PDA

View Full Version : למה משנה לאנשים איזה יד הרכב?

alon-amos
20-02-10, 01:09
אני החלפתי כבר חמש מכוניות עד היום, ובחיים לא הסתכלתי על הסעיף הזה ברישיון. בטח שגם לא שאלתי. כאילו אם הרכב מוצא חן בעיני, אז אני לוקח. למשל עכשיו, כשהרכב שלי מוצע למכירה, מתקשרים אנשים ולמרות שהוא אחריי אובראול הם ישר אומרים: "מה..יד 6?" רבאק מנוע חדש ברכב את מי מעניין כמה נהגו בו הרי בכל מקרה גם אם אני הבעלים הראשון נתתי לעוד עשרות לנהוג ברכב.

idango
20-02-10, 11:37
נראה לי מאותה סיבה שכל גבר שמחפש בת זוג יעדיף בתולה או מישהי:rolleyes: שלא הייתה עם הרבה גברים לפניו מאשר משהי שהייתה עם 15 או עשרות גברים

גיא127
20-02-10, 12:18
אחלה השווה. כל הכבוד.

גיא .ב
21-02-10, 02:50
נראה לי מאותה סיבה שכל גבר שמחפש בת זוג יעדיף בתולה או מישהי:rolleyes: שלא הייתה עם הרבה גברים לפניו מאשר משהי שהייתה עם 15 או עשרות גברים

לא כל הגברים מחפשים בתולות!
מה אם אתה סתם רוצה "לקרוע את הרכב" ? מה אכפת לך מה היסטוריית הידיים שלו ? :D

ארילו
21-02-10, 15:09
כי רכב שעבר מעט ידיים כנראה טופל טוב יותר מרכב שהחליף הרבה ידיים בזמן קצר.

כמובן שכשמדובר ברכב ישן (10 שנים ומעלה) הגיוני שכל שנתיים - שלוש הוא החליף בעלים.

עידן, לגבי התשובה שלך, כנראה שאתה ממש צעיר עדיין. 15 זה מספר שהוא יחסית נמוך ;)

agent5
21-02-10, 16:01
הסיבה שאני מעלה את דעתי- מעקב אחרי מה שהרכב עבר.
הכל יחסי כמובן- אבל אם אני רוצה לקנות רכב בן 7-8 שנים והוא עבר מעט ידיים, נגיד 1-2, אז קל יחסית לעלות על כל הטיפולים ומה הרכב עבר. בדר"כ הקונה הראשון מעביר את כל הניירת בצורה מסודרת לזה שאחריו.

ככל שהיד עולה, ככה הסיכון עולה שהרכב עבר משהו שקשה לגלות. כמובן שזה לא בהכרח.

סיבה נוספת זה שכל נהג חדש שמקבל את הרכב יעבור תקופת "התלהבות", במיוחד ברכבים ספורטיבים שרוצים לגלות את הגבולות, זה מוסיף בלאי לרכב.

מצד שני, ככל שרכב עולה בגיל, ככב כמה ידיים עבר הופך להיות פחות שיקול. למשל, אם אתה מחפש בנרות פונטו GT, אתה תמצא את זאת שנראית לך הכי שמורה, אתה כבר לוקח בחשבון שרכב בגיל כזה כניראה עבר הרבה ידיים ואין מה לעשות.

idango
22-02-10, 01:11
עידן, לגבי התשובה שלך, כנראה שאתה ממש צעיר עדיין. 15 זה מספר שהוא יחסית נמוך ;)

תסביר ?

alon-amos
22-02-10, 23:50
הסבר: היום נדיר למצוא בחורה שעברה "רק" 15 גברים ***ח כולן...***