View Full Version : טרמפיסטים - כן או לא?
הנה שאלה פשוטה:
אתם אוספים טרמפיסטים?
אם אתם אוספים טרמפיסטים - נא לספר את הסיפור הכי הזוי שהיה לכם עם טרמפיסטים :)
ואם לא - אז למה לא?
אוסף רק כשאינני לבד, בכבישים שבהם ריכוזי מטיילים ואוסף רק מטיילים או חיילים.
היום אני מאוד זהיר ביחס למה שהייתי פעם.
סיפור הזוי?! בבקשה.
בתור נהג:
אזור הכינרת, בחור שנראה כמו מטייל מניף יד. אני עם זוגתי בדיוק חוזרים מטיול אז עצרתי. תמיד אני נזכר באנשים שעזרו עם טרמפ באמצע שומקום. הבחור עולה לרכב ובמהלך הנסיעה אני שם לב למבטא דומה לזה של אל-מבחוח . התחושה לא נעימה וכל הדרך אני עם שתי העיניים במראה.
בתור טייל, לא הזוי אך חוויה נעימה:
לפני המון שנים, יצאנו חבר טוב ואני לטיול מקלעת נמרוד (ליד נווה אטיב, חרמון) לכיוון הבניאס ודרומה. יצאנו מהמרכז בערב במטרה להגיע לקרית שמונה (באוטובוסים) ומשם להתגלגל לכיוון נווה אטיב.
עשר בלילה יורדים מהאוטובוס, תחנה המרכזית קרית שמונה, ובחורה חביבה שהיתה איתנו באוטובוס ראתה אותנו עם תרמילם בגודל מכונית ושאלה לאן פנינו מועדות. אמא שלה בדיוק באה לאסוף אותה אז היא הציעה לנו להצטרף אליה עד לישוב שניר (חלק ניכר מהדרך), שמחנו על ההצעה וקפצנו לרכב.
הגענו לשניר, האמא המשיכה לביתה ואנחנו ירדנו ליד חדרה של הבחורה החביבה. זו, למרבה ההפתעה, הזמינה אותנו לקפה אצלה בחדר. התעכבנו שם כחצי שעה נעימה, הודנו לה מקרב לב והמשכו לדרכנו.
לפעמים זה מפתיע כמה אנשים מוכנים לעזור ולתת לאנשים שאינם מכירים.
לוקח רק אם :
1. מדובר בחיילים,עדיפות לקרביים. מזהה ע"פ הימצאות נשק
2. בחורות נאות :D
3. אם אני לא באמצע שיחת טלפון כי באסה לדבר מול אדם זר
**סייג לכל אלה : אם הם/ן חיכו לטרמפ כשסיגריה ביד שלהם זה אומר שיהיה נורא מסריח באוטו
גם אם הן יכבו את הסיגריה מיד לפי הכניסה לכן שם גז ונוסע בלעדיהם/ן.
סיפור הזוי שניגמר בביתה של הטרמפיסטית ולא נגמר בכוס קפה כמו אצל רענן
שלא ניתן לספר מעל דפי הפורום הנ"ל , יש פה ילדים שרק עכשיו הוציאו רישיון :)
חסרה אפשרות: "כמובן (אבל גר באיו"ש)"
יש לי סיפור הפוך:
אני מחכה בתחנת אוטובוס בירושלים, ולפתע חבר זיהה אותי ועצר לי. שמחתי על ההזדמנות ונסעתי איתו.
חבר שלא ראיתי הרבה זמן, והוא החליט להקפיץ אותי עד הבית (תוספת של כמעט 20 דקות).
בקיצור, הגיע לביתי שתינו קפה דיבורים והוא נוסע לדרכו.
אחרי 10 דקות הוא מתקשר "ניכבה לי האוטו ולא מניע", איפה אתה? "צומת נחשון". טוב אני בא.
מה שקרה זה שבסוף אני באתי ולקחתי אותו הביתה :) מה שניקרא , "שלח לחמך..." :)
elx_master
17-02-10, 15:00
פעם לקחתי בחורה בערבה טרמפ בדרך חזרה מת"א לכיוון אילת, והיא נרדמה ואני שכחתי שהיא בספסל האחורי והגעתי הביתה ואז היא התעוררה והחזרתי אותה הביתה.
