View Full Version : מפגש אוטו ספורט הגדול - יום שבת, 19.12.2009 במתחם החניה איקאה, נתניה
כמו בכל שנה, גם השנה אוטו ספורט מקיים את מפגש אוטו ספורט הגדול. השנה המפגש יערך ב:
יום שבת, 19.12.2009 במתחם החניה איקאה, נתניה
לפי המסורת, זהו המפגש הגדול של השנה, אליו מוזמנים כל חובבי המכוניות וכל מועדוני הרכב בישראל.
http://www.autosport.co.il/images/msg/asportmeet09.jpg
פרטים מלאים על המפגש, ואשכול הדיון הרשמי - כאן (http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=12967)
סיקור מפגש אוטו ספורט הגדול 2007 (http://www.autosport.co.il/cms_view_article.php?aid=66)
סיקור מפגש אוטו ספורט הגדול 2008 (http://www.autosport.co.il/cms_view_article.php?aid=76)
מגיע!!!
הייתי לפני שנה ולפני שנתיים!
היה, במילה אחת מדהים!!
אשמח באם מנהלי הפורום ירימו את הכפפה ויארגנו שורה במתחם של פורום פיאט!.
יום טוב
יוסי
גם אני מגיע בהחלט אחד המפגשים היותר איכותיים וגדולים שנערכים מידיי שנה שווה קפיצה
מגיע לראות את כל הHGT היפות שלכם.
מקווה להגיע, הרבה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן יהיו שם.
שמעתי שרענן מארגן שיירה ;)
:D אני, עד שאין אישור מהקצש"בץ (קצין שיבוץ ראשי בעבודה) כלום לא בטוח.
אם אגיע, אארגן שיירה מסודרת מהסינמה סיטי.
רעננה סוף סוף ניראה אותך.
אפשר בהחלט לארגן שורה בשביל פיאט, או חניה שתוגדש ליצרנית. רק תרימו את הכפפה.
רעננה סוף סוף ניראה אותך.
אפשר בהחלט לארגן שורה בשביל פיאט, או חניה שתוגדש ליצרנית. רק תרימו את הכפפה.
תוגדש הא? :D rub ower faces in it....
סתם..
בטח מגיע! וכבר מעכשיו אני מציע את הHGT המתחזה של ערן כנציג פיאט בתחרות "הרכב המושקע של 2009"
האם גם רכבי אספנות פשוטים מוזמנים לארוע?
אם יש שיירה מאורגנת של מועדון פיאט אשמח מאד להגיע
רענן/ארילו, מדוע מחקתם את ההודעה - כי ציינתי את האמת לגבי אנשים במועדון?
אנשים שהם אולי (ממש בגדר האולי) חובבי רכב, אך חסרי כל כבוד והערכה.
פשוט גועל נפש.
ואגב, זו דעתי ואנחנו במדינה דמוקרטית למיטב זכרוני.
מותר לי להביע את דעתי, מניסיוני הלא קצרצר.
מפגש שהוא לא פחות מבזבוז זמן יקר, דלק יקר והרבה קליקים מיותרים ברפלקס.
אני מחקתי, כי יש דרך לומר "אני לא אוהב ולא מגיע" מבלי להכפיש ולהעליב.
רענן, יש דברים שאינך יודע - ויש סיבה לכל דבריי, גם אם הם בגדר "הכפשה".
אוראל הדרך שאתה בוחר ממש ממש לא מוסיפה לך, חבל, אף אחד לא כתב או אמר עליך שום דבר רע אף פעם. אין צורך לקלל ולהקניט סתם את האתר במידה ויש לך סכסוך עם אנשים ספציפים. מקווה שאתה מבין. בכל מקרה זה לא המקום ולא הזמן בשביל זה.
צביקה, כמובן שאתה מוזמן עם רכב ישן או חדש וגם בלי רכב, פשוט לבוא ולהנות קצת.
מבלי להכפיש ולהעליב.
שאנשים ששואפים להיות אנשים מכובדים רושמים לי בפורום הזה "ילד כאפות שעוד לא טעם את טעם החיים" זה לא נקרא "להכפיש ולהעליב"? אז מה זה נקרא?
שכחברי פורום אחרים רושמים לי "זכית בתואר הכותב ההזוי ביותר בפורומי הרכב בישראל" - ומפוצצים דיון שלם על האורות, מה זה נקרא אם לא העלבות?
