התחבר

View Full Version : החלפת מנוע וכל מה שנלווה

mishel27
09-01-10, 08:56
נכון לעכשיו אני מנסה להבין תיאורטית אם אפשר הדבר, לפני שאתם קופצים שווה לא שווה אנא התיחסו לשאלה עצמה.

המנוע המדובר הוא כמובן מנוע HGT, אבל לא מחייב, הבנתי מכמה אנשים שאפשר להזמין מנועים מחול. איך זה עובד ?

אז נגיד והשגתי מנוע, מה עוד אני צריך ? מזרקים שונים אני מניח, מחשב, צמה ומה עוד ?
האם צריך להחליף גם גיר ?

בגדול, אני מעוניין בסה"כ להוסיף רק עוד כמה כוח סוס, ה- SX פשוט קצת איטית בשבילי. אז נכון, זה בא לטובתי בצריכת דלק הנמוכה שלה, אבל אני חושב שאני מעדיף לשלם קצת יותר כדי לזוז יותר מהר.
חברה, הרצתי חיפוש, אני יודע שכדאי לקנות כבר אקזמפלר מוכן וכו הבנתי שיש מנוע חזק יותר אז גם בולמים ובלמים צריכים להיות בהתאם, אבל בכל זאת, אין שום דרך לעשות את ה- SX קצת יותר זריזה ?

לפני כמה ימים עידן שלח אותי לאיזה מגרש, שם מצאתי HGT ירוקה, המצב החיצוני הוא מצב טוב אבל עד לכאן. במיכל מים שאמור להכיל פראפלו צפה לה שם בכיף חלודה עם ריח נוראי, הילוכים לא נכנסים בכלל ורואים שעל הרכב לא עברו חיים פשוטים.
המוכר מוכן להעיף אותה בסכום הזוי לגמריי, מה שהופך את העסקה לנורא מפתה, אבל, מה שאותי עוד יותר מעניין זה ליצור רכב אחד משני הרכבים, השאלה אם זה אפשרי. ז"א לקחת את כל החלקים מה HGT הדרושים, ולהעביר אותם ל SX
אני מבין שתהיה בעיית חוקיות גם, אשמח לשמוע הסבר מפורט על כך.

Caveman
09-01-10, 12:43
אני יודע שזה לא מה שאתה מחפש לשמוע, אבל אין טעם אפילו לנסות ולהתעמק במתן תשובות.
זה פשוט לא כדאי.
תושבות, גיר, בולמים, חישמול, מתלים, מנוע...

אם אתה רוצה פונטו HGT, תקנה פונטו HGT. חד וחלק.

זאב-ב
09-01-10, 12:55
אני חייב להסכים הHGT היא לא רכב כזה יקר שצריך להתחיל לחפש קומבינות זה באמת לא שווה לא את הכסף ולא את כאבי הראש בא לך על רכב שזז תחפש אחת שמורה זה יקח טיפה זמן אבל בסוף זה יהיה משתלם יותר

dodihob
09-01-10, 12:57
מסכים ב-100% עם גדעון וזאב
עדיף להתקין מנוע של פיאט קופה :rolleyes:

idango
09-01-10, 13:28
מישל , תמכור את הSX , אני יודע שכואב הלב על ההשקעה . אבל הHGT זה עולם אחר .

שחפיתי
09-01-10, 14:19
צודק גם אני שהייתה לי את sx והשקעתי עלייה כל כך הרבה כסף. קמעתי לhgt אז חסכתי לא השקעתי כל כך {עלקק} ובסוף קניתי את הבובה הסקסית שלי.
ותאמין לי עדיף שעל תשקיע עכשיו על הרכב הנוכחי תחסוך קצת ותקנה רכב באמת מושקע כמו של שחרון לדוגמא.
אחכ אתה תיצטער על כל ההשקעה למה כלום לא יחזור אליך.

ברא
09-01-10, 15:49
נגיד שאתה מוכן לתת בראש לכל בעיות ההתאמה וההעברה וכל מה שנלווה מערכת קירור גיר מנוע צמה תושבות בולמים בלמים מצבר וכו'
אתה עדיין לא תוכל לנסוע אתו בכביש משום שלא תקבל רישוי
החוק בארצנו הקטנה אומר ככה אתה לא יכול להגדיל נפח מנוע אתה כן יכול להחליף בנפח דומה או קטן
ז"א אם מישהו בעל HGT התעורר באחד הימים והחליט להפוך את שלו ל SX או ELX הוא כן יכול חוקית
הפוך זה לא עובד

שחר
09-01-10, 18:38
הכל אפשרי והכל עניין של כסף

mishel27
09-01-10, 20:07
תודה לכל העונים!
אני ממש לא מתכוון למכור את ה-SX, היא הושקעה בהרבה מאוד, אני מעדיף למכור את הרכב של *** בעתיד ולקנות לי HGT ואת ה-SX להעביר אליו.

חבל שלא התחלתי מ HGT, שלא תבינו, אני מאוד אוהב את ה-SX, היא משרתת אותי נהדר יום יום, אני נהנה מאוד מהרכב אבל חסר לי רק קצת יותר תאוצה.

idango
10-01-10, 00:31
תשמע - סעפת של סופרספרינט מלאה + קיט GSR + צ'יפ = ש"ח 10,000. תרגיש הבדל בתאוצה אך לא יותר מ20%.

כלומר מ60 ל72 . לא מנצחים עם זה מלחמות.

תעביר לאחיך את הSX ולך על הרכב של שחרון .