האמת ששני הסיפורים הכי הזויים שקרו לי בהקשר לטרמפים היו בקנדה:
הראשון - אני ועוד חבר טיפסנו על צוק שנקרא devil's horns וכשסיימנו לטפס הלכנו לנו בשביל שהיה אמור להגיע חזרה לרכב שלנו. לא ראינו מטיילים אחרים בסביבה אבל עברה אותנו קבוצה של רוכבים על סוסים. אחרי כמה דקות התחיל לטפטף (נו, בכ"ז קנדה בסוף הקיץ). אחר כך הגשם התחזק קצת, ובסופו של דבר זה היה מבול שוטף.
למזלינו קבוצת הרוכבים שבו על עקבותיהם והציעו לנו טרמפ עד החווה שלהם על הסוסים. היה קצת לא נוח אבל בהחלט היה כיף להגיע לשם ולהתייבש מהגשם.
השני - יצאתי ממקום שנקרא killbear park אחרי לילה שטוף גשם וחיפשתי איך להמשיך הלאה. הלכתי עד היציאה מהפארק ושם ניסיתי במשך שעה ארוכה לתפוס טרמפים. בסופו של דבר עצרה לידי ליקולן סטרטצ' עם איש מאוד מחוייט בפנים שלקח אותי הלאה.
לאחרונה אני נזהר לא לקחת טרמפיסטיות לבד.
פעם לקחתי בחורה בערבה טרמפ בדרך חזרה מת"א לכיוון אילת, והיא נרדמה ואני שכחתי שהיא בספסל האחורי והגעתי הביתה ואז היא התעוררה והחזרתי אותה הביתה.
2 הרהורים:
1. אם היתה נראית טוב, זה לא היה קורה.
2. אם אשתך/חברתך רואה אותך מגיע הביתה עם בחורה רדומה במושב האחורי, זה לא נגמר טוב.
זו, למרבה ההפתעה, הזמינה אותנו לקפה אצלה בחדר ( CUP OF COFFE, FUCK OF TEA ) . התעכבנו שם כחצי שעה נעימה, הודנו לה מקרב לב והמשכו לדרכנו.
היה מצב ל GANG BANG, ולא ניצלתם אותו ? :D
לא אוסף טרמפיסטים, בתור חייל גם לא תופס טרמפים.. (וגם כשאני בחופשה אני לא תופס טרמפים).
מה שכן היו כמה פעמים שישבנו בחבר'ה ויצא לי להקפיץ אנשים הביתה לערים אחרות בלי להכיר אותם בכלל..
אבל זה לדעתי לא נקרא טרמפיסטים, הרי אני לא נוסע כשאני פוגש אותם.
היה מצב ל GANG BANG, ולא ניצלתם אותו ? :D
אמרתי חצי שעה נעימה לא?! :lol:
לראות את חבר שלי ערום, לא בטוח שזו חוויה נעימה. :D
היו ימים יפים ותמימים.
תלוי באיזה "מוזה"תופסים אותי! ותלוי גם אם: גשום , חם , נעים , לילה , בוקר חמודה,נאה,מדהימה,!!!
פעם הקפצתי שוטר ונתתי לו הדגמה איך להגיע מהר למהירות חוקית :wink:
אמממ... לא תמיד עוצר אבל אם המצב רוח מרומם אז כן.
הכי מוזר היה ל מישהי דתיה יפה תמניה ויומיים אחרי זה ניפגשנו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ....
והיתברר שהיא לא כזו דתיה וזהו בסך הכל.
הגענו לשניר, האמא המשיכה לביתה ואנחנו ירדנו ליד חדרה של הבחורה החביבה. זו, למרבה ההפתעה, הזמינה אותנו לקפה אצלה בחדר. התעכבנו שם כחצי שעה נעימה, הודנו לה מקרב לב והמשכו לדרכנו.
לפעמים זה מפתיע כמה אנשים מוכנים לעזור ולתת לאנשים שאינם מכירים.
מוזר, בתקופתי הייה לזה שם אחר.
עוצר, כמעט תמיד.
תקראו, יש מוסר השכל בסוף.