מדוע מנהלי הפורום הנכבדים לא מוחקים את אותם ההודעות, אלא נותנים להם במה? אם לכיוון הזה נושבת הרוח, אני מודיע כאן בפומבי שהבא שיבחר להקניט, להעליב, להשפיל, או לקלל אותי יזכה לתגובה קשה מאוד בדיוק באותו המטבע ולא תגובה מתונה כמו שהיה עד עכשיו. נמאס!
פיליפ, אל תצדיק את אותם אנשים.
אומנם הם לא אמרו שומדבר רע, אבל פעלו בדרכים לא מכובדות בכלל.
וכמובן שאתה לא קשור לאותם האנשים (וגם לא איגור או אסף).
"בטח מגיע! וכבר מעכשיו אני מציע את הHGT המתחזה של ערן כנציג פיאט בתחרות "הרכב המושקע של 2009"
HGT מתחזה אה? אתה פותח חזית איתי אני רואה, ויש עוד הרבה עד שזה יגיע למצב כזה שזה כולל: צביעה והחלקה כללית, הנמכה, צביעת ג'אנטים ועוד.. כמה מזה יצא לפועל רק הזמן יגיד.
וגם אני בטוח מגיע יחד עם שחפיתי.
בטח שמגיע הולכים לתת בראש:D
+1 לHGLX של ערן :)
שיירה מסודרת מהסינמה סיטי באחריות בנצצצ! :o:o:o
רק אל תהיה מופתע :eek::eek::eek:
רענן , אולי אחרי זה גיחה לנחל אלכסנדר עם מנגל ?
טוב בואו נסגור:
19 לחודש יום שבת,
שעה 11:00, סינמה סיטי.
שעה 11:20 התגלגלות רגועה לכיוון נתניה.
11:50, הגעה לנתניה למפגש.
14:30 יציאה מהמפגש לכיוון אלכסנדר עם המנגל. (אם נראה שמתחיל לשעמם לפני, נצא מוקדם יותר)
דיר באלקום מי שלא מביא בשר. (אני חותך לו את האצבעות ושם על המנגל)
דיר באלקום מי שלא מביא שתיה. (חותך לו את הורידים ומוזג את הדם שלו יחד עם מים מהאלכסנדר לכוסות)
דיר באלקום יהיה חסר משהו כמו בפעם הקודמת.
אני מביא מנגל, פחמים (הפעם אביא משהו טוב), קילו בשר (כנראה את חזה העוף המפורסם במתכון דומה למה שהיה ב"עין שוקק" שהביא אז ניר כמדומני, וכמה לחמניות או פיתות.
מי עוד מביא מה?
יהיה טעים. :D
טוב בואו נסגור:
אני מביא מנגל, פחמים (הפעם אביא משהו טוב), קילו בשר (כנראה את חזה העוף המפורסם במתכון דומה למה שהיה ב"עין שוקק" שהביא אז ניר כמדומני, וכמה לחמניות או פיתות.
מי עוד מביא מה?
יהיה טעים. :D
תרשום אותי בנקניקיות פיתות וחומוס + כלים חד פעמים.
נרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות.
2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ.
3.
תמשיכו...
תכניסו אותי לרשימה עם סלטים ושתייה.
מי מגיע לסינמה-סיטי?
,תרשמו אותי גם בשתיה וסלטים,
נרשם, NEXT.
3.מאור - סלטים ושתיה קלה.
4.בנצ - בירות קלות + קרח.
5.
6.
7.
תמשיכו..
פיליפ, גם אתה מוזמן.
לכל השאר שבאים ומביאים דברים לעל האש, תעשו העתק\הדבק לרשימה ותוסיפו את עצמכם לבד.
מגיע מביא נרגילה ושתייה ואם צריך בשר תעדכנו אותי ואני יביא
נרשם, NEXT.
5.שחף - נרגילה ושתיה קלה.
6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר.
7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה
8.
9.
תמשיכו
מגיע, מה להביא ?
תביא בשר כלשהו, נניח שתי חבילות המבורגר או שתי חבילות קבב.
מגיע בכל הכח ומביא בשר כל שהוא +כמה בקבוקי שתייה
נרשם, NEXT.
8.
9.
כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? שחרון ? גדעון ?
בתאריכים 6-7/11/2009 ערך מועדון "אוטו ספורט" טיול של יומיים לצפון הארץ. הנהלת המועדון הודיעה על הטיול בפורום הסגור של המועדון, הנקרא Asport.
אני, שמאוד אוהב טיולי נהיגה ספורטיבית ועוד בצפון, מאוד התאכזבתי שהנ"ל נודע לי רק עם פרסום התמונות בפייסבוק / באתר המועדון.
