View Full Version : כמה זמן אמור לפעול מרים שמשות?
כמה זמן אמור לפעול מרים שמשות? רציתי להתקין אזעקה חדשה ובגלל שהמנועים של חלונות החשמל כבר "עייפים" ועולים לאט יש מצב שהחלונות לא יעלו עד הסוף?
יש מצב, מרים שמשות לא עובד לפי זמן אלה לפי עומס, ברגע שהוא מרגיש שיש עומס על החלון (החלון נסגר עד הסוף) הוא פותח את המעגל.
כמו שאמרתי תנסה לשמן את המנוע ולשמן את המסילות של החלון בספריי סיליקון.
יש מצב, פשוט היום הייתי אצל מתקין אזעקות ומערכות ונראה לי שהוא ניסה לעבר אותי הוא אומר לי המרים פעיל רק ל-7 שניות בגלל זה אתה צריך מרים בלה בלה בלה שעולה 450 שקל איזה נוכל גמני הייתי בטוח שזה עובד על עומס והוא ערער בי ספקות סבבה תודה על התשובה אני כנראה ילך למתקין אחר אגב אני רוצה להתקין אזעקה קומפלט כי בטעות עליתי על השלט עם הרכב או שאולי מישהו יודע אם קיימת אופצייה להתאים רק שלט?
אפשר לנסות לקודד שלט חדש, תדבר עם מתקינים.
קודם כל היום התקנתי אזעקה חדשה! עם שלט שבא כמו מפתח של אאודי רק צריך לשכפל עליו את המפתח היא מחוברת להכל כלומר סירנה וינקרים נעילות מרים חלונות. אגב המתקין אמר שהמרים שלי תקין ולכן הוא לא מחליף לי! אבל החלון לא עולה עד הסוף גם הוא המליץ לשמן בספרי גריז (ספרי סיליקון) אז מאיפה רוכשים אחד?
אל תשכח שבמפתח מקורי יש צ'יפ ששולח את הקוד לאימובילייזר, אם רק תשכפל את המפתח הוא לא יעבוד!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.