התחבר

View Full Version : אחרי כיסוים, גאנטים וצמיגים

mishel27
13-12-09, 13:01
http://i50.tinypic.com/3090b45.jpg

http://i50.tinypic.com/xgimtw.jpg

http://i47.tinypic.com/30homev.jpg

http://i48.tinypic.com/v7gsy9.jpg

http://i47.tinypic.com/w8xs1c.jpg

http://i50.tinypic.com/2dtq8w2.jpg

http://i50.tinypic.com/2ns7ss0.jpg

בקרוב מאוד תיקוני צבע והחלקה. בשעה טובה נמצא מוסך בו אצבע את הרכב וגם אקבל רכב חילופי, הצביע תתבצע בחודש הבא. אז מה הלאה ?

דימונד ויזן
טמבון HGT
צביעת קאליפרים בצורה נורמלית

stio
13-12-09, 13:45
שיחקת אותה עם הכיסויים, מתאימים כמו כפפה ליד למושבים ולדיפוני הדלתות, גם הצבע מתאים בדיוק. תתחדש.

BentzZz
13-12-09, 14:23
מזה הלנסו האלה?! איפה הג'נטים של הHGT.

amitbl
13-12-09, 14:40
הרבה יותר יפה משל הHGT מה יש לך?!

stas203
13-12-09, 15:20
נראה בן **** ,רק חסר טמבון HGT והרכב מושלם ;)

dodihob
13-12-09, 15:55
נראה חבל"ז, יצא ממש טוב תתחדש!!

BentzZz
13-12-09, 16:16
לא אמרתי שזה לא נראה טוב, נראה אחלה! אבל כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שאני הולך לראות ג'נטים של HGT. הייתי בשוק רגעי .
שמעתי שקנית את הג'אנטים של מאור, לא?

idango
13-12-09, 17:10
לא אהבתי את הג'אנטים , קצת בן דודי לטעמי

ido
13-12-09, 21:02
חבר, הכיסויים יצאו משהו סוף, ממש יפה, כל הרכב נראה פצצה, כל הכבוד.

שחפיתי
13-12-09, 22:24
כל הכבוד *** ממש יצא יפה.
מדבר מישהוא שראה אתה הרכב הגאנטים באמת פצצה

amimalka
13-12-09, 23:36
יצא יפה.. אהבתי את הג'אנטים...
אה ומשהו קטן :)

BentzZz
14-12-09, 00:24
או הנה רעיון! HGT עם טאמבון של SX
זה משהו חדש!
amimalka מתי הHGT שלי תקבל איזו עריכת פוטושופ ממך ?

mishel27
14-12-09, 10:02
ראשית, תודה לכל המחמיאים. דיאמונד הסמיקה שסיפרתי לה שאהבתם :p

לכל אלו שהתענינו למה יש לי גאנטים של HGT בבית והם לא הורכבו, סיפור קצר מה שעבר עליי בשבוע שעבר -

לפני כחודשיים בערך נכנסתי לפורם מכירה, ראיתי גאנטים שאני מחפש, ליבי שמח ומיהרתי לצלצל.
ענה בחור "כאן היו פרטים מזהים", שאלתי אותו מצב הגאנטים וסיפר לי שהם במצב טוב , תקין ושמיש. קבענו יום, בבוקר בו קבענו גיליתי שאני צריך לעלות מידה בשביל לשים גאנט, והרי שמתי צמיגים חדשים, אבל ממש לא רציתי לוותר על הגאנט והגעתי לאותו מקום שקבענו עם סכום שדרש X.
כשX הראה לי את הגאנטים נכנסתי קצת להלם, סוג של אכזבה, נו טוב, אולי באמת ציפיתי יותר מדי מגאנט שהוא 8 שנים על הכביש. בכל אופן, הגאנט לא היה שמור, היו המון פגיעות צבע ושריטות, ב-2 הגאנטים הקצה היה אכול ומגורד, ובקיצור, התמונה שX העלה היתה מאוד רחוקה מהמציאות.
הגעתי לשם עם ***, *** אמר לי, הגאנט לא במצב טוב ושכדי לוותר, ואני ? אותו פזמון " זה מקורי, אני רוצה אותו " לפני הרכישה שאלתי את X, " האם הגאנט תקין ? האם אני יכול להרכיב אותו כמו שהוא על הרכב ?" נענתי בחיוב. אמרתי לX שהגאנט דורש צבע ושאני מבקש הורדה במחיר על כך, מאור התגמש וירד המחיר בכמה מאות שקלים.
אמרתי לעצמי, אז מה כל השריטות, גאנט ב-900 שקל שתקין מחבר מעדון, נשמע לי פצצה.
לחצנו ידיים ואני מאושר יורד לרכב.

עברו להם חודשיים והצלחתי לחסוך לצמיגים חדשים. לפני שבוע איך שנכנסה המשכורת, אחרי משמרת לילה ישר טסתי בהלצתכם לפנציירת אנטון באזור תעשייה החדש בראשון.
הגעתי לפנצריה עם הגאנטים מבסוט, ביררתי מחירים ל 4 צמיגי טויו TR1 ולאחר שהזדכתתי על צמיגים חדשים וגאנטים של פונטו שהוסרו, עשו לי "הנחה" כביכול. ושילמתי על הצמיגים 1300 ש"ח שבדיעבד גיליתי שהיה אפשר להתקין יותר זול ולא להזכות על כלום, על זה אספר בהמשך.
בפנציריה ניגש אליי בחור בשם אלי, שאלתי את אלי מה מצב הגאנטים, אלי אומר, אחלה גאנט כמה עלה ? אמרתי לו, מזה משנה גם ככה תעביר ביקורת סתמית לא לעניין הסכום שולם. אמרתי לאלי, לפני שאתה מתקין, הגאנט במצב טוב ושמיש ? אלי עונה לי כן כן תוך כדי שהוא כבר מפרק את הישנים, אמרתי לו אני לא רוצה להרכיב אם לא שמימשים או משהו, הוא ענה "עזוב אותך בראטן (*** ברוסית) גאנט פיצוץ" והמשיך להתקין. טוב, אחרי איזון גלגלים, יצאתי לאיילון, אני שם לב שכל הרכב שלי רוקד בטרוף, הגעתי ל 90 והיד רעדה לי כאילו אני מאונן על הגה. לא הבנתי מה הולך, כל הרכב פשוט רוקד בצורה לא נורמלית. אחורה פנה, חזרתי לאנטון. אלי מקבל אותי בפנים חמוצות ושואל מה קרה, אני עונה לו הרכב רוקד, עונה לי אלי " מה אתה רוצה בראטן, הגאנט עקום כולם גמורים לחלוטין" התחלתי לכעוס כי הרי ביקשתי ממנו לפני שיגיד מה מצב הגאנט, הוא התחיל לשקר ולומר אמרתי לך שהגאנט לא טוב, ואז הפככנו כמו ילדים " לא אמרת ! אמרתי ! לא אמרתי ! אמרת ! " טוב די, החלטתי שאני מוותר על ויכוח הטיפשי הזה ונוסע לפנצריה אחרת.
בהמשך יש פנציירת החוף , הם אמרו לי שהגאנטים ארבעתם גמורים ועקומים לגמריי, החברה שעבדו אמרו לי בפרוש " זיינו אותך". אמרתי טוב אל יאוש נמישך לברר מה אפשר לעשות.
כל פאנצריה אותו דבר, אני לא מוותר ומחליט ללכת לבוחן רכב (שעובד במכון טסט) שאלתי אותו " יש לי הרגשה שפנצריות מנסים לדחוף לי גאנטים ומשקרים שהגאנט עקום, הבן אדם במכר לי הוא אמין" הבוחן מארגן גיק, מסובב את הגלגל ואומר לי שאין לו ספק שהגאנט הרוס ופגום. הבנתי ש"פה היה שם" עשה עליי קופה, אומנם קטנה אבל בהחלט עבד עליי. עם הפרצוף באדמה, מאוד מיואש יצאתי מהמכון טסטים. החלטי לנסות ללכת לישר, נסעתי לפרונט התחיה, הרבה סיפורים יש עליו בפורם (למרות שאין קבלות). שם נאמר לי שכל הגאנטים עקומים וצריך לישר עם חום, עלה לי החיוך, נאמר לי שהעלות היא 250-350 לגאנט, שאלתי אותו אם הגאנט חוזר לקדמותה והרעידות יעלמו, ענה לי בחור (נראה לי שמו היה עמוס לא זוכר) שבחיים הגאנט לא חוזר ל 100% והוא לא מתחייב. הבנתי את המצב והלכתי הביתה.

צילצלתי ל"מוכר", "המוכר" מכחיש, הגאנטים טובים הוא אומר, כמובן שכסף לא בראש שלו להחזיר ומספר סיפורים שאין לו, שהיה לו לבריאות, בשביל 900 שקל למכור "קללות ומילות נאצה לרוב". אמר שיחזור אליי, כמובן שלא חזר ולא נעליים.

אז מה עושים ? אני תקוע עם 4 צמיגים חדשים שלא היתי צריך בכלל, תקוע עם גאנטים עקומים שהורסים לי את מערכת ההיגוי. על הגאנטים הישנים הזכתי ולא היה סיכוי לקבל חזרה.
יצאתי יום למחרת מוקדם בבוקר לחפש גאנטים, עברתי כל הפאנצריות באזור ונראה כאילו אין סיכוי להתקין גאנט. תוך כדי שאני מסתובב לי ביפו תל אביב, בטעות ניכנסתי לאיזה מקום הנקרא "אחים חילו" יצו אליי כמה חברה וקיבלו אותי בחום, הראתי את הגאנטים, המוכר לא האמין בכלל שמכרו לי דבר כזה, אמרתי לי שעשו עליי קופה, ביקשתי שיחסוך כי גם ככה עצוב לי. הראה לי את הגאנטים שיש לו, לא אהבתי כלום ובאתי לצאת. המוכר עוצר אותי ומזמין אותי סיבוב לאיזה מחסן ביבנה, נכנסו לרכב שלו, נסענו עד לשם ושם הגעתי למחסן המרכזי, אלפיי גאנטים היום שם, כל מה שיש בקטלוגים, יש שם. איבדתי את הראש, לבסוף נבחרה רביעת לנזו שבכל מקום הוצעה לי עליהם 2700 כולל התקנה ולא כוללל ברגי נעילה. האחים חילו התקינו לי ב 2300 ומתנה קיבלתי ברגי נעליה, כמובן שנעשה איזון וכו' היתי מאוד מרוצה מהם, היתה לי פדיחה והכרטיס עבר תוקף, קיבלתי אונו מהם לנסוע לבנק (רכב נחמד אונו). אמרתי לאחים שאני במעדון פיאט ואני אפרסם את המקום שלו בתנאי שהוא מוכר TOYO TR1 בחיר הפחות ממה שאני התקנתי (כלומר 1250), אמר לי שאם אני באמת מפרסם אז מי שיומאר לו שהוא ממעדון פיאט יקבל את המחיר ל 4 TOYO .
ביקשתי לראות את הצמיגים ואכן היה מדובר בצמיגים טריים שנמכרים אצלו ב 1600.
חברה, נצלו את זה,1250 ל 4 צמידים של טיוי זה אחלה מחיר.

בכל מקרה, הגאנטים הותקנו כבר, אני מרוצה, היו לי ספקות לגביהם, ואחרי שגם שחף החמיא והרגיע שהם יפים החלטי לא למכור אותם ולהשאיר.

מתנצל שיצא קצת ארוך, תודה לכל העוזרים ומכוונים (במיוחד לרפי שממליץ על אחלה מוסכים, בזכותו מצאתי את מוסך דלתא).

ארילו: ערכתי את ההודעה הזאת וההודעות שאחריה והסרתי את שמו של המוכר. למה? כי אני מאמין שהם יפתרו את העניין כמו אנשים בוגרים. להודעות באינטרנט יש נטיה להישאר לנצח וחבל סתם להכפיש את שמו. אפילו אם לכותב ההודעה נגרם עוול ועגמת נפש.

BentzZz
14-12-09, 10:47
קודם כל משתתף בצערך על העוול שנגרם לך
אבל! אני לא חושב שזה המקום לבוא ולהעלות בעיה אישית שיש לך עם "המוכר"! לא מדובר פה בבית עסק או באדם ש"עובד" על אנשים! אני עצמי עשיתי כמה וכמה עסקאות עם "המוכר" והוא אדם הגון ובחור כארז!
זה לא לעניין לבוא ולהאשים ולהכפיש את שמו בפורום! או בכל מקום אחר, ויש לזה שם זה נקרא הוצעת דיבה! (במידה ודבר זה יוכח שיקרי!)
אני פונה אל מנהלי הפורום להוריד הודעה זו כי היא בוודאי תגרום לוויכוחים ומריבות שלא קשורות לפורום זה!
לבוא ולקרוא לאדם "במילות גנאי ונאצה" זה לא לעניין! תפתור את הבעיות שלך עם "המוכר" בדרכים אחרות ! לא דרך הפורום, זה לא המקום המיועד לזה!
ובאמת אני לא מצדד פה לשום צד! אם לא נאמר לך שהג'אנט לא תקין אז זה לא בסדר, אבל שוב, אני לא חושב שכאן זה המקום.
אם תרצה שלח לי הודעה פרטית ואשמח לתווך בינכם בתור חבר משותף ונפתור את עניין זה בצורה יפה ובלי פגיעה בכבודו של אף אחד מכם!

KoF-sHeLeG
14-12-09, 12:02
תפתור את הבעיות שלך עם מאור בדרכים אחרות ! לא דרך הפורום, זה לא המקום המיועד לזה!

אם זה לא המקום, אז איפה כן?
בשורה התחתונה, חבר פורום קנה דבר שהתברר כלא תקין מחבר פורום אחר דרך מודעה שהתפרסמה פה בפורום, אז אני חושב שזה בהחלט המקום לדון בכך.

אנשים צריכים להבין שאם הם מוכרים משהו דרך הפורום לחברים פה במועדון, הם צריכים להיות אחראים לכך ולהיות מודעים להשלכות. אם משהו לא התנהל כשורה ואחד הצדדים מרגיש פגוע, הנושא צריך ואמור לעלות פה על דפי הפורום.

זו דעתי בכל אופן, בלי קשר לסיפור הספציפי הנ"ל.

stio
14-12-09, 13:56
זה בדיוק המקום לפרסם כאלו דברים.

פותח השרשור: גש לפנצרייה הראשונה שבה התקנת את הג'אנטים, פנה לבעל המקצוע הראשון שראה שהג'אנטים האלו שעדיין לא נמצאים על הרכב. בקש ממנו חוות דעת בכתב, שבה נכתב שהוא עד לכך שהג'אנטים האלו הגיעו אליו לראשונה כשהם מפורקים מהרכב, ושלאחר ההרכבה התברר שהם פגומים לחלוטין, בטרם הרכב החל לנסוע ק"מ אחד (הוא הריי טען אח"כ שאמר לך מראש).

משם תמשיך ל"פרונט התחייה" ובקש מהם חוות דעת בכתב על מצב הג'אנטים (הריי היית שם). מצוייד בכל האישורים, הגש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגד המוכר. עלות הגשת תביעה זניחה (כמה מאות שקלים), אסור לבוא עם עורך דין, ואם תזכה אתה יכול לתבוע מהמוכר הוצאות משפט (לציין זאת בכתב התביעה).

שוב: אם תהיה לך חוות דעת בכתב שבה רשום שהג'אנטים הגיעו לפנצרייה כשהם ללא צמיגים וכשהם פגומים בטרם עלו על הרכב, הסיכויים שלך לזכות גבוהים מאוד. כמובן אין לקחת את הודעה זו כתחליף לייעוץ משפטי.

הצטייד גם בצילומי מסך של ההודעה למכירה והתכתבויות שונות עם הנ"ל ע"ג הפורום. במידה והנ"ל ימחק, פנה למנהלים לשחזור המידע.

amitbl
14-12-09, 14:17
די כואב הסיפור שלך - אבל נראה לי שהרוב כאן פספסו את העיקר:

האחים חילו התקינו לי ב 2300 ומתנה קיבלתי ברגי נעליה, כמובן שנעשה איזון וכו' היתי מאוד מרוצה מהם, היתה לי פדיחה והכרטיס עבר תוקף, קיבלתי אונו מהם לנסוע לבנק (רכב נחמד אונו). אמרתי לאחים שאני במעדון פיאט ואני אפרסם את המקום שלו בתנאי שהוא מוכר TOYO TR1 בחיר הפחות ממה שאני התקנתי (כלומר 1250), אמר לי שאם אני באמת מפרסם אז מי שיומאר לו שהוא ממעדון פיאט יקבל את המחיר ל 4 TOYO .
ביקשתי לראות את הצמיגים ואכן היה מדובר בצמיגים טריים שנמכרים אצלו ב 1600.
חברה, נצלו את זה,1250 ל 4 צמידים של טיוי זה אחלה מחיר.

בכל מקרה, הגאנטים הותקנו כבר, אני מרוצה, היו לי ספקות לגביהם, ואחרי שגם שחף החמיא והרגיע שהם יפים החלטי לא למכור אותם ולהשאיר.

מתנצל שיצא קצת ארוך, תודה לכל העוזרים ומכוונים (במיוחד לרפי שממליץ על אחלה מוסכים, בזכותו מצאתי את מוסך דלתא).

זה על אמת?

ואם כן - אפשר לקבל איזו שהיא חוות דעת מקצועית על הצמיגים האלה?
אני רואה שהם חתך נמוך על חישוקי 15'' (תקנו אותי אם אני טועה). איך חווית הנהיגה בהם מבחינת - רכות, הרגשת מהמורות בכביש, חריקות בפניות, אחיזה, ביצועים וצריכת דלק?

אני חושב להחליף את הזבל הסיני שיש לי כרגע (westlake) כי למרות שהנסיעה בהם רכה ונינוחה - האחיזה פשוט מזעזעת במיוחד על כביש רטוב. ואני נוסע רגוע לחלוטין.

ארילו
14-12-09, 18:45
עמית אין ספק שהצמיגים הנ"ל עדיפים על אלה שכרגע מורכבים אצלך :)

לפותח השרשור:
אני הייתי מנצל את שירותיו של בנץ לתיווך ביניכם. אני מאמין ששניכם אנשים ישרים ונורמטיביים בסופו של דבר.

לכל השאר:
אין לי בעיה עם הודעות שעולות כשאתם נמצאים בסערת רגשות כל שהיא. רק תיצמדו לעובדות ואל תצמידו מילות גנאי כאלה ואחרות, ואל תפגעו בשמו הטוב של אדם. בנוסף, תמיד אבל תמיד תנסו לפתור את הדברים ביניכם לפני שאתם מפרסמים את ההודעה.

idango
15-12-09, 00:35
אני אומר להצמיד לבנצ את הכינוי "הבורר":]

כמו כן , מישל 27 , לאחר שקנית את הג'אנטים אני פרסמתי את שלי ואתה התקשרת עליי ואמרת לי ששלך לא טובים וצריך להשקיע עליהם ולכן אתה רוצה את שלי ולעשות איתי החלפה ולהוסיף לי כסף . אז אתה קצת מסלף את האמת ! למעשה שאני חושב על זה , ניסית לדפוק אותי ! אתה ביזיון ובושה לפורום אתה גם משקר וגם מכפיש את "המוכר" .

raanan_t
15-12-09, 01:33
עידן, אם הוא אמר לך שהג'אנט לא טוב, הוא כנראה לא ניסה לדפוק אותך.

היות והפורום הוא רק פלטפורמה לקישור בין אנשים ללא שום רצון להוות כבורר בעניין עסקאות כאלו ואחרות אני עוצר את הדרדרת המיותרת.
יש לי מחשבה שהאנשים המסתובבים כאן הם ישרים ובוגרים, אם לא כך הדבר אז אני קצת מאוכזב.

mishel27
15-12-09, 08:14
עידן, שום לוגיקה בתגובה שלך. למה שאני אציע לך גאנטים שיש לך כבר ?
ואמרתי שצריך לצבוע אותם ועל זה נדרש השקעה וכתבתי שמאור הוריד לי מחיר על כך.
אני לעולם לא העלתי בדעתי שהגאנט עקום, אל תנסה לגונן על מאור. לי אין סיבה לשקר, אני זה שהפסדתי פה כסף. הרי תחשוב בהגיון קצת חבר, למה לי לצאת ולהכפיש מישהו אם רציתי את הגאנטים ?
למה לי לרכוש גאנטים אחרים שיש לי כבר גאנטים שרציתי ? למה ללי בכלל להתעמת ולהתאמץ אם אני לא צודק ?

אני לעולם לא הצעתי לך החלפה, למה שאני אציע לך החלפה על מה שיש לך כבר ? נו באמת.. קצת אבל טיפה הגיון.
הדבר היחידי שדיברנו עליו הוא מצב הצמיגים, עידן אני פשוט ממש לא מאמין שאתה ככה משקר, אני ממש בשוק, לעולם לא עלתה שיחה על החלפה בכלל.
שאלת אותי מה רע בגאנט של מאור, אמרתי לך שיש חלקים שיש בהם שריטות חזקות מאוד מהמדרכה "עכולים" מהצד, וזה מה שמבאס אותי.

כשצילצלתי אלייך, אמרתי לך שעל כל גאנט דורשים X מחיר לצביעה, אם במידה שלך במצב טוב והמחיר מתקרב ל X אני מעדיף לרכוש גאנט שלא צריך לצבוע מכיון שגאנטים עם צבע מקורי מחזיקים מפני שריטות יותר זמן. לאחר שהצעת מחיר מאוד גבוהה, החלטתי שעדיף להשקיע בצביעה. לאחר בירורים על צביעה, התברר לי שהצביע לעולם לא תהיה טובה כמו הצביע המקורית ושהצבע ישרט די בקלות. ומסיבה זאת ויתרתי על הצביע גם והלכתי להתקין. אני מאוד מואכזב ועצוב לי שאתה ממציא דברים ומנסה להוציא אותי שקרן.

אם אתה כבר משקר, אז לפחות אל תסתור את עצמך ותצא מפגר. כמו שרענן אמר, אם אמרתי לך שהגאנט "לא טוב" = דורש צביעה, איך בדיוק אני דופק אותך ?
אתה קשקשן, למה לי להתקשר למוכר ולהציע לו את אותם הגאנטים בדיוק שהוא מוכר ועוד להציע לו גאנטים לא במצב טוב על גאנטים במצב טוב ? עם השקר שלך הפגנת היטב את כמות השכל שיש לך.

לא יודע מה הקשר שלך עם מאור, אבל אתה יצאת עליי ממש סתם, חבל שלא נשאר טיפת יושר והגינות.
יש פה באמת חברה על הכיפאק, חבל שאתה מתנהג בצורה כזאת.

לפני שפתחתי את הפוסט אני פניתי למאור, לא הגענו להסכמה והוא התחמק ולכן מגיע לו שידעו על המעשה שלו.

בגלל שזה הופך לאישי,אני אחרי משמרת לילה היום, אני לא אלך לישון, אני אלך היום לכל הפאנצריות שהיתי בהם עם הגאנטים שיאשרו שהגאנטים לא שמישים ואתייעץ עם עורך דין. מי צודק ומי משקר זה כבר יקבע השופט. אני סימתי את הדיון הזה.

ארילו
15-12-09, 16:06
אני מבקש שתפסיקו עם הריב הזה מעל דפי הפורום. הוא לא עוזר לנו ולא מקדם אותנו. כולנו הבנו את העובדות ובמה מדובר אז כל השאר פשוט מיותר.

תנסו לסגור את זה ביניכם.

ido
15-12-09, 17:17
אני מקווה שכולם באים למפגש ביום שבת.

שחפיתי
15-12-09, 19:44
בטח שבאים *** נראה לי שבטח היתגעגעת לבובה שלי
{שהייתה שלך}

idango
16-12-09, 12:37
עידן, אם הוא אמר לך שהג'אנט לא טוב, הוא כנראה לא ניסה לדפוק אותך.

צודק , לא ניסה לדפוק אותי.

מישל 27,לאתה מה מכפיש אותי , קורא לי קשקשן ,מפגר , שקרן וממציא דברים - למה ? לא ברור . זאת השיחת טלפון בנינו .

אתה מכחיש את מה שאמרת לי בשיחת טלפון ?
עידן:"למה אתה רוצה את הג'אנטים שלי כבר יש לך סט כזה?"
מישל 27: " הג'אנטים שלי לא טובים , צריך להשקיע עליהם כסף . "
לא הזכרת שזה בגלל צבע! כנראה שלא נדע לעולם את האמת.

זה לא אישי ,אני בטוח שאתה אחלה גבר. אבל אם אתה מציין ופותח את הנושא בדפי הפורום אז צורם לי שאתה לא מספר את כל האמת ויודע שאם תספר רק את הצד שלך אז זה יפגע במישהו וחבל , הוספתי את מה שאני יודע ומכיר.

תתיעץ עם עורך דין ? על מה? כל הקלפים נגדך ,

כשX הראה לי את הגאנטים נכנסתי קצת להלם, סוג של אכזבה, נו טוב, אולי באמת ציפיתי יותר מדי מגאנט שהוא 8 שנים על הכביש. בכל אופן, הגאנט לא היה שמור, היו המון פגיעות צבע ושריטות, ב-2 הגאנטים הקצה היה אכול ומגורד,.

ידעת שאתה קונה מוצר יד 2 בעל בלאי!

בפנציריה ניגש אליי בחור בשם אלי, שאלתי את אלי מה מצב הגאנטים, אלי אומר, אחלה גאנט כמה עלה ? אמרתי לו, מזה משנה גם ככה תעביר ביקורת סתמית לא לעניין הסכום שולם. אמרתי לאלי, לפני שאתה מתקין, הגאנט במצב טוב ושמיש ? .

שאלת אותו פעמיים אם הג'אנט תקין ושמיש ? למה? כנראה ידעת שמשהו מוזר.

לא הבנתי מה הולך, כל הרכב פשוט רוקד בצורה לא נורמלית. אחורה פנה, חזרתי לאנטון. אלי מקבל אותי בפנים חמוצות ושואל מה קרה, אני עונה לו הרכב רוקד, עונה לי אלי " מה אתה רוצה בראטן, הגאנט עקום כולם גמורים לחלוטין" התחלתי לכעוס כי הרי ביקשתי ממנו לפני שיגיד מה מצב הגאנט, הוא התחיל לשקר ולומר אמרתי לך שהגאנט לא טוב, ואז הפככנו כמו ילדים " לא אמרת ! אמרתי ! לא אמרתי ! אמרת ! " טוב די, החלטתי שאני מוותר על ויכוח הטיפשי הזה ונוסע לפנצריה אחרת. .

פעם שלישית שאתה נקלע למצב שאנשים משקרים לך בתהליך של הג'אנטים(אני , המוכר ,והפנצ'ר מכר) אולי הבעיה לא בהם,כולם שקרנים והרצפה עקומה אבל אתה בסדר.

יום טוב.

raanan_t
16-12-09, 15:17
הודעות נוספות בנושא, תמחקנה!

mishel27
16-12-09, 19:25
התוכן נמחק