בתאריך 8/11/09 בשעה 08:48 פרסמתי את ההודעה הבאה כתגובה לשרשור התמונות מהטיול בפורום "מפגשים וטיולים":
היה טיול לצפון ולא אמרתם? למה? אני מחפש בנרות טיולים כאלו, ממש חבל.
אתם דורשים הגעה לאחר הטיולים/ מפגשים כדי לקבל גישה לפורום הסגור, ומצד שני אני לא יודע על טיולים כי אין לי גישה לפורום. אז איך אני אגיע לאירועים? http://www.autosport.co.il/images/smiles/icon_surprised.gif
בשורה התחתונה ממש חבל, ראיתי את התמונות בפייסבוק וישר נכנסתי לכאן לראות מה קרה. אם הייתי יודע- הייתי מגיע במיליון אחוז.
טוב, חשבתי לעצמי שמה שהיה היה ושזה לא נורא, אז כדי להגיע לטיולים עתידיים, שלחתי ה"פ לאחד המנהלים עם בקשה להצטרפות לפורום הסגור. אחד התנאים היו...
(...) אתה צריך להיות מוכן לקבל ולנסות להגיע לכל אירועי המועדון, בין עם סטטים ובין עם דינמים.
לשיקולך, הדבר מהווה בעיה לא קטנה בנושא ההצטרפות. (...)
אוקיי. לאחר שהתברר לי שכדי להצטרף לפורום הסגור וכדי לדעת על טיולים לצפון אני צריך להגיע לימי מסלול באיזור ערד, בדקתי במפות כמה ק"מ וזמן נסיעה אני צריך להקדיש לכל העיניין.
תחזיקו חזק: אם ברצוני לקבל את תנאי ההצטרפות ולהגיע גם לערד, אני אצטרך לנסוע כ- 250 ק"מ לכל כיוון וכ- 4 שעות לכל כיוון. במתמטיקה פשוטה יוצא שביום מסלול אחד אני עושה כ- 500 ק"מ ונוסע כ- 8 שעות סה"כ, ועוד לא החשבנו את היום מסלול עצמו והדברים שמסביב (דלק למשל). טיפונת מוגזם, לא?
אז למועדון "אוטו ספורט" היקרים: אומנם אתם אנשים נחמדים ולא נתקלתי בבעיות בפורמים שלכם מעולם, אבל לצערי אתם נוקטים בגישה לא ממש צודקת. אני לא יכול להרשות לעצמי לנסוע כ"כ הרבה ק"מ וכ"כ הרבה שעות נהיגה בשביל יום מסלול אחד, עם כל הכבוד... אני גר בצפון!
לפיכך, אבד לי החשק להגיע למפגש הקרוב (ולכל המפגשים שיהיו אי פעם). אני מאחל לכם שתהנו, ולא לשכוח לצלם כמובן.
גיא, דבר ראשון מה הקשר?
דבר שני - אתה תפסיד את המנגל.
אתה ממש לא רציני מצטער להודיע לך (אל תבין אותי לא נכון אני לא תוקף ולא שופט אותך) אני נסעתי כבר כמה פעמים השנה גם לערד וגם לאשדוד כדיי לקחת חלק מהאירועים של המועדון הזה (גילוי נאות אני חבר במועדון אוטו ספורט) ואתה חייב להסכים איתי שהנסיעות האלה עולות לי יותר מבחינה כספית בעיקר כי הרכב שלי "זולל" הרבה יותר דלק משלך והנסיעה שלי היא יותר קשה כי הרכב שלי הוא הרבה פחות נוח משלך ושלא לדבר על הטיפולים התכופים יותר שאני צריך לבצע לרכב והצמיגים שאני צריך להחליף בתדירות גבוהה יותר עקב השתתפות באירועים אלה הם גם סוג של מעמסה כלכלית נוספת אבל אני קופץ על כל הזדמנות שאני יכול כדי לקחת חלק מהאירועים האלה בעיקר כי אני אוהב את התחום ולא רק מבעד למסך המחשב עו על גביי דפי הפורום כי אין מה לעשות כשאוהבים משהוא באמת אז מוכנים להתעלם מהמגרעות (כלומר הנטל הכלכלי והמרחק)
גיא, דבר ראשון מה הקשר?
דבר שני - אתה תפסיד את המנגל.
הקשר הוא לא קשר ישיר, אלא עקיף - מתוך עיקרון. אם מועדון "אוטו-ספורט" לא מעוניין בפאביות בטיולים הסגורים, הוא לא יראה את הרכבים האלו גם באירועים הפתוחים. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות.