עדיפות: סדר יורד
חיילים
מטיילים
דוסים
דוסים שמנים
דוסים שמנים ומזיעים
דוסים שמנים ומזיעים עם מבט מטורף.
(אין לי שום דבר נגד דוסים חוץ מאלה שלא משרתים את המדינה)
בחורות.
בחורות כוסיות.
בחורות כוסיות שעוצרות טרמפים לבד באמצע הלילה.
(בשונה מדוסים, יש לי משהו נגד בחורות, ואני אסביר למה. (ולא, אני לא אוחז כיורים)
לפני כשלוש- ארבע שנים, בצאתי מירושליים אספתי טרמפיסטית חביבה .
(מה אני מזווג את השכל, 'חביבה' עאלק, כוסית אש. )
תוך כדי שיחה הגענו (איך לא?!) לדיבורים על סקס וכו'. (מיד נהייתי "נהג זהיר" 80 כל הדרך,כולל ירידות ;) )
אני, כולי שמח וטוב לב ,מבסוט על הכיוון שהתקבל, חושב לעצמי "אולי יש מצב ללכלך ריפודים" (למען הפרוטוקול, זה הייה בתקופה שעוד הייתי "פנוי להובלה")
אנחנו מתקרבים ללטרון והיא שואלת אם בא לי "להקפיץ" אותה הבייתה, לאלעד, ו"נראה מה יהייה".
כוסית כוסית, אבל 2 בלילה ואני עייף תחת. למי יש כוח לנסוע לאלעד ואח"כ לחזור הבייתה באמצע הלילה?
אני מסרב בנימוס ואז פתאום הבחורה יורה "אז אתה מעדיף שאני אתלונן במשטרה שניסית לאנוס אותי?"
לקח לי כמה שניות להבין מה הבת-זווגנית הזאת אמרה לי.
אמרתי לה "אין בעיה, אני אקח אותך" ובלב התחלתי לקלל אותה. כל הדרך עד לאלעד אני מקלל אותה בכל השפות שאני מכיר (וגם כאלה שלא) משתדל לא לחזור על אותה קללה פעמיים.
בכניסה לאלעד היא מסתכלת עלי, ואומרת לי "מה נלחצת, צחקתי איתך". (חזרתי על כל הקללות, פעמיים ובמהירות)
חייכתי (ובלב חשבתי ,אם לא הייה קיים דבר כזה "מאסר עולם", גם את לא היית קיימת עכשיו) וביקשתי ממנה שתכוון אותי לבית שלה. (שרק תעוף כבר מהאוטו)
היא שאלה אם בא לי לעלות אליה, אמרתי "סבאבה" ו(בלב אני חושב איך אני מעביר אותה דרך מטחנת בשר ועושה ממנה קבנוסים )
הגענו ל"בית" שלה.
אתה בא?
כן, כן, שנייה אני בא.
בשנייה שהיא יצאה מהרכב שמתי גז וזרקתי קלאץ' כמו שבחיים שלכם לא ראיתם.
אני לא יודע כמה זמן לקח לי לצאת מאלעד, מה שאני יודע זה שסובארו קופצת באוויר בפסי האטה.
מאז למדתי כמה דברים:
בחורות שעוצרות טרמפים לבד באמצע הלילה הן פסיכיות.
בחורים שעוצרים טרמפים לבחורות שעוצרות טרמפים באמצע הלילה הם פסיכיים.
אלעד-קריית גת זה יותר רחוק מאילת-קריית שמונה.
מאז לא הייתי באלעד, אני שונא את המקום הזה.
אני בקושי מדבר עם בן דוד שלי "אלעד" מאז. (לא באמת)
תיזהרו, ותמשיכו לקחת חיילים הביתה.
וואי וואי סימון, חתיכת סיפור.
אני באופן אישי לא עוצר לאף אחת ולאף אחד. בדיוק כדי להמנע מהמקרה שקרה לסימון.
