View Full Version : תוצאות בדיקה מעלות שאלה
שלום לכולם אני חדש פה ומקווה שתעזרו לי
אתמול לקחתי לבדיקה רכב מסוג פיאט פונטו 2001 ELX 80 כ''ס
הכל יצא בסדר רק הערה אחת מעלה בי ספקות ושאלות והיא "סימני דליפה בין ראש מנוע ובלוק"
מחירון הרכב בלוי יצחק הוא 18000 לאחר שקלול כי זה רכב יד ראשונה עם 117 אלף ק''מ.
הבנאדם רוצה על הרכב 16000. השאלה שלי אליכם היא כזאת האם בכל זאת כדי לקחת את האוטו וכמה בערך יעלה לי לתקן ת'בעיה?
תודה מראש, ולדי
לתקן הבעיה אתה צריך לעשות ראש מנוע כנראה האטם שמה נשחק ובשל להחליף אותו יש לפרק ראש מנוע לעשת לו חריטה ולהרקיב אטםחדש
סיפור זה יעלה לך לא פחות מ2000שקל
בצע חיפוש - מחלה ידועה של פונטו.
אם מדובר באמת בראש מנוע - זה דגם הELX עם מנוע 16V - כ-4000 שקלים במוסך מורשה.
fiat-agent
18-01-10, 14:42
אם כבר לקחת את הרכב לבדיקה ושילמת למה לא קיבלת הצעת מחיר??
בכל מקרה במידה ויש צורך ביישור ראש באמת יכול לעבור את ה-4000 ש"ח
אני אישית לא הייתי לוקח
גש עם הרכב למוסך רציני (עדיף מורשה) שיתן הערכה של הנזק. לעיתים מכוני הבדיקה רושמים שטויות בכדי לכסות על עצמם. בכל מקרה, כפי שאמרו לפני, ראש מנוע ב-16V יעלה מעל ל-4000 ש"ח ולכן כדאי לשקול מה עושים.
וואלה חבר'ה תודה רבה לכולכם...באמת התקשרתי אליו ושאלתי אם הוא מוכן לקחת למוסך מורשה אז היום נסענו והכנסנו ת'אוטו למוסך לתיקונים
למזלי נפלתי על בנאדם טוב...שוב תודה לכם ואשמח לעצות לגבי הרכב עצמו
וד''א מישהו יודע אולי מה ההבדל בין סוכן ביטוח לסוכנות ביטוח?
בגדול מאוד, בשרשרת הביטוחים ישנם שלושה מעורבים.
1. חברת הביטוח - היא זו שמחזיקה בהון הכספי למקרה של פיצוי וגובה את הכסף מהלקוחות.
2. סוכנות ביטוח - מעין שלוחה דרכה חברת הביטוח מפיצה את הביטוח ללקוחות. דרך הסוכנות מבוצע כל הקשר אל הלקוח במקרה של תביעה וכו.
3. סוכן ביטוח - אדם שהוסמך לשווק ביטוח בהתאם לתחום הספציפי (אלמנטרי \ חיים ...) אף אדם אחר לא יכול למכור ביטוח למעט אדם שהוסמך כ"סוכן ביטוח". הוא יהיה איש הקשר שלך במקרה של בירור\תביעה וכו.
סוכן הביטוח יכול להיות הבעלים של הסוכנות אך גם יכול לעבוד תחת סוכנות כ"איש מכירות" של אותה הסוכנות.
וואלה תודה רבה על ההסבר מאוד עזרתה לי
בעז''ה השבוע אני יביא אותו. יש עוד עצות כלשהם?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.