התחבר

View Full Version : רעידות בהגה אחרי מהירות 100 קמש

דידו
04-12-09, 11:53
אז נראה לי שזה עלה לי ביוקר שאני קונה רכב בלי לבדוק.
היום התחדשתי בפונטו שנת 2000 ובחזרה הביתה בכביש הישן כשעברתי מהירות 100 ההגה התחיל לרעוד לי חזק שילבתי גם להילוך סרק במהירות 100 הרעידות בהגה נמשכות .
מה דעתכם מה לבדוק?? (יש לה צמיגים 165/65/14 מגנזיום)

שחפיתי
04-12-09, 11:56
תנסה כיוון פרונט, אני תמיד ממליץ על עידן מהמעבדה בחולון בחור עשר .

Caveman
04-12-09, 11:57
כיוון פרונט / איזון גלגלים

דידו
04-12-09, 14:44
תודה לכם אז אני אנסה כיוון פרונט ואיזון גלגלים ..
גליתי עוד בעיה שכמכניסים הילוך שני נתקע ולא יוצא מהילוך שני (אם מזיזים את הידית קצת ימינה הוא יצא). גם כשמכניסים להילוך שני יש חופש רק בהילוך הזה זאת אומרת שהידית הולכת ימינה שמאלה.
פשווט עלתה לי ביוקר לקנות אוטו במחיר זול.
מה זעתכם זאת תושבת גיר או משהוא דומה?

BentzZz
04-12-09, 14:57
תנסה כיוון פרונט, אני תמיד ממליץ על עידן מהמעבדה בחולון בחור עשר .

חולה עליך פרסומת מהלכת~!

דידו
04-12-09, 15:43
!הקפצה :-o!.

שחפיתי
04-12-09, 17:13
אחלה בן אדם שבעולם *** .באמת באמת עשה נפלאות לרכב שלי.

ארילו
04-12-09, 18:37
דידו קשה לנחש למה זה קורה. יכול להיות חופש באחת הבוקסות, או מוט קישור (שטנגה) טיפה עקום, או בעיה בגיר עצמו.

לדעתי האישית (בגלל המחיר של הרכבים האלו) אם אתה יכול לחיות עם הבעיה הזאת תמשיך איתה.

Ron_Dadon
04-12-09, 20:16
מה שאני לא מבין - לא לקחת לבדיקה כי מחיר הבדיקה יקר אל מול מחיר הרכב - סבבה, מובן.
אבל - לנסוע על הרכב 2-3 דקות זה פשוט MUST. הרכב נראה לך טובה חיצונית? נראה שמור מכנית? מה הבעיה לעלות לסיבוב של 2-3 דקות ולבדוק את הרכב?

את נושא הרעידות היית מגלה (אם הרכב ממש רועד חזק במהירות של 100, אז כבר ב-60 זה היה מורגש). על נושא הגיר, גם ניתן לעלות מנסיעה כזו, ואולי מחפש רכב אחר, כי כמו שנאמר לך, זה יכול להיות תיקון פשוט וזול, ויכול להיות בעיה בגיר.

שחפיתי
04-12-09, 21:22
מחזק את דבריו של רון

דידו
05-12-09, 00:12
אבל תאימין לי אני הייתי זקווק לאוטו וכבר הרבה שבועות אני מחפש רכב.
קניתי בלי לבדוק. כל הרכבים שאני קונה כך בלי לבדוק אז הפעם נדפקתי. אפילו בלי נסיעת מבחן.
אני מודה בטעות אבל אני רוצה לתקן את הטעות הזאת אייך שאלתי היא מה דעתכם לקחת למוסך ולבדוק שמה וזהו?

snufkin
05-12-09, 05:09
לגבי הרעידות, כמו שכתבו כבר זה כנראה איזון גלגלים/כיוון פרונט. זה לא עסק יקר. תיקח את הרכב ותעשה את זה.

על הדרך הייתי ממליץ לך לבדוק את הצמיגים. אם הם שחוקים הייתי ממליץ להחליף אותם לחדשים. בכל מקום שאתה קונה צמיגים יעשו לך גם על הדרך איזון. לגבי פרונט, דורש קצת יותר השקעה.

לפעמים עושים קומבינות שמחליפים את הגלגלים הקידמיים והאחוריים אחד עם השני. אני לא כל כך מבין איך זה עוזר אבל לפעמים זה פתרון זמני די טוב.

לגבי הגיר, אני לא יודע אבל הייתי מקשיב למה שכבר אמרו לך פה.

בהצלחה ותהנה מהרכב