View Full Version : בעיות חימום- כניראה ראש מנוע
ראשית כל: יש לי פיאט פונטו ספייס 2001.
הסיפור התחיל ככה, אתמול בלילה נסעתי והמד חוםה ראה כי התחיל לטפס כרבע מעל מה שמותר.. ויורד הוא לרוב על מצב נורמלי ואז טיפה עולה 2 פסים ושוב חוזר..
הבוקר לקחתי אותך למוסר שאני נורא סומך עליו בתחום הזה - מוסך רדיאטור רחובות, הוא לא איתר נזילה ואמר כי יש המון אוויר במערכת.. הוא לא יכול לאתר כרגע, יש סיכוי שזה כניראה הראש מנוע אמר, לך למוסך אחר שאתה סומך עליו שלא ינסה לדחוף לך סתם ראש מנוע, שיברר אם הוא מוצא את הבעיה.
לקחתי את המותק שלי למוסך דניאל באשדוד (מורשה) בוריס קיבל אותי שם... פירק כבלי הצתה, פלאגים ועוד (תוך כדי שהוא הוציא את הכבלים, הם נקרעו ואמר שזה כבר בלאי - והחליפו לי כבלים ב-330 שקל), הוא אמר כי ברכב ישנן 2 מערכות, מים וגז והן נפרדות ואסור שיתערבבו יחד, הוא הראה לי שברגע שהוא מחבר אוויר (או משו כזה) למנוע הוא מראה כאילו המנוע עובד, והראה לי כי המים מתחילים לעלות כלפי מעלה ולצוף (בעקבות כך שיש אוויר והמערכות התערבבו או משו)
הוא טען כי יש לבדוק את הנושא לעומק ולא רוצה סתם לזרוק לי אפשרויות.. הם רוצים לפרק לי את הראש מנוע.,
כרגע הרכב נוסע במצב טוב, האוטו לא מתחמם בכלל... ובול על החצי ולכן אני שואל. ובכמה נזק דעתכם אני אצא.. (בנוסף אמר כי אני צריך להחליף פלאגים למה גם לא מקוריים והמצב שלהם בכלל לא טוב)
הוא הציע לי בחום להשאיר את האוטו כדי לא למנוע נזק נוסף, אך מסיבות שלא אפרט כאן פשוט לא יכולתי, אני אניח שם ככל הנראה את הרכב על הבוקר לבדיקה לפירוק ראש מנוע
רציתי להתייעץ פה מה לדעתכם קורה פה וכמה לדעתכם הכל יצא
תודה רבה, נתי
תמונות מצורפות...
http://i49.tinypic.com/nlpq4k.jpg
http://i48.tinypic.com/n1vtx4.jpg
http://i45.tinypic.com/21e9e1f.jpg
אם עשו בדיקת לחץ והמים עלו, אז צריך לפרק ראש כדי לראות מה הנזק.
פלגים אלה היית צריך להחליף מזמן
תגיד תודה לאל שעדיין מתפקדות
בכל רגע יכול להחליט הפלג להשרף ולתקוע אותך בכביש במקרה הטוב במקרה הרע ידפוק לך קויל
לגבי ראש מנוע לדעתי הנזק תלוי בכמה פעמים התחמם האוטו אם היה בלאי קטן בראש וכבר פתחו הייתי אומר להם לעשות ראש מנוע מכעת מאשר עוד זמן מה
ברא,
לפני התקלה הזו לפני חודש-חודשיים לערך, הייתה תקלה באוטו שהאוטו התחמם עד הנורה (התרמוסטט ניתקע) התקלה טופלה יום אחריי והכל חזר למצב רגיל
בגלל זה אני אומר איך הגיוני שהבעיה נבעה עקב התחממות... כאילו איך הראש נדפק מפעם אחת של חום ? מה הבעיה עדיין שיש חום באוטו לא הבנתי איך הכל מתקשר בעצם?
ואשמח לדעת מה זה קויל
שכחתי לציין, - האם כדאי לתקן את זה כרגע? או ניתן ואפשרי לדחות את זה במספר ימים.?
היי נתי,
הייתי לי בעיה דומה מאד...
