התחבר

View Full Version : עזרה בקוסמטיקה לרכב

lrl23
12-01-10, 21:41
אז ככה קודם כול amimalka אתה פשוט מלך!!!!
וכאן באה השאלה המיקצועית כי אני רוצה לקחת את זה רציני.
1.אני רוצה לצבוע את הפס גומי שיש באמצע הרכב בצבע הרכב. האם אפשר והאם זה יראה יפה?
2.כנ"ל מראות וידייות של הרכב?
3.חלונות מושחרים לא כהים אלה בהירים/שחור האם זה מותר? והבנתי שיש משהו כזה של אחוזים.
4. החיבור בין החלונות האם לצבוע בשחור או שיש איזה מדבקה שחורה עמידה בשמש?
5. כמה אמור לעלות בערך ספויילר כזה של HGT והאם מישהו מוכר?

תודה מראש
וכול הקרדיט שייך לamimalka

BentzZz
12-01-10, 21:57
1.הפסי "גומי" הם בעצם פסי פלסטיק שניתנים להורדה אבל אז תאלץ לצבוע את הדלתות (בגלל דהייה של צבע מסביב לפס הקישוט"
2.מראות וידיות אפשר לצבוע, דרושה הכנה טובה לצבע
3.חלונות שחורים מותר אך ורק בחולונות האחוריים (הצדדיים) לא האחורי הגדול ולא הקדמיים הצדדיים.
4. החיבור בין החלונות כן יש מדבקה כזאת יש אותה אפילו לכמה מחברי הפורום.
5. ספויילר כזה - תדבר על ערן (הוא בטח יגיב פה בהמשך) גם הוא מחפש.

בנוגע לחלונות כשאני הלכתי לעשות קיבלתי מחירים מפחידים ממלא אנשים עד שמצאתי מישהו שעכשיו אני עובד איתו על בסיס קבוע , אם אתה מעוניין שלח הודעה פרטית
וכשתמצא ג'נטים של מיטו למכירה תגיד לי , אני הראשון שאלך לקנות :P

dodihob
13-01-10, 00:52
דבר ראשון, העריכה יצאה מצויין!
אני גם אשמח לדעת על המדבקה של הקורות בין החלונות, נראה ממש טוב
עכשיו בקשר לספויילר, אומרים שהספויילר של ה-HGT לא מתאים ל-5 דלתות, בעקרון האופציה היחידה זה להזמין מebay, או לחפש ספויילר של מכונית סופר מיני אחרת שאולי אפשר להתאים את הספויילר שלה לפונטו.
בעקרון יש לי כל כך הרבה פרוייקטים שאני רוצה לבצע + טיפול בקרוב + לימודים ככה שספויילר נדחק לסוף הרשימה.

lrl23
13-01-10, 06:46
בן ודודי תודה על התגובה המהירה.
בן אז ככה לגבי הפס "גומי" אני מעדיף להשאיר כי בכול זאת זה מגן על הדלת ממכות קטנות ומעצבנות
אבל אני ינסה לעשות קומבינה בצבע אצל חבר של אבא.
לגבי המדבקה שבין החלונות אני ישמח אם מישהו מהחברים פה בפורום יכול לומר לי מאיפה הוא קנה.
ולגבי בגנטים אני חושב להישאר עם הטאסות שיש לי כולם חושבים זה מגנזיום ***ח.
דודי ספויילר כרגע זאת השקע מיותרת אבל בעתיד כשאני יסיים ללמוד אז אולי תיהיה לי את האפשרות.