באשר למנגל אני גם ככה לא אוכל את רוב סוגי הבשר, אז לא אפסיד יותר מידי :).
אתה ממש לא רציני מצטער להודיע לך (אל תבין אותי לא נכון אני לא תוקף ולא שופט אותך) אני נסעתי כבר כמה פעמים השנה גם לערד וגם לאשדוד כדיי לקחת חלק מהאירועים של המועדון הזה (גילוי נאות אני חבר במועדון אוטו ספורט) ואתה חייב להסכים איתי שהנסיעות האלה עולות לי יותר מבחינה כספית בעיקר כי הרכב שלי "זולל" הרבה יותר דלק משלך והנסיעה שלי היא יותר קשה כי הרכב שלי הוא הרבה פחות נוח משלך ושלא לדבר על הטיפולים התכופים יותר שאני צריך לבצע לרכב והצמיגים שאני צריך להחליף בתדירות גבוהה יותר עקב השתתפות באירועים אלה הם גם סוג של מעמסה כלכלית נוספת אבל אני קופץ על כל הזדמנות שאני יכול כדי לקחת חלק מהאירועים האלה בעיקר כי אני אוהב את התחום ולא רק מבעד למסך המחשב עו על גביי דפי הפורום כי אין מה לעשות כשאוהבים משהוא באמת אז מוכנים להתעלם מהמגרעות (כלומר הנטל הכלכלי והמרחק)
זאב - הכל נכון, אבל אני באופן אישי מאוד קפדני ומחושב, לכן אני לא מוצא לנכון להוציא כמות כזו של כסף על דלק וצמיגים. מדובר על נזק של כ- 250 ש"ח ליום בודד של נסיעה, לא כולל את הצמיגים שעולים כ- 1500 ש"ח לרבעייה. כרגע אני מחליף צמיגים כל 4 שנים / 50K ק"מ - המוקדם מבניהם, השתתפות בימי מסלול יכולה לקצר ב- 50% את חיי הצמיגים. לטיולים אין לי בעיה להגיע, וחבל שננקטת גישה כזו.
בנוסף, אין לי כ"כ הרבה זמן פנוי. העובדה שאני כותב הודעות בפורמים בכל שעות היממה לא אומרת שאני כל היום חסר מעש. השתתפות ביום כזה לעיתים קרובות דורשת יום שלם נטו ואין לי זמן, במיוחד עד אמצע פברואר.
בכל אופן זה המועדון שלהם וזכותם המלאה, אך מצד שני זה גם הרכב שלי ולכן זכותי לא להגיע לאירועים אלו.
טוב תראה אני ממש לא מתכוון להכנס לך לחיים הפרטיים אני סתאם מנסה להסביר לך את נקודת המבט של מנהלי הפורום כלומר שהם רוצים מחויבות מסויימת לאירועי המועדון מצד החברים לא משנה איפה הם נערכים על מנת שתהיה אווירה נחמדה ורבת משתתפים בין אם זה אירוע בדרום,מרכז,או הצפון לפי דעתי זאת הסיבה היחידה לדרישה על התחיבות להשתתף באירועים
אני דווקא רוצה לפרגן לאוטוספורט , אירועים ברמה גבוה! נכון אז לא תמיד יוצא להגיע לכל אירוע ,צריך להתגמש מעט.
גיא - הם לא חייבים לך כלום , אתה יורה לעצמך ברגל שאתה לא בא. אתה לא מזיז לאף אחד עם המחאה העצמית הזאת. זה אחד האירועים הגדולים של השנה וגם שנה שעברה היה להיט למרות שהייתי מעט מן כי הייתי חייב לזוז.
במידה ואתה מעוניין תבוא רק למנגל ..(רק אל תחפור על הסקודה שלך שהיא מנצחת ברייסים ) (;
אכן, הם לא חייבים לי כלום, אכן, אני יורה לעצמי ברגל וגם נכון שהמחאה העצמית לא מזיזה לאף אחד, אבל (וזה "אבל" גדול) לדעתי כדאי לירות לעצמי ברגל, מאשר להגיע ולצאת מושפל.
מתי שנוח למארגנים הם מודיעים בכל הפורמים על אירוע מסויים ומזמינים את כולם, ומתי שנוח למארגנים הם מודיעים בפורום הסגור, שתנאי ההצטרפות אליו שנויים במחלוקת. אז לדעתי או שכולם יודעים על כל האירועים שווה בשווה (גם אם הם לא מתכננים להגיע לחלק מהאירועים), או שיש סלקציה - ובמצב של סלקציה (כמו עכשיו) אני לא מתכוון לעמוד מול הסלקטור.
