אתגר
05-02-10, 00:15
אז ככה, שלשום נכנסתי לחנות כדי להחליף רמקולים אחוריים פשוט כי המקוריים של פיאט נקרעו כבר (אחרי הכל, 8 שנים).
שמתי נחמדים של פיוניר ב 200 שקל, לא 6X9 אלא 4", פשוט כי אני עוד צריך את המגש שלי שלם.
למרות שהציעו לי + עבודה מחיר לא רע בכלל עבור 6X9, סירבתי.
קניתי, התקנתי, החלפתי עצמאית את הכבלים לכבלים אחרים, בעלי התנגדות קטנה יותר.
היום, אוסף את חבר שלי מהרכבת, הוא עדיין עם מדים ונשק.
קופצים לאותה חנות, מסתבר שקומפוננט 6.5 של רוקפורד עולה 750 שקל לפחות.. אמרתי לא תודה.
נסענו למקום אחר, סגור.
חיפשנו ולבסוף מצאנו, וחבר שלי עשה לי מתנת יום הולדת עם Advent 180W חדשים 6.5" (קומפוננטים כמובן).
כחולים, מתאימים לי לצבע הריפוד בתוך הרכב.
אחרי עבודה לא קלה היות וקשה לעבור את הצמה בזרוע הדלת כדי להעביר כבלים לקרוסאובר.. החלטנו לשים את הטוויטרים על הדלת, לא רחוק מהטוויטרים המקוריים של פיאט שבעודם פועלים.
אני חייב להודות, השינוי מהותי, ולמען האמת, מספיק לי.
אני לא מהחבר'ה שאוהבים באס חזק מידי מתא המטען וכל חודשיים פחחות על צבע סדוק.
נכון, זה לא משהו מיוחד, זו לא בקשה או שאלה.
אבל רציתי לבשר שאני כרגע שמח עם הסאונד ברכב (כל זאת אגב, עם מערכת פשוטה פשוטה של eagleroad, ובלי מגבר).
ערב טוב שיהיה לנו :rolleyes:
שמתי נחמדים של פיוניר ב 200 שקל, לא 6X9 אלא 4", פשוט כי אני עוד צריך את המגש שלי שלם.
למרות שהציעו לי + עבודה מחיר לא רע בכלל עבור 6X9, סירבתי.
קניתי, התקנתי, החלפתי עצמאית את הכבלים לכבלים אחרים, בעלי התנגדות קטנה יותר.
היום, אוסף את חבר שלי מהרכבת, הוא עדיין עם מדים ונשק.
קופצים לאותה חנות, מסתבר שקומפוננט 6.5 של רוקפורד עולה 750 שקל לפחות.. אמרתי לא תודה.
נסענו למקום אחר, סגור.
חיפשנו ולבסוף מצאנו, וחבר שלי עשה לי מתנת יום הולדת עם Advent 180W חדשים 6.5" (קומפוננטים כמובן).
כחולים, מתאימים לי לצבע הריפוד בתוך הרכב.
אחרי עבודה לא קלה היות וקשה לעבור את הצמה בזרוע הדלת כדי להעביר כבלים לקרוסאובר.. החלטנו לשים את הטוויטרים על הדלת, לא רחוק מהטוויטרים המקוריים של פיאט שבעודם פועלים.
אני חייב להודות, השינוי מהותי, ולמען האמת, מספיק לי.
אני לא מהחבר'ה שאוהבים באס חזק מידי מתא המטען וכל חודשיים פחחות על צבע סדוק.
נכון, זה לא משהו מיוחד, זו לא בקשה או שאלה.
אבל רציתי לבשר שאני כרגע שמח עם הסאונד ברכב (כל זאת אגב, עם מערכת פשוטה פשוטה של eagleroad, ובלי מגבר).
ערב טוב שיהיה לנו :rolleyes: