התחבר

View Full Version : פונטו ספייס

wncrazy
03-02-10, 20:34
לאחר חיפוש של שדרוג לרכב חדש יותר הכיוון הוא הפונטו התקציב הוא כ25K לא כולל ביטוחים ויישור קו..
לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי את מה שחיפשתי.
יש לי מספר שאלות:
דבר ראשון איזה שנתון נחשב למוצלח יותר(עד 2005) איזה דגמים מומלצים\אמינים יותר..
לגבי התיבות האוטומטיות עד כמה עמידות(קילומטראז')?
איזו עדיפה הרובוטית או הרציפה?כמו כן מה ההבדל בין צריכת הדלק בינן לבין הידנית?
בקיצור מהו הדגם המומלץ ביותר ולמה?מה מידת המיקוח(כלומר כמה הוא נמכר בתכלס ולא לפי לוי יצחק)?
תודה מראש לכל העונים
ערב טוב
קיריל

wncrazy
09-02-10, 21:57
לאף אחד אין תשובה?

Carioca
10-02-10, 00:26
אנסה לעזור לך קצת או לפחות לכוון...
לי יש ספייס 2001 אוטומטית דגם ELX. אני מאוד מרוצה מהאוטו, לא נכנס איתו למוסכים והוא לא תוקע אותי. מגיע פעם בשנה לטיפול שנתי במוסך מורשה שמומלץ כאן בפורום, זה לא זול אבל אני מניח שטיפול אצלם בשילוב עם טיפול ונהיגה נכונים שלי נותנים את השקט התעשייתי עם האוטו.
בתקציב שלך אני בספק אם אתה יכול בכלל לפזול לכיוון שנתוני 2005. אני מסתכל מדי פעם ביד 2 מתוך סקרנות ורואה שם מכוניות פונטו ספייס לא מי יודע מה (בלשון המעטה) ואלה שכבר מוצלחות גם מעל המחירון.
אני מעריך שאתה צריך להסתכל יותר אל שנתוני 2001-2. כמובן תלוי אם אתה רוצה ידני/אוטומט או דגם חזק יותר (ומומלץ יותר) כמו ELX, זה משפיע על המחיר. כמו כן קילומטרג' סביר, מספר ידיים וכו'...
חשוב מאוד שתיקח את הרכב לבדיקה ואם אפשר גם למוסך מורשה של פיאט, שם יחברו את הרכב למחשב, יראו את ההיסטוריה שלו ויתנו לך הערכה +- כמה עליך להשקיע בו ליישור קו.
אני, למשל, פעלתי כך לפני הקנייה. עשיתי לו יישור קו רציני, עלה לי לא מעט אבל היה שווה.
מצרף לך קישור עם כל המידע על פונטו ספייס מהדגם הרלוונטי, יש שם המון מידע כולל לגבי צריכת דלק. בהצלחה.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229

Caveman
10-02-10, 01:15
תציץ בשרשור שמופיע בחתימה שלי בתור התחלה.
אחרי זה נמשיך משם :)

wncrazy
11-02-10, 00:42
כמו שאמרתי ביצעתי חיפוש וקראתי את השרשור שלך
אבל לא מצוין שם שום דבר לגבי אמינות וכאלה...