התחבר

View Full Version : מתכוון לקנות HGT 2001-2003, מה לא לקנות?

_יניב
18-12-09, 17:16
אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב פונטו HGT, כמובן שאני אעשה לה בדיקה, ורציתי לדעת ממה שיעלה בבדיקה אם לקנות או לא,
למשל וריאטור מרעיש כמו מנוע דיזל זה בסדר, אלו הוריאטורים של הפונטו, אך ממה כן להתרחק ? מה לבדוק ? איזה טיפולים אמורים לעשות כל כמה זמן ? ועל אילו טיפולים מוציאים הכי הרבה כסף ( למשל הגה )
חיפשתי אשכול כזה ולא מצאתי אחד כזה, נראה לי שזה ממש חשוב שדבר כזה יהיה בפורום.
תודה רבה!

idango
18-12-09, 17:22
אחרי שאתה לוקח רכב לבדיקה.תעלה את הבדיקה לאתר ותקבל חוות דעת.בהצלחה

שחפיתי
18-12-09, 17:26
בהצלחה למציאת המיועדת.
שים לב להגה החשמלי ,וריאטור פלוס טיימינג מתי נעשה,
זה בעיקרון בגדון השאר פחות או יותר זה די ברגיל שקונים רכב.
ותעלה לאתר לחוות דעת יש פה הרבה אנשים שיש להם את הרכב שיכולים לעזור.
בהצלחה שחף.

_יניב
18-12-09, 18:17
כבר קניתי מכוניות בעבר, אני לא בקטע של לעשות בדיקה לחזור לבית לחשוב וללכת לקנות מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לקנות את הרכב שאני רואה. אם חזרתי לבית יכול להיות שזה יהיה רכב אחר כשאני אחזור לראותו (אני מתכוון שיחליפו לו חלקים עד שאני אחזור בלי שיגידו לי)
מכוניות שקניתי בעבר, באתי, בדקתי, לקחתי (ממש יוליוס קיסר אני)

שחפיתי
18-12-09, 18:26
בהצלחה ***.

idango
18-12-09, 19:26
בהמשך לשחף:

אך ורק פראפלו - נוזל קירור יעודי , תסתכל בעין על המיכל מי קירור - כחלחל וורוד זה טוב. כמו כן חפש נזילות באיזור זה. בדוק בהיסטוריית טיפולים וחפש את הנוזל הייעודי במידה ואתה רואה נוזל קירור אחר הייתי מתרחק.
תושבות מנוע מאוד יקרות ,שים לב במידה ומצויין שיש צורך להחליף תושבות מדובר בכ1000 ש"ח לכל תושבת.
ממיר קטליטי מאוד יקר ברכב זה כ 3500 ש"ח , וריאטור מרעיש אך שים לב שהרעש הוא רק בהנעה במידה והרעש קיים כל הזמן אתה לפני טיימינג ווריאטור - באיזור ה 3500 ש"ח ביחד.

היסטוריית טיפולים וקילומטרז נמוך הם מתכון להצלחה אך לא בהכרח , שים לב לפנים הרכב קילומטרז אפשר לזייף אך בלאי פנימי טבעי לא.

מה עוד?