התחבר

View Full Version : נפל לי חלק בטמבון של ה-HGT. מה עושים?

KoF-sHeLeG
29-11-09, 13:14
היי חבר'ה,

היום בבוקר גיליתי שחסרה לי החתיכת פלסטיק הקטנה דמוית הרשת בטמבון האחורי (ניתן לראות למה אני מתכוון בתמונה שצירפתי).
אני משער שמישהו משועמם החליט לתלוש לי את זה, כי הקליפס שהחזיק את הרשת נשאר שבור על הטמבון.

בקיצור, השאלה שלי היא האם ניתן לרכוש את החלק הזה בנפרד דרך מוסך מורשה או חנות חלפים שעובדת עם יצרן, או שאני צריך להתחיל לחפש HGT בפרוקיות?

אני יודע שזה משהו קטן ולא משמעותי, אבל אני פדנט וזה מציק לי שחסר לי את זה.

תודה לעוזרים,
גל.

BentzZz
29-11-09, 13:22
או אי ביי או ללכת על רשת אחרת דומה, זה עולה גרושים ואז כבר תחליף את 2 הצדדים ולא יהיה הבדל .

dodihob
29-11-09, 13:32
יש פונטו HGT עם פגוש אחורי בפרוקיית האחים יזדי בראשון לציון כפי שהוזכר כמה פעמים בפורום.
נסיעה קצרה ממך, נראה לי הכי אידיאלי.
כמו כן יש כאלה גם באייבי.
בהצלחה
ערן

KoF-sHeLeG
29-11-09, 14:10
תודה ערן. אני אגש לבדוק את הרכב המדובר.

או אי ביי או ללכת על רשת אחרת דומה, זה עולה גרושים ואז כבר תחליף את 2 הצדדים ולא יהיה הבדל .

למה אתה מתכוון ב-"רשת אחרת דומה"?

רפי לין
29-11-09, 14:38
נמסר לי בחנות חלפי פיאט, "נחום סודאי", שניתן לקנות רק את החלק החסר, פנה אליהם:
www.sudai.co.il
בברכה - רפי לין

KoF-sHeLeG
29-11-09, 15:07
תודה רבה רפי.
עשיתי כרגע את הטלפון אל נחום סודאי, נאמר לי שאכן ניתן להזמין את החתיכת פלסטיק הזו מהמחסן המרכזי ברמת החייל, אבל היא עולה 117 ש"ח (!!!). :shock:

אני אבדוק בפרוקיה שערן הציע לי בתקווה שזה יהיה לי פחות כואב בכיס, ואם לא תהיה ברירה אני אזמין אצל סודאי כזה חדש... :neutral:

amitbl
29-11-09, 16:45
מה!?
השתגעת?

תוריד את החלק מהצד השני ונגמר הסיפור.
או שאם בא לך להשקיע, תדביק בשני הצדידים רשת שחורה שאפשר לחתוך לפי צורה - עולה בהום סנטר 20 שקל.

dodihob
29-11-09, 16:51
למה השתגע? הגיוני שהוא רוצה שהרכב יראה מקורי ולא מורכב בחאווה?
אז הוא ישים על זה 50 או 70 ש"ח ביג דיל, עדיף מלשים 20 ש"ח ולקבל תוצאה סבירה או נראית על הפנים.

amitbl
29-11-09, 16:54
אם אני הייתי עושה את זה לרכב שלי היה לוקח לי 25 דקות וזה היה נראה על גבול המקורי. אולי אפילו יותר טוב.

BentzZz
29-11-09, 23:34
+1
הכוונה שלי הייתה בדיוק מה שאמר פה ידידנו לפני רשת מהום סנטר אוטו דיפו וכו וכו .

dodihob
30-11-09, 01:38
http://www.fiatforum.com/gallery/data/1698/medium/Draggers.JPG
בבקשה עמית, פונטו כמו שלך רק הגריל הרבה יותר יפה, נראה לי שיפור מעולה ב-20 שקל ו-25 דקות עבודה. אתה גם יכול לקחת פס קישור ניקל או כדומה ולצבוע אותו באדום (כמו שיש בפולו GTI בגריל), עוד איזה 20 ש"ח מה רע?
ואגב גם אפשר לעשות אנג'ל אייז לבד בגרושים עם מוטות שקופים של תריסים ולדים, קצת עבודה אבל חסכון גדול.
חח ;)

אבל עכשיו באמת לא כל אחד יש לו ידיים לעבודות כאלה, או את הכוח, ויש כאלה שמעדיפים לשמור על הרכב כמה שיותר מקורי (כמו אלה שמתקינים טוויטרים במקום שהיצרן עשה שהוא לא המקום האידיאלי בכלל).
לדעתי אישית עדיף מקורי בעוד 30-50 ש"ח מאשר רשת והתעסקות עצמית ולא בטוח מה תהיה התוצאה.
ערן

Amit-IL
30-11-09, 03:31
קשה לי להאמין שבפירוקייה ימכרו חלקים מהפגוש בנפרד בדרך כלל מוכרים אותו קומפלט.