View Full Version : למכירה כל החלקים האפשריים לפיאט בראבה (חלקם מתאימים גם לבראבו)
למכירה כל החלקים האפשריים לפיאט בראבה 1600 16V שנת 97(חלקם מתאימים גם לבראבו ומריה)מחירים בריצפה! למעוניינים 0526765588
איזה שנה הבראבה?
כמה אתה רוצה על מחשב + סוויץ' ?
מחשב וסוויץ מחר תיהיה לי תשובה ***(אני יבדוק שהם עדיין קיימים..)
גם אני מעוניין לדעת איזה שנה
איזה שנה הבראבה?
כמה אתה רוצה על מחשב + סוויץ' ?
הסוויץ' חייב להגיע ביחד עם המחשב?
כי יש לי סוויץ' (והאמובילייזר שלו) למכירה...
כן. הם חייבים לבוא ביחד. קוד של האימובילייזר מקודד במחשב.
למעשה צריך את מחשב נהול המנוע, מתג ההצתה עם המפתחות ואת יחידת בקרת האימובילייזר (פיאט קוד) שמקשרת בין מתג ההצתה (דרך האנטנה שסביבו) אל מחשב נהול המנוע.
בברכה - רפי לין
חברה יש מחשב מנוע יש גם סויץ אבל אני לא יודע מה עלה בגורלו של המפתח מי שבכל זאת מעוניין 300 ש"ח גמיש
יש ברכב הזה סלילי הצתה או חוטי הצתה ? מאיפה אתה ?
כמו שרפי אמר מחשב ואימובלייזר וסוויץ' לא יעבדו בלי מפתח. יש אופציה לפרוץ את המחשב אבל זה עוד תוספת של מזומנים.
יש לך מנגנון ומנוע לחלון חשמל ? צד נוסע קדמי ?
כמה ?
מה זה בולמי תא מטען? אתה מתכוון לאלו שמחזיקים את הפג'אז'? כן, הם קיימים אבל הם לא תקינים *** הם לא מחזיקים את הפגאז' פתוח
ראיתי רק עכשיו את ההודעה מצטער על האיחור כן יש לי מנגנון ומנוע לחלון חשמל המחיר הוא 150 שקל
אלון, יש מצב שתחפש את המפתח ?
אם תמצא אני יקח את המחשב.
אני יגיד לך את האמת קיימים אצלי שתי מפתחות של הרכב שלי(אחד אני משתמש ואחד ספר). ועוד שתיים שהם אותו הדבר כלומר מקוריים בצבע כחול כנראה של הבראבה בגלל שאני לא בטוח מי של איזה רכב ניסתי לדחוף את שלושתם לסויץ אבל אין לי שמץ למה אף אחד מהשלושה לא רק שלא מניע אלה בכלל לא נכנס לסויץ אתה מבין? כאילו אין דברים כאלה הרי יש לי סך הכול 4 מפתחות מתוכם 2 של הבראבה (הרכב הזה היה מניע ונוסע לא מבין אך זה לא מתאים עכשיו..) אם אתה רוצה לנסות את מזלך עם המפתחות אתה מוזמן
איפה אתה גר ?
דיברת איתך פעם בטלפון לגבי צנרת :)
נשאר לך כוהל הצתה, משבאת דלק? אני צריך לעשות בדיקה באוטו שלי, במידע ויעזור אני יקנה את החלקים.
כן נשארו הדברים שרשמת ונכון אני נזכר בשיחה הנ"ל אני גר ליד לוד
מושב זיתן משק 67 זמין בבית כל היום.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.