מה אתה בן שנתיים ?
יאללה שים תאגו בצד ובוא להנות - אף אחד לא ישפיל אותך , אני ישמור עלי , יאללה בוא
גיא אתה צריך להבין למה הפורום סגור ואיזה סוג של אירועים יש בו.
סה"כ אני גר יחסית קרוב אליך,ואני חבר מועדון אוטוספורט,אני רק יכול להגיד לך שאתה מפסיד הרבה!
זה אחד המועדונים האיכותיים והמסודרים שיש בארציינו עם אנשים איכותיים.אם אתה באמת אוהב את התחום ,אז מחיר הנסיעות לא אמור להפריע לך, ובלאי הצמיגים לא יגדל ב50% אלה הרבה יותר :)
מה לעשות זה תחביב יקר,אבל מספק המון כיף ונסיון נהיגה ספורטיבית ;)
אז חברה אנחנו נעשה שמה פינה של רכבי פיאט?.
גיא נראה לי לקחת את זה קצת יותר מידי אישית :)
תנאי קבלה לפורום מצומצם (ללא קשר לענף שבו הוא פעיל, או אם זה פורום אינטרנטי בכלל) מתפתחים מצורך מסוים. אם החבר'ה שם רוצים לכלול בפורום המצומצם שלהם אנשים שיפגינו נוכחות (ויצדיקו את ההשתתפות באותו פורום), הם יקבעו תנאי הצטרפות בהתאם. אני ממש לא חושב שיש לזה קשר לעובדה שיש לכם פאביה :)
אני לא אוכל להגיע :(
אז תהנו;) תצלמו ותשמרו לי חתיכת בשר גררררררררר
שחרון
גיא באמת שאתה מוזר לפעמים.
1. אחד מתנאי הקבלה למועדון הוא להגיע לאירועי המועדון מידי פעם, לא לכולם, אלה לחלקם לפחות, ומה לעשות שרוב רובם של האירועים האלה נערכים בדרום הארץ או לעיתים במרכז מהסיבה הפשוטה שאין מקום אחר לקיום סוג של אירוע כזה. אתה פסלת סעיף זה ואמרת שאתה לא תגיע לשום אירוע חוץ מאירועים בצפון.
2. ממש אין קשר אם יש לך פאביה או סוסיתא.
3. חלק מהאירועים מתפרסמים בפורום הפתוח וחלקם בסגור מהסיבה הפשוטה שמפגש רגיל יכול להתפרסם בפורום פתוח כי זה סה"כ חובבי רכב שנפגשים בחניה לצפות ברכבים ולדסקס עם אנשים מהתחום, אירועים אחרים יתקבלו בעין פחות יפה בעיני החוק.
אגב, יש לנו חברים במועדון בנהירה!! עכו ועוד מקומות בצפון.
אני לא אוכל להגיע :(
אז תהנו;) תצלמו ותשמרו לי חתיכת בשר גררררררררר
שחרון
רק עכשיו שמתי לב שהארוע ב-19
אז אני כן מגיע:o
נרשם, NEXT.
8.שחרון - ? - מה מביא ?
9.
10.
כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? גדעון ?[/
שחרון -בשר + מצב רוח רענן
:-Dנרשם, NEXT.
8.שחרון כנפיים ברוטב צילי מתוק+ מצב רוח מרענן.
10.
כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? גדעון ?
בוקר טוב, כפי שידוע לכם במפגש זה מתכנן מועדון אוטוספורט לנהל תחרות אודות הרכב המושקע ביותר, ובנוסף פנו אלי ושאלו האם אני מוכן להשתתף....:)
ככל הנראה, הבייבי פרארי האדומה תגיע למפגש ואף תשתתף בתחרות - באם אכן כך אבקש ממכם לבוא ולפרגן שכן בכל זאת כבודה של הפיאט קופה כאקזמפלר במקומה מונח!!!
אשתדל להגיע למקום המפגש המקדים שלכם, ולהצטרף אל השיירה ובאם לא - כבר הרכב יחכה לכם ;) במתחם איקאה
בברכה ארז
אתה מתחרה נגדי.. ;)
שימו פיליפ בקלפי :D:D
בהצלחה. אותי קונים בפחית שתיה.