אבל,
לפני שבוע חזרתי מקופ"ח בשעות הבוקר, פתאום בכניסה לרחוב קופצת לי בחורה צעירה לכביש ומתחננת שאני יעצור, עצרתי לראות מה היא רוצה והיא ביקשה שאקפיץ אותה לאיזה מוסך שנמצא בסוף הרחוב (זה גם היה בדרך לבית שלי) היא חפרה את השכל ב3 דק' שהיא ישבה באוטו על כל דבר שאפשר חוץ מסקס, אמרתי לה הגענו ועפתי משם. אז מסתבר שלא חסרים אנשים חולי נפש.
r.a20 אתה יודע שכל כביש הוא "בדרך" לבית שלך? אפי' זה שעובר דרך יוקנעם. :)
אתה צודק, אבל המרחק לא היה אפילו ק"מ ואני גם ככה ממשיך באותו כביש ונכנס לחניה שלי כמה מטרים אחרי המוסך. אז זה באמת בדרך.
solomon yacov 111
19-02-10, 19:22
אני לא הוסף טרמפיסטים לאור המצב במדינה באיחוד איני אוסף נוער כי אינני יודע לאן אני יגיע במצב הטוב אני יגיע לבית חולים עם איזה דקירה ובמיוחד אני לא אוסף נשים כי נשים יכולים להכניס אותך לשנים טובות לכלא לכול החברים במועדון כידי שתחשבו על זה שבת שלום ונהיגה בטוחה חזרו הבית בשלום מחר יש עוד יום של חיים יעקב מאילת
כן כן,ואחד מהטרמפים ההזוים שלי ועוד בישראל.
solomon yacov 111
20-02-10, 23:04
לכול החברים במועדון שבוע טוב ובלי לקחת טרמפיסטים יעקב
אז כן אני משתדל לתת לחיילים/שוטרים/סוהרים הסעה...אני גם חלק מהם, אם לי אנשי כוחות הביטחון נותנים טרמפים אז גם אני אחזיר באותה מידה(לפני שבוע רכב של משטרה צבאית הקפיץ אותי עד הבית).
solomon yacov 111
27-02-10, 09:30
תשובה לשוטר אני ביכלל לא מבין אותך בתור איש חוק עם מדים איך אתה ביכלל עולה על טרמפים ולוקח טרמפיסטים אפילו שאילו חילים ושוטרים אתה לא יכול לדעת מה מיסתתר תתחת למדים אני חושב שאתם צריכים להיות דוגמא לאזרחים אבל חבל שזה לא כך תודה שבת שלום וכידאי לחשוב קצת
אלה אנשים שאני מכיר לרוב...חוץ מזה אני לא מתבייש לבקש מטרמפיסט תעודה מזהה ותעודת שוטר או חוגר בנוסף, אני כל פעם מנסה למנוע מאזרחים שתופסים טרמפים במיוחד באזור בית ליד וכל אחד בא בגישה: "מה אכפת לך, חפש למי לרשום דוח תנועה" כמו שציינתי קודם אלה אנשים שאני עובד איתם ומכיר אותם ולא אנשים זרים, במקרה כמו עם השוטר הצבאי שהקפיץ אותי לקחתי ממנו תעודת חוגר ותעודת זהות לאימות וכמה שזה נשמע מגעיל ומפגר לעשות.
חסרה אפשרות: "כמובן (אבל גר באיו"ש)"
יש לי 2 רמקולים אחוריים מקוריים לא בשימוש אני באזור חדרה
למה הטרמפיסטים ביקשו מוזיקה.
מנש המטורף
23-03-10, 01:26
בעיקרון לא לוקח
אבל היה פעם אחת שלקחתי וזה היה נהג מונית תאמינו לי הם יותר גרועים אפילו שהם לא נוהגים
כמה הוא מבלבל תמוח כמו איזה זקן מאחוזת ראשונים
היה עוד פעם שלקחתי שתי נשים לצומת בילו שהיו לבושות די מוזר בלי טא'ץ לשים ליפסטיק כמו שצריך
רק בדרך אחרי שהורדתי אותם נפל לי האסימון שלקחתי טרמפ שתי זונות ***חח
היה פעם אחת שמישהו בא אלי בצומת ורצה טרמפ של קילומטר בערך ואני נסעתי לכיוון אז מה אני יעשה יגיד לא?
היה עלי את האקדח שלי אז אני לא מפחד. ואם יצא לי לראות טרמפיסטית יפה אז למה לא.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.