View Full Version : נזילת דלק
שלום לכולם.
אחרי כמה וכמה פעמים שאני מריח דלק, כשאני חונה או משתולל עם האוטו מצאתי את הבעיה. ראיתי שיש לי נזילה של דלק כשהאוטו חונה עקום(האחורה למעלה והקדימה למטה), הנזילה היא מהטנק דלק(מיכל הפלסטיק השחור מתחת לאוטו). הנזילה היא רק כאשר האוטו עקום או כאשר האוטו בתזוזה חדה. היסתכלתי מתחת לאוטו אין לי חור בתחתית ולא ראיתי חור כשהסתכלתי מהצדדים, עד איפה שיכולתי להגיע. נגעתי עם היד מלמעלה וגם שם היה רטוב, אבל אין גישה לראות משהו.
יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות?
למישהו היה משהו דומה ?
יש מקום שאני יכול לגשת אליו שיבדקו לי מה הביעה ?
שתי מקומות עיקריים לנזילה הם: צינורית דלק עליונה (בין הפתח מילוי לטנק), והמשאבה עצמה.
לצינורית צריך לפרק טנק. בשביל המשאבה צריך לפרק מושב אחורי ואז לפתוח את המכסה שלה ולראות אם רטוב. אז תתחיל מהמשאבה.
במיכל מלא לא נוזל בקו ישר ?
צריך לפרק את המיכל ולראות מאיפה הנזילה.
במיכל מלא לא נוזל בקו ישר ?
לא, בדקתי כמה פעמים.
צריך לפרק את המיכל ולראות מאיפה הנזילה.
טוב, עוד פרוייקט מתחיל. אחרי כל הבדיקות אני אעדכן.
אז זאת אומרת שאתה עושה יותר מ-16 ק"מ לליטר אם יש לך נזילה
מתי יושבים שוב על צלחת אורז? :D
שיהיה בהצלחה
בדרך כלל זה החיבורים של המיכל נסדקים ונוזלים
שיהיה בהצלחה
8-O מי מצליח לעשות 16 ק"מ לליטר עם HGT ?!?
את זה תשאל את מיכאל:rolleyes:
אני אבדוק לגבי הסדקים, הכל אפשרי אם רוצים :D.
ביום שבת הקרוב אני הולך לפרק את המיכל, ואעדכן עם סט צילומים של הפירוק.
8-O מי מצליח לעשות 16 ק"מ לליטר עם HGT ?!?
זה לא כל כך מסובך.
רכב תקין, נסיעה חלקה ותגיע לזה.
אני הגעתי ל15.3 מספר פעמים. אבל זה היה עם מזגן.
*** יש הבדל של שמיים וארץ בין איך שאתה נוהג לבין איך שמיכאל נוהג
להרביץ עם הרכב ולעשות 16 ק"מ/ל לא הגיוני
שיהיה בהצלחה
אתה ממשיך איתי :smile:, אני לא סיפרתי לאף אחד על החוויות עם החול:D ?!
*** יש הבדל של שמיים וארץ בין איך שאתה נוהג לבין איך שמיכאל נוהג
להרביץ עם הרכב ולעשות 16 ק"מ/ל לא הגיוני
אני לא מרביץ, לפעמים. האוטו אוכל אצלי קבוע 1/12.5 ומחוץ לעיר באמת מתקרב ל16. לפני חודש נסעתי לאילת אוטו מלא 4 חבר'ה, עשיתי 780 ק''מ על 47 ליטר בול.
חח נראה לי בקצב הזה הפיאט הבאה תהיה 4x4 :D
זה לא כל כך מסובך.
רכב תקין, נסיעה חלקה ותגיע לזה.
אני הגעתי ל15.3 מספר פעמים. אבל זה היה עם מזגן.
אתה מתכוון לממוצע? כי אם מדובר במילוי דלק, איפוס המד-אוץ ונסיעה בכביש בין-עירוני במהירות שיוט רצופה למשך זמן ממושך, אז הוא יראה לי צריכה של 1 ל 15,16. אבל אם אתה מגיע לממוצע של 16 ק"מ לליטר על מיכל דלק שלם - אני מוריד בפניך את הכובע.
ממוצע של מיכל דלק אחד יוצא לי בערך ליטר ל10-11 ק"מ, סביר לכל הדעות לא?