אותי ואת רענן קונים במנת פאלאפל
יכול להיות שיש כאן שוחד על דפי הפורום 8)
אותי ואת רענן קונים במנת פאלאפל
שחף אתה טועה ומטעה (הייתי חייב להשתמש במשפט הזה פעם אחת)
אותי לא קונים בפלאפל! אני קונה פלאפל.
אותי קונים באנטריקוט עגל במיטצ'וס עם בקבוק יין הבית שלהם.:p
:pפיליפ תביא כמה מנות כבר גם אני אמכור תמורת פלאפל ואיזו פחית
Fiat_coupe
11-12-09, 17:50
אני מגיע, מביא חבילת פיתות סלטים חומוסים כמו שרק ואדי ניסנס יודעים.
נרשם, NEXT.
10.יהונתן-חבילת פיתות סלטים חומוסים כמו שרק ואדי ניסנס יודעים.
11.
12.
כן , מי עוד?
מפיות נייר ושתי עוגות הבית לקינוח, נשמע טוב?!
11.סטס - מפיות נייר ושתי עוגות הבית לקינוח
12.
11.סטס - מפיות נייר ושתי עוגות הבית לקינוח
12.
ח ח ח אני אהבתי איך עידן דחףלי את הבירות קלות האלה! מזה בירות קלות?!!? הבירה דיאט של דץ?!
מסטיק מסט בטעם מנגו אפרסק לכוווולם עלי :D
כמובן שמגיע, כנראה ביחד עם שחף
מה רוצים שאני יביא?
לא לשכוח להביא מעילים, מטריות, כפפות, ניילוני ענק שיגינו על המנגלים והמצלמות, לבדוק תקינות מגבים, ואין צורך שתשטפו את המכוניות - אלוהים מעניק לרגל חג החנוכה כרטיסי שטיפה בחינם, ועוד ליד הבית.
כן, כפי שהבנתם כרגע מסתמנת מערכת גשם חזקה לקראת סופ"ש הבא. כרגע בוודאות גבוהה שחמישי ושישי הבא גשומים, כאשר בחמישי הגשם יתרכז בעיקר בצפון ובמרכז ולקראת לילה עד למרכז הנגב.
המודלים מזגזגים לכן ייתכנו שינויים ושום דבר עוד לא סגור וסופי עד טווח של 4 ימים לפני המועד, אבל תתכוננו נפשית לביטול האירוע, או לפחות צפייה במפגש מתוך המכוניות לאמיצים בניכם (לבדוק מגבים כבר אמרתי?)
אתם יכולים להתעדכן גם כאן:
http://www.israelweather.co.il/
או בפורום מזג האוויר:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=393
במידה וגשום , המפגשון יערך המקום אחר , יש לי כבר מקום לPLAN B.
נחכה ונראה.
ערב טוב,
נכון לעכשיו המפגש מתקיים כמתוכנן.
כידוע איתני הטבע אינם בשליטתנו ולכן נעקוב אחר תחזית מזג האוויר לקראת סוף השבוע.
במידה ואכן מזג האוויר יהיה גשום תצא הודעה מסודרת בנוגע לדחייתו של המפגש בשבוע.
מתוכננות מספר הפתעות במפגש, בנוסף לתחרות הרכב המושקע. יהיה מעניין, נפגש בשבת!
סבבה אז גשם לא גשם, מועדון פיאט נפגש :]
במידה ויהיה גשום נפגש כל מועדון פיאט בהרצליה בחניון מול מצדה ונקבע לקפה ועוגה במקום :) מתאים ?
קפה ועוגה במקום על האש...ואני חשבתי שאני אשכנזי
אבל נזרום איתך כל עוד אתה אדם חופשי ;)
זורם *** על קפה ועוגה *** אבל אני רוצה מקיאטו כפול עם אקסטרה פולסה דנורה.
אל דאגה יהיה יום יפה. ואיך אומר ארז מהאח הגדול: "ויהי מה!"
בשבת יירד גשם רק בצפון הארץ, וגם זה יימשך רק עד הצהריים. בנתניה שהיא מרכז הארץ צפוי מזג אוויר נוח.
קחו בחשבון (לכל שוטפי המכוניות לפני המפגש) שהיום לקראת ערב צפוי גשם בוצי. הגשם יימשך גם בחמישי ובשישי כאשר בצפון יהיה סוער.
תודה לדני רופ שלנו ;)
הריני להודיע כי מרגע זה ישונה שם משפחתו של גיא לגיא רופ :D
:)
יש בחוץ אובך כבד, אם יהיה עכשיו גשם כל האוטו יהיה מלוכלך. מזל שהמכ"ם נקי (כרגע) מעננות ממטירה...
מה אתה גנוב .וואלה אתה באמת דני רופ משעמם לך בחיים מסתכל לי על רדרים ושטויות בחייאת,
שתחרר קצת .
וואלה-וואלה מארץ הוואלות.
תשמע, גיסנו: בזמנך הפנוי תעשה מה שבא לך, ואני אעשה מה שבא לי. אם מתחשק לי לפתוח את הראדר, מפות משקעים, צילומי לויין או משהו דומה - אז אעשה זאת.
אני דורש פה זכויות יוצרין על הדנורא!!!!
וואלה-וואלה מארץ הוואלות.
תשמע, גיסנו: בזמנך הפנוי תעשה מה שבא לך, ואני אעשה מה שבא לי. אם מתחשק לי לפתוח את הראדר, מפות משקעים, צילומי לויין או משהו דומה - אז אעשה זאת.
נענע נענע מארץ הנענעות.
תעמוד על שלך ! אל תתן לו לדבר ככה!:eek:
לפעמים שאני נכנס לפורום הזה אני מרגיש כאילו נכנסתי ללונה פארק... נשבע לכם. :-o
לכיתה ג' אתה מתכוון
נ-נח-נחמן-נחמן מאומן
לכיתה ג' אתה מתכוון
נ-נח-נחמן-נחמן מאומן
טעית, זה: נ נח נחמ נחמן מאומן.
אני בזמני הפנוי קורא תורה. אז מה? :D
סתתתם, לא!
דרך אגב, מי זה עבר מולי היום עם אבארט' צהובה בצומת העוגן? זה אתה שחרון, לא?
גיאצ'ו מתחזק ARE WE?
אתה מצטרף אלי לשטיפה מחר או בשבת בבוקר? אני במושב
לעניין המועדון@@@!!!
החברים מתבקשים להתקבץ לתמונה מצומצמת של כל החבר'ה עם המכוניות ברקע (ראיתי תמונות כאלו של מועדון 242! פשוט פצצה) אבל אנחנו מקוריים כמובן ח ח ח
טעית, זה: נ נח נחמ נחמן מאומן.
אני בזמני הפנוי קורא תורה. אז מה? :D
סתתתם, לא!
דרך אגב, מי זה עבר מולי היום עם אבארט' צהובה בצומת העוגן? זה אתה שחרון, לא?
כניראה שזה אני! העוגן לכיוון צפון ואתה באת מהנתיב הנגדי?
הייתי בדרך לחיפה להחליף צרייות!
יש איזה שיירה ?
עידן מארגן שיירה מגלילות דבר איתו, הייתי מצטרף אבל אני מגיע מהמושב השבוע =]
כניראה שזה אני! העוגן לכיוון צפון ואתה באת מהנתיב הנגדי?
הייתי בדרך לחיפה להחליף צרייות!
משעמם לך , אה?
לא ידעתי שיש איזה בעיה להחליף ציריות במרכז - שצריך להצפין בשביל זה... :rolleyes:
אז זהו שיש בעיה לסדר פה את הציריות! היתה עדיפות לסוע מפה לשם! תאמין לי שאני יודע לברר פרטים! ויש שיקולים!
אז זהו שיש בעיה לסדר פה את הציריות! היתה עדיפות לסוע מפה לשם! תאמין לי שאני יודע לברר פרטים! ויש שיקולים!
אפשר להתקיל אותך?
למה דרך כביש 4? ולא כביש החוף? :o
ובנץ, אחרי שנשטוף יירד שוב גשם שילכלך את הבובה . לא? :(
מה שכן, אם בא לך לשחק פוקר תשמיע קול. :cool:
יש קבוצה שיושבת היום בגן יאשיה, רוצה להצטרף? חוצמזה נשטוף אחרי הגשם, לפני המפגש, במפגש יהיה שמש אפילו החזאי (STIO) אמר
אפשר להתקיל אותך?
:cool:
בטח שאפשר.
חששתי מפקקים בכביש החוף אז נסעתי עד חדרה ובחדרה התחברתי לחוף!
יש קבוצה שיושבת היום בגן יאשיה, רוצה להצטרף?
אני בא רק אם אתה בא.
מתי הם משחקים? שחקנים חובבנים ? או חריפים ?
בטח שאני שם, חובבנים בוא נקח להם קצת כסף
אוף, איך אני משכנע את ארוסתי לבוא איתי, או בכלל לתת לי ללכת ? אנחנו לא ממש נוסעים בשבת, כאילו אני נוסע אבל היא לא. מה עושים אני כ"כ חרמן על המפגש הזה...
אפשר להתקיל אותך?
ובנץ, אחרי שנשטוף יירד שוב גשם שילכלך את הבובה . לא? :(
מה שכן, אם בא לך לשחק פוקר תשמיע קול. :cool:
נכנס לפוקר !
חברים אני בא.
אנחנו נעשה פינה לפיאטים של המועדון?.
נכנס לפוקר !
אני שחקן פוקר חדש- עם הרבה מזל של מתחילים. כמו בנץ.
אתה בטוח שאתה רוצה לשחק איתנו? :D
בטח , אבל לא מתאים לנסוע לעמק חפר . אולי משהו יותר מרכזי ?
אני מזמין אליי הביתה , אבל על כסף לא על גוגואים..
נעשה משחק שופרא דשופרא
אנחנו נעשה שורה לפיאטים שלנו ?. ילא נו צריך להתארגן המפגש מחר.
כפי שנאמר:
19 לחודש יום שבת,
שעה 11:00, סינמה סיטי. נפגש בחניון הגדול שמאחרי תחנת הדלק.
14:30 יציאה מהמפגש לכיוון אלכסנדר עם המנגל. (אם נראה שמתחיל לשעמם לפני, נצא מוקדם יותר)
אני אמתין לכם בנתניה כי אני מגיע מכיוון חדרה.
כפי שנאמר:
19 לחודש יום שבת,
שעה 11:00, סינמה סיטי. נפגש בחניון הגדול שמאחרי תחנת הדלק.
אם תיסעו במהירות סבירה אצטרף עם ה 127
בשבילך אני יסע במהירות סבירה 120 טוב לך?;)
סתם תבוא תצטרף אלינו בכיף.
צביקוש? מה הנטישה של המפגש אספנות?
איזה נטישה? התכוונתי לבוא איתכם ב 11.. ולאחר מכן אסע לתצוגת הרכבים ברמת השרון ב 15:30 שכולם כולם מוזמנים להגיע
המהירות תהיה חוקית . ולא מהירה , עדיין מדובר בשיירה. רענן אני אפגוש אותך ב 11 בסינמה
אני נוסע מירושלים יש עוד מישהו ?
בואו נעשה רשימה מסודרת מי מגיע לשיירה פחות או יותר.
ממה שראיתי מגיעים
עידן
בנצ
שחף
ערן
שחרון
רענן
יוסי anakonda
ido
פיליפ
אריאלו
צביקוש
stas
מאור
דידו
גדעון
גיא
זה מה שפחות או יותר הבנתי שמגיע מי שלא מגיע או מי שמצטרף נא לרשום את עצמו ,
כדי שנדע למי לחכות.
אני לא בשיירה!
אני מחכה שם
מגיע , אני יהיה בנתניה בסביבות 12:15 תשמרו לי מקום ליד הפיאטים..
אני כבר אחכה לכם כידוע באיקאה לאור התארגנות והשתתפות ה"אדומה" בתחרות היופי (חייבים לתת לה לנוח בחנייה שמורה).
אשמח לראות את כלל המועדון ומצפה לראות אנשים רבים שלא ראיתי זמן רב...:)
נ.ב. אל דאגה יונתן - לא שכחתי להביא לך את מגבי ה-AEROFLAT לפיאט הקופה הצהובה ומצפה לנעליים החדשות שקנית :-):rolleyes:
בברכה ארז
צביקה, מבחינתי אתה מוזמן להוביל את השיירה בקצב שלך.
נסיעה מתוכננת במהירות חוקית, כלומר כ-90\100 קמ"ש לכל היותר. בכל מקרה לא ניתן לשיירה להתפזר.
ארז, אתה מאכזב אותי - חשבתי שאינך מגיע, הרי כך אמרת...
תבלו, תהנו ותצלמו :)
בואו נעשה רשימה מסודרת מי מגיע לשיירה פחות או יותר.
ממה שראיתי מגיעים
עידן
בנצ
שחף
ערן
שחרון
רענן
יוסי anakonda
ido
פיליפ
אריאלו
צביקוש
stas
מאור
דידו
גדעון
גיא
מיכאל
זה מה שפחות או יותר הבנתי שמגיע מי שלא מגיע או מי שמצטרף נא לרשום את עצמו ,
כדי שנדע למי לחכות.
גם אני מגיע
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.