
לטחון מים זה בדיוק הסיבה ללמה יש את אופצית החיפוש. כולם שואלים את אותן השאלות, ולנו כבר נמאס לענות את אותן התשובות. התשובות אגב הן לא "כן/לא" וזו עוד סיבה ללמה כדאי להריץ חיפוש.
אם יש לך שאלה קונקרטית, בבקשה. מעבר לזה, המידע נמצא (בכמויות דיי מכובדות) בפורום.
למשל, מה לא הבנת מהקישור שצירפתי?

לשאלותיך בכל זאת,

כדי לדעת את הבעיות הנפוצות אתה יכול לקרוא בפורום.
צריכת הדלק רשומה בקישור שצירפתי לך בצורה מאוד ברורה.
בעיות בגיר? ראה 1. (זה גם לא גיר אוטומטי, אבל גם את זה כתוב בקישור שצירפתי)
נפח מנוע קטן לא קשור לאמינות המנוע ואורך חייו. זו סטיגמה מטופשת. אמינות הרכב נקבעת לפי איך שתטפל בו, ולפי איך שטופל עד עכשיו.
יתרונות? ראה 1 שוב.

Lexxxa
04-03-10, 19:57
מאור, Caveman צודק ב100%.

Caveman, +1 :)

mao0or
04-03-10, 21:27
תשמעו אתם רציניים ? מה כולה שאלתי מי ישמע זה עולה לכם כסף הרצתי חיפוש תאמין לי שלפני שפתחתי תאשכול חיפשתי מה אתה חש מעצמך כולה פיאט פונטו מה עובר עלייך ? מי ישמע בוגטי חפשו את חברים שלכם ילדים אומללים

Lexxxa
04-03-10, 21:51
כן, אנחנו רציניים!

מה זה, נראה לך צ'אט ילדים פה?

זה פורום, יש לו חוקים ותצתרך לכבד אותם!

תגיד לי, מישהו פה עובד אצלך ? אתה משלם פה עבור התשובות ? סה"כ נתלו לך מס' הערות נכונות במקום.

לא יודע לבצע חיפוש? תשאל, נסביר לך. לא רואה פה סיבה להפוך אותנו ל"ילדים אומללים" כמו שאמרת. מישהו פה אמר לך משהו רע?

מה זה משנה פה באיזה רכב מדובר? נראה לי שילד אומלל היחידי פה הוא אתה שלא מסוגל להתמודד עם הערות שנותנים לו. (אני לא יתפלא אם מדובר בילד בין 17-18 שרק קיבל רשיון)

שיהיה לכולם לילה טוב, ויהי מה :).

Caveman
04-03-10, 22:39
תשמעו אתם רציניים ? מה כולה שאלתי מי ישמע זה עולה לכם כסף הרצתי חיפוש תאמין לי שלפני שפתחתי תאשכול חיפשתי מה אתה חש מעצמך כולה פיאט פונטו מה עובר עלייך ? מי ישמע בוגטי חפשו את חברים שלכם ילדים אומללים

שום דבר לא עובר עלי, ואני לא "חש מעצמי".
אין צורך להתעצבן. כל מה שנאמר נאמר מסיבה הגיונית. חבל סתם לקחת את זה למקומות לא הגיוניים. Lexxxa, בבקשה ממך גם כן.