אני מדבר על מדידה לפי ק"מ לליטר שם פול נוסע שם פול ובודק. אצלי קבוע אוכל 1-12.5 עירוני/בין עירוני, ועם אני רגוע בלי הרבה גז אז באמת אוכל אחד ל -15 פלוס.
אתה מתכוון לממוצע? כי אם מדובר במילוי דלק, איפוס המד-אוץ ונסיעה בכביש בין-עירוני במהירות שיוט רצופה למשך זמן ממושך, אז הוא יראה לי צריכה של 1 ל 15,16. אבל אם אתה מגיע לממוצע של 16 ק"מ לליטר על מיכל דלק שלם - אני מוריד בפניך את הכובע.
ממוצע של מיכל דלק אחד יוצא לי בערך ליטר ל10-11 ק"מ, סביר לכל הדעות לא?
כמובן שלא ממוצע. אבל ממוצע לא נכנס למשוואה כאן, ואין לא כל קשר לעניין.
כאן מדובר על צריכת דלק אופטימלית, אפשר לומר, של המנוע. הרכב בהחלט מסוגל להגיע ל15 ק"מ לליטר, ואף לעבור אותו קצת.
המדידה מתייחסת לצריכת דלק בנסיעה בין עירונית, מהירות שיוט.
ממלאים דלק, נוסעים, ממלאים שוב, מבצעים חשבון פשוט וזהו :)
אם כל הנסיעות שלך הן בסגנון, אז הצריכה הממוצעת שלך מן הסתם תהיה תואמת.
מיכאל, 1:12.5 זו צריכת דלק של ממוצע שכולל יותר נסיעות בין עירוניות. שזה הגיוני מאוד אם זה אופי הנסועה שלך פר תדלוק.
הנסועה שלי כוללת יותר נסיעות עירוניות ולכן אני עומד על 1:11~
ובכל מקרה, מחשב הרכב נוטה ליפות מעט את המספרים. תעשו את החשבון לבד, יותר מדוייק.
הייתה לי אותה בעיה אז שקניתי את הרכב בדיוק כמו שאתה מסביר ואת הבדיקה ניתן לעשות בלי להוריד את המיכל תעלה האוטו על הליפט ותלחץ על המיכל עם הכתף מלמטה אז תשמע קול של אוויר בורח ךלך למרות שמכסה תדלוק סגור ומיד תריח ריח של בנזין
אז בזמנו הורידו המיכל והיו מלמעלה 3 פתחים אחד של משאיבת דלק ועוד שנים נראים כמו צינורות ווקום עד היום לא ידעתי מזה בכל צד יש אחד ניסו לשים על זה כל חומר אטימה מאבוקסי עד כדי סלקון פולמירי רק הבנזין היה שורף את זה ואחרי יומיים הכל חוזר על עצמו
אז קניתי מיכל מפירוקיה עלה לי 650שקל אז
ההחלפה הייתה פשוטה לדעתי קצת ריכוז כל אחד יכול לעשות לבד
עד היום לא יודעים מה גורם לתקלה זו ואגב היא מאוד נדירה
ותגידו אנשים מה עם האורז??או שזה הזמנה אישית בלבד:D
אני רוצה לצרף תמונה שצלמתי אז היא מראה הכל
התמונה בגודל חצי מגה כמעט והאתר לא מעלה אותה למישהו יש פתרון
מכאל שלח לי מייל שלך בהודעה פרטית ואני אשלח לך אולי אתה תצליח להעלות או כל אחד אחר מהחברה
האוטו שלי הוא ספייס אני לא יודע אם זה אותו מיכל של HGT??
זה בדיוק מה שאני עושה פר תדלוק כי המחשב לא ממש מדוייק כמו שאמרתה קודם. אני גר במבשרת ציון כל הנסיעות הם לירושלים(מרכז העיר והסביבה) וחזרה הביתה כמעט כל יום. חברה שלי נוהגת המון ברכב והיא עדיין שומר על הממוצע. הכל תלוי ברגל ימין.
אין לי מוסג תאמת, צריך לחכות לחכמי השבט שיגיבו.
תודה קיבלתי, ניראה דומה צריך לבדוק מקרוב.
מיכאל תסתכל בתמונה בפתח שמלעלה מצד שמאל שמה תראה כל מיני חומרי אטימה שניסו לשים וזה לא פתר הבעיה
אני חושב שזה אותו מיכל דלק
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.