View Full Version : נזילת מים קטנה מאוד
שלום לכולם מה שלומכם
יש לי בעיה באוטו של רעש מים בתוך האוטו אני נוסע אם זה כבר תקופה של 3 חודשים
היתי במוסך פיאט לבדיקה שראיתי נזילה של מים בדקו את מקום הנזילה ונימצא שזה נוזל מאטם ראש המנוע הנימצא בין הראש לבלוק המנוע
השאלה שלי אם יש אפשרות לסדר את הנזילה הקטנה הזאת מבלי לפתוח את ראש המנוע
ומי יכול לעשות את העבודה הזאת במקצוענות ובמחיר הוגן
בתודה מראש
צביקה קרבורטור
14-01-10, 21:37
שלום רב וברוך בואך לפורום !
לא ציינת את כמות המים שהרכב מאבד, וכמה ליטר נוזל קירור(ולא מי ברז) אתה מוסיף למיכל העבוי?
לנסוע עם רכב שמאבד מי קירור במשך שלושה חודשים זהו פשע למנוע !
לשם סידור איבוד מים מראש מנוע, יש לפרק ראש מנוע !
אלא מה, לא בטוח שאיבוד מי הקירור הוא מראש המנוע, לדעתי אתה טועה או מוטעה.
ציין את מקום מגורייך, ונכוונך, ונמליץ לך על מוסך אמין, שיתן לך חוות דעת נוספת, והצעת מחיר.
פנה למוסך שמשון ביהוד, או נתי קובלנץ, במגרשי התערוכה בתל אביב.
בברכה
צביקה
אני גם מסכים שזה כמעט בטוח ולא מראש המנוע
אם זה משם אז ז"א שאטם ראש מנוע נשחק באיזשהו מקום שמה ואם נשחק חייב להיות נזילת שמן במקביל לנזלית המים וכפי שהבנתי שזה לא קיים אז סביר להניח שזה לא משם
דבר שני יכול להיות שהאטם נשחק כבלאי טבעי תלוי בק"מ שעשה הרכב אז תצטרך לעשות ראש מנוע וזה לא קריטי כל מנוע עובר טיפול זה מתישהו הבעיה תלך ותחמיר עם הזמן שים לב שייגרמו עוד נזקים לכן גש מהר למוסך
כמה עשה הרכב
ברא. לא מסכים איתך בכלל. יכול להיות פריצת אטם במקום של מעבר מים. לא חייב בכלל שתהיה בנוסף נזילת שמן. ממליץ לבצע בדיקה פשוטה ע"י בדיקת לחץ בתוך מע' קירור.
אני לא שללתי אופציה זו רק אני אומר שזה משהו נדיר שיקרה
לדעתי צריכה להווצר בעיה בשמן מתי שהו
בוקר טוב בדקתי אם שעון לחץ למערכת המים ויש לי בריכה של אויר גם אני מרגיש זאת שנוצר לי רעש של מים בתוך הרכב מהראדיאטור הפנימי מס הקילומטר שלי 89000
צביקה בוקר טוב
בהתחלה בדקתי לבד אם זה נזילה מהטרמוסטט ובסוף זה לא כמות המים היא הרטבה בגדר של הזעה רק לאחר נסיעה יש כמה טיפות על הכביש
אני הייתי במוסך שימשון ביהוד בדקו בשעון לחץ ויש לי בריחה של אויר
האוטו שלי נסע רק 89000 זה נדיר אני חושב
אני גר בפתח תקוה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.