יש לי גם פיאט פונטו שנת 2000. לפני כשבועיים אני נסעתי במכונית ופתאום נדלקה נורה אדומה של מנוע חם. מייד עצרתי בצד ופתחתי מכסה מנוע לצינון המנוע החם. לאחר התקררות המערכת בדקתי מים והיו מים חמים שעלו למעלה. ליתר ביטחון הוספתי עוד מים ירוקים למייכל של הרדיאטור (יש לי תמיד מים ירוקים למכונית בבגאז') נכנסתי למכונית והתנעתי והכל בסדר ושום מנורה אדומה לא דולקת... המשכתי לנסוע והכל תקין. שבוע שלם נסעתי והכל בסדר. שבוע שעבר אני נוסעת ושוב נדלקת מנורה אדומה של חום המנוע. פעם ראשונה חשבתי אולי זה היה במקרה, אבל אור אדום פעם שניה זה כבר לא צחוק וחייב בדיקה. בקיצור כרגלי מרימה מכסה מנוע מחכה לצינון ואז שהוספתי מים למייכל המים יצאו בגלל אויר במערכת. הסתכלתי מתחת למכונית ואין שום נזילת מים מתחת לצנרת ולמנוע. אם יש אויר במערכת המים אז יתכן מאד שמים נכנסים למנוע. התיעצתי טלפונית עם אבי והוא אמר לבדוק עם יוצאים מים מהאגזוז או יש רטיבות מהאגזוז. אכן בדקתי וטיפות בודדות של מים נזלו לאט לאט מהאגזוז. לכן תפעיל מנוע ותבדוק עם יש נזילת מים או רטיבות בצינור האגזוז. אם זה קורה סימן שמים ממערכת המים נכנסים למערכת המנוע ויוצאים באגזוז. נסעתי למוסך עם אבחנה של כניסת מים למנוע. הראש המנוע פורק ואכן שם הייתה הבעיה.
שיהיה לך בהצלחה :)
ענו על כל שאלותיי :)
מומלץ לקרוא את האשכול הבא מCARSFORUM
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=303284
בוקר טוב
תיראה הבעיה שיש לך באוטו היא כמו שלי בדיוק
יש לי פונטו 2001 עם 89000
יש שלי את הבעיה עם האויר בתוך המערכת שמשגע את המנוע
המוסך שאני מטפל בו הוא מוסך שמשון ביהוד
מצאו שהבעיה הזו מוכרת לאחר בדיקה הכנסת אויר בלחץ התגלה נזילת מים באטם של הראש
אני ממליץ לך לנסוע לשם ויבקדו לך את כל המערכת בדיקה לא עולה כסף ::
אז כרגע מנהל המוסך התקשר אליי, דניאל וזה מה שקורה שם:
בבירור איתו מתברר כי הראש מנוע בפנים אכול,
דבר שדורש ממנו לעשות את הדברים הבאים:
ראש מנוע - שיפוץ,מילוי, השחזה
שמן
פילטר שמן
פלאגים
נוזל קירור
רצועת מנוע
טיימינג
מיסב מותח של הטיימינג
(בנוסף אני עושה גם טיפול טיימינג למי שלא שם לב)
הכל כולל הכל , 4400. משתלם?
SX - קיבל את הכינוי Active בארץ.
מנוע: 1242 סמ"ק, 8 שסתומים. 2 לכל צילנדר קאמשפט יחיד. 4 צילנדרים בטור.
הספק: 60 כ"ס ב5000 סל"ד.
מומנט: 10.4 קג"מ ב 2500 סל"ד.
תיבת הילוכים: ידנית 5 הילוכים. תיבה ידנית רובוטית בעלת 5 הילוכים.
איבזור: בדומה ללפני מתיחת הפנים + מראות צד חשמליות. ABS בכל השנים.
(אני על גיר ידני)
איזה ספייס יש לך?
קח מנוע חדש מיבוא יחזיק יותר זמן בפחות כסף
הטיפול כבר מתבצע, בעזרת השם בוריס ודניאל מטפלים לי אחלה ברכב, ועד מחר יהיה מוכן .. (זו ההערכת זמן שהם נתנו לי..)
אכן זה הנזק שחשבתי עליו מקודם ורק שתדע שזה התחיל מהחום שהגיע עד המנורה
אני אומר חבריה תמיד שימו עיין על שעון החום אם יעלה קצת תעצרו בצד כי זה רק הולך ומחמיר נזק
לדעתי אם זה מוסך מורשה אז המחיר דיי בסדר
תחשוב כי הם כבר מפרקים ראש מנוע אז לך על זה אחרת אם תעשה טיימנג בנפרד יגבה ממך עוד יותר כסף
תדאג שיחליפו מחזרי שמן שמה אם כבר פותחים אז יללא לא שווה להתעסק עם זה כל יום ואז לקלל את פיאט ולרדת על האיכות
שיבדקו מה עם משאיבת מים
אחרי טיפול הזה יש לך עוד 100אלף ק"מ לעשות בראש שקט
בהצלחה עדכן אותנו
ברא תודה רבה לך על התגובה הרצינית
סה"כ זה מוסך מורשה, חלקים מקוריים, חבר'ה רציניים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות
אני אברר איתם בדיוק מה שרשמת על מחזרי שמן, בנוסף, אני הולך להגיד להם שהרכב לא יוצא מהמוסך עד שהם לא בודקים כל בורג קטן וצינור, אני לא רוצה לשמוע מהרכב יותר לשנה הקרובה :)
אז הכל בא לידיו בשלום,
עבודה נהדרת של מוסך דניאל בע"מ ( מורשה של פיאט באשדוד ) - אשר בקרוב ארשם עליהם ביקורת מעולה
אני מצוטט מהחשבונית מה הרכב עבר:
עבודות:
פוה ראש מנוע
פוה ראש מנוע לגורמים
פוה רצועת מנוע
עבודות חוץ:
ע. חוץ שיפוץ ראש מנוע
חלקים
ראש מנוע
ער' סתמים לראש
רצועת תזמון פונטו
מיסב
מסנן שמן
פלגים
פרפלו - נוזל קירור
שמן מנוע
חגורה למנוע
בנוסף, התבצעה החלפת נגד לונטה (לא יודע בדיוק מה זה, שפועלת כאשר המנוע חם, הונטה עבדה רק במצב השני, דניאל גילה זאת, והחליף את הנגד, על חשבונו!, וכעת הונט עובדת נהדר.)
קיבלתי מחיר נפלא, אשר השתנה ולא כמו שנרשם פה, פשוט מקצוענים. מומלץ בחום,
קיבלתי הוראה לחזור למוסך לאחר עוד 300-400 קילומטרים נסיעה (בערך שבוע אצלי)
לחיזוק ראש מנוע למשך 3 שעות על חשבונם.
בנוסף :lol: קיבלתי בונוס בצורת 2 מחזיקי מפתחות FIAT :)
החלק החשוב!! - תמונות!:
איזה כיף באמת שמח בשבלך נכון שזה כואב בכיס ולפעמים התשלום על הרכב בא לא בזמן
רק תאמין לי כעת יש לך לנסוע בראש שקט חיוך מלא ולהנות מאטלקיה חמודה
בהצלחה
תודה רבה לך, אשמח לשמוע מה דעתך על החלקים שיצאו מהרכב, מה דעתך עליהם? המצב היה עד כדי כך רע? מה היה קורה לו הייתי מתעכב עם הטיפול וממשיך לנסוע
אני חייב להשיג מחזיקי מפתחות כאלו! יש מישהו שיודע מהיכן ניתן להשיג כאלו (מבלי לעשות טיפול ב5 אלף.
בקשר לטיפול שעשית הכל חיוני ברור רק הכי קריטי זה אטם ראש מנוע
בעיקר שהולך ראש מנוע וממשיך לנסוע על זה אז עניין של זמן קצר עד שיידפק הבלוק אם לא יתפוצץ ותחפש מנוע שלם ועוד כמה דברים בדרך
הנגד של המאוור זה צעד מאוד חכם להחליף כי תקשיב שהמאוורר עובד רק על מהירות 2 זאת אומרת שהוא יעבוד אחרי שיתחמם קצת יותר מאשר היה עובד על מהירות 1
כעת המאוורר יעבוד על מהירות 1 בזמן המדוייק שיתחיל להתחמם המנוע וגם פחות צריכת חשמל ולדעתי הכי כיף שאתה לא שומע הקול המעצבן של המאוורר
אז בהצלחה רבה תהנה
ברא. מה הקשר לפיצוץ או "דפיקה" של בלוק?
גם אחרי כניסת נוזל קירור לשמן הבלוק לא מתפוצץ.
אחרי כניסת מים לשמן כבר השמן לא מקרר כי כבר מהול עם מים ןהשמן נשאר מלמטה והמיים צף בתוך הצלנדר נוצרת שחיקות מרבית ואף איבוד אנרגה עצום כתוצאה מחיכוך וחום שמה
Q=-D E הנוסלה שלפייה הכל מתרחש חום שווה הפרש של אנרגיה קניטית
ותאמין לי בטנק כבר התפוצץ לנו הבלוק מנוע רק ברור שבפיאט הדבר יקח המון זמן יחסית לטנק רק זה יקרה בסוף
בקשר למחזיק מפתחות, השבוע הזמנתי מפיאט ספר רכב לפונטו 01 שלי, בקובץ פי די אף, וקיבלתי אותו בדואר + מחזיק שלהם. גימיק חמוד ושירות מעולה. הכל בחינם.
כנ"ל, לך למוסך הקרוב , או תתקשר אליהם, ותבקש. הם יביאו לך. :) זה פירסום מעולה מבחינם.
בקשר למחזיק מפתחות, השבוע הזמנתי מפיאט ספר רכב לפונטו 01 שלי, בקובץ פי די אף, וקיבלתי אותו בדואר + מחזיק שלהם. גימיק חמוד ושירות מעולה. הכל בחינם.
מה זה הספר טיפול
זה הספרשקונים את הרכב ???
חיובי
הספר הטכני של הרכב שמראה את כל המידע עליו
ברא, חס ושלום :), אני לא מזלזל.
אני אישית לא ראיתי אף פעם שבלוק מנוע מתפוצץ כתוצאה מאטם ראש שרוף.
אבל לך תדע, הכל יכול יכול להיות :wink:
תאמין לי LEXXXA שזה קורה בטנק עם מנוע בעל 12 צלדנר זה לא הכי נעים בעולם
יש לזה קול לא קטן בכלל כאילו המנוע מתפרק לחלקים כה קטנים
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.