View Full Version : מצבר או משהו אחר?
שלום .
יש לי בעייה בפונטו (דיזל שנת 2000)
מידיי יום קורה לי שהרכב מסרב להניע כאילו שאין חשמל ברכב, אך זה מוזר מצבר בן 9 חודשים,
יש מיים בכל התאים , הקוטבים מחוברים היטב ולא רופפים , מה הבעייה ? אני כבר משתגע ...
וללכת למקום שקניתי את המצבר זה קצת בעייתי כי אני מבאר שבע והוא נקנה בעכו...
מכיר את זה..
תשמע, תנסה להשאיר אותה משהו כמו יומיים שלושה עומדת ותנתק את המצבר כדי שלא תהיה לו פריקה עצמית.
אחרי זה תחבר, תתניע, תן לה סיבוב בין עירוני קטן של 10-20 ק"מ ותעמיד אותה לעוד יומיים שלושה במצב רגיל (בלי לנתק את המצבר) אבל תנסה לנתק כמה שיותר את כל הדברים האחרים שיכול להיות שישתמשו במצבר כמו מאוורר רדיאטור ודברים כאלה (אל תנתק אזעקה :) ).
אם אחרי הניסוי הקטן הזה אתה תבוא לרכב, תנסה להתניע ותיתקל באותו מצב אתה תצטרך להחליף מצבר או לבדוק את מערכת החשמל ברכב.
אני לא רואה ברירות אחרות, אולי החבר'ה יציעו משהו אחר.
בכל אופן בהצלחה (וראיתי ביד2 שאתה מוכר את הפונטו?!? על מה ולמה?)
יש הרבה קורוזיה סביב הטרמינלים של המצבר?
בדקת אלטרנטור? יכול להיות מצבר חדש לחלוטין, אבל אם האלטרנטור לא טוען אותו כמו שצריך אז יהיה בעיות טעינה/חשמל
יכול להיות גם הכבלים מהאלטרנטור למצבר, צריך לקחת את זה לבדיקה
אני מוכר אותה בצער רב מאוד... אני אוהב את האוטו הזה אבל בעייתי עכשיו שהאישה מוציאה רישיון והיא רוצה אוטומט, וגם יש לי תינוק בדרך אז חייב רכב יותר בטחותי, כרית אויר אחת לא ממש מספיקה.
דבר ראשון מזל טוב!!
גם אני לצערי רכב הבא כנראה ויהיה אוטומט :( , בהתחלה שמחתי שהיא לא יודעת ידני (שלא תנהג על האוטו) אבל שנעבור ביחד היא תשגע אותי.
ואני מקווה שאתה מעביר את כל המערכת קולנוע ביתית שהתקנת ברכב, הבטחת לי השמעה ;)
ח-ח-ח דודי יקרוע וכנראה שאני ימכור אותה עם המערכת קולנוע ביתית, :-) שיהיה לי עוד פרוייקט להרכיב ברכב הבא...
שיהיה במזל טוב, ובהצלחה עם הרכב החדש (איזה שלא תבחר)
וכמובן בהצלחה עם המשפחה :)
בקשר לנושא אז כן זה גם יכול להיות קשר לטעינה העצמית שלו \ אלטרנטור.
בגלל זה אמרתי שווה לבדוק את המעגלים הקשורים במצבר, לדעת אם יש תקלות במה שנכנס ויוצא מהמצבר ולאו דווקא במצבר עצמו.
ואיך בודקים את האלטרנטור? אפשר לבדוק את זה לבד?
לי הייתה בעיה דומה עם מצבר בן 11 חודש ו התאים שלו היו מתים החשמלאי בדק את זה על ידי מבחנה שמראה את "איכות חיי התאים האלקטרוניים של המצבר" זה מעין מכשיר שמודד את המישקל הסיגולי של החומצה "האלקטרולית" ומראה את האיכות של החומר. שווה בדיקת חשמלאי.
חומצה אלקטרוליטית :)
בכל אופן, אם אתה לא חשמלאי רכב מוסמך אין לך שום דרך לבצע בדיקות כאלו בבית (ולא.. רב מודד לא נחשב כתעודת חשמלאי רכב מוסמך ;) )
תקפוץ למוסך תבקש שיבדוק לך חשמלאי את המצבר ואת האלטרנטור.
לא אמור לעלות יותר מידי כי בסה"כ זו לא עבודה רצינית.
אם אומרים לך שצריך להחליף תחזור קודם כל לפורום ותן פרטים, תשלם על בדיקה בינתיים כל עוד הרכב מסוגל להתניע.
שלום לכולם,
i12z. לא ממש הבנתי, פעם מניע ופעם לא מניע? מתי לא מניע, אחרי עמידה קצרה או ממושכת ?
ברגע שאתה לא מצליך להניע הנורות בלוח שעונים דולקים חזק או חלש בעת הנעה?
כי יכול להיות שהסטרטר עושה בעייות ולא מצבר.
צריך לבדוק האם יש זליגת מתח, בודקים את זה עם רב מודד (אמפרמטר),.
צריך לבדוק את מתח טעינה (מתח שמוציא אלטרנטור בזמן שהוא עובד) צריך להיות פחות או יותר 14V , בודקים את זה גם עם רב מודד (וולטמטר).
צריך לבדוק אך המצבר שלך מחזיק עומס, ניתן לבדוק אצל חשמלאי או בחנות שמוגרים בה מצברים (לרוב יש להם את המכשיר).
תבצע את הבדיקות ותחזור עם תשובות, ובהצלחה :)
חבר'ה צריך לדעת לעגן דברים חשובים לפני החתונה....
אשתי, למשל, יודעת ליסוע רק על ידניות! הסברתי לה היטב שלנו לא יהיה רכב אוטומטי משעמם.
ולמזלי, היא אף פעם לא התנסתה באוטומט.
לפני כמה חודשים הכנסתי את ריכבנו (פיאט מולטיפלה 2005) לתיקון פחחות, לאחר שנפגע בדופן ימין, ונשלחתי לשלמה סיקסט לקחת רכב חליפי שכור. הפקידות שם מאוד הופתעו כשדרשתי רק רכב ידני עבור אישתי, שלא נוסעת באוטומט...
למזלי היתה להם גרנדה פונטו ידנית אחת לרפואה, אותה קיבלתי.
ולאלו שרוצים למכור את הפיאט ולקנות אוטומט - עוד לא מאוחר לחנך את האישה. תעשו לה סיבוב ותראו שהשד אינו נורא כל כך.
עוד דבר - בנוגע לכרית אויר נוספת. ממילא צריך לנתק כרית אויר של הנוסע כדי לקחת תינוק מקדימה...
Bruckin. ומה עם אלה שכבר יש להם רשיון לאוט' בלבד ? :)
נ.ב. חברה שלי תלך ללמוד נהיגה ברכב עם גיר רגיל. את זה כבר סגרנו :)
שלום לכולם,
i12z. לא ממש הבנתי, פעם מניע ופעם לא מניע? מתי לא מניע, אחרי עמידה קצרה או ממושכת ?
ברגע שאתה לא מצליך להניע הנורות בלוח שעונים דולקים חזק או חלש בעת הנעה?
כי יכול להיות שהסטרטר עושה בעייות ולא מצבר.
צריך לבדוק האם יש זליגת מתח, בודקים את זה עם רב מודד (אמפרמטר),.
צריך לבדוק את מתח טעינה (מתח שמוציא אלטרנטור בזמן שהוא עובד) צריך להיות פחות או יותר 14V , בודקים את זה גם עם רב מודד (וולטמטר).
צריך לבדוק אך המצבר שלך מחזיק עומס, ניתן לבדוק אצל חשמלאי או בחנות שמוגרים בה מצברים (לרוב יש להם את המכשיר).
תבצע את הבדיקות ותחזור עם תשובות, ובהצלחה :)
אחרי עמידה קצרה בדר"כ הרכב לא מניע, והאורות ברכב ממש ממש חלשים באותה העת.
לי פעם היתה בעיה שהתחילה כך ובסופו של דבר היה לי כויל לא טוב.
אני לא בטוח שאצלך יש כוילים (מנוע דיזל) אבל אם כן יכול להיות שבעקיפין זה